- 7 Eylül 2022
- 40
- -20
- 32
-
- Konu Sahibi gamzeli65-
istemsizce oluyorKorkuya ve acıya odaklanıyorsunuz bu nedenle önyargıyla başlıyorsunuz ilişkiye. Relaxxxx akışına bırakın,ortamı güzelleştirin
Ortam güzelleştirme nası oluyorKorkuya ve acıya odaklanıyorsunuz bu nedenle önyargıyla başlıyorsunuz ilişkiye. Relaxxxx akışına bırakın,ortamı güzelleştirin
Seks çarşafı değil olsa olsa libido kaçırandır oOrtam güzelleştirme nası oluyorbenim çok çok sagladıgım sevişirken yataga tükrük sprm vb bulasmasın diye eski yırtık bir çarşafım var (seks carsafı) onu açıyorum altımıza acaba ondan mı eski heyecanımız kalmadı bizim de
Eski yırtık çarşaf da olmasın ama yaOrtam güzelleştirme nası oluyorbenim çok çok sagladıgım sevişirken yataga tükrük sprm vb bulasmasın diye eski yırtık bir çarşafım var (seks carsafı) onu açıyorum altımıza acaba ondan mı eski heyecanımız kalmadı bizim de
Ya benimki cok sabırsız bikac kez giydim jartiyer onu cıkarmaya calısırken sinirlendi skskfk off nasıl cıkıyor su giyme bida şöyle seyler ne bu heryerinden lastik ip çıkıyor diyorEski yırtık çarşaf da olmasın ama ya
Bir de biraz loş ışık, biraz mum,güzel kokular,güzel çamaşırlar...
Sen olayi cok yanlis anlamissinOrtam güzelleştirme nası oluyorbenim çok çok sagladıgım sevişirken yataga tükrük sprm vb bulasmasın diye eski yırtık bir çarşafım var (seks carsafı) onu açıyorum altımıza acaba ondan mı eski heyecanımız kalmadı bizim de
Son aylarda duyduğum en Libidokiller şey buydu valla.Ortam güzelleştirme nası oluyorbenim çok çok sagladıgım sevişirken yataga tükrük sprm vb bulasmasın diye eski yırtık bir çarşafım var (seks carsafı) onu açıyorum altımıza acaba ondan mı eski heyecanımız kalmadı bizim de
Seks çarşafı değil olsa olsa libido kaçırandır o
Yoh artıkSon aylarda duyduğum en Libidokiller şey buydu valla.
İçinizden biri başak burcu mu? Başak erkekleri için çarşaf kirliyse cinsel performanslarinda düşüş yaşarlar, kafalarını veremezler,gibi şeyler okumuştum.
Valla ne diyim,bu konuya yazacak anım var ama biraz uygunsuz kaçarYoh artıkkocam basak,benimde yukselenim başak ama temiz nevresimde daha dikkatli oluyoruz şimdi kirlenmesin diye. Eski carsafımda daha hunharca oluyor eski canım sadece kirli degl her kullanım sonrası makineye atarım katlar yerine koyarım birdaha ki s.kse kadar
Eşim yatakta degil sadece evde dısarıda o daha cok takıntılı ama ben ondan daha rahatım aslında dısarıda sadece evde takıntım var .hatta artık oda alısmıs eve gelecek ya mesela o iş olsun istiyorsa eskiler suyu ısıt geliyorum dermiş,Valla ne diyim,bu konuya yazacak anım var ama biraz uygunsuz kaçar
Madem zaten yikayacaksiniz neden gönül rahatlığıyla kirletmiyorsunuz kineyse herkesin ilişkisi kendine gore. Ne güzel iki başak etkili birbirinizi bulmuşsunuz. Ben böyle bir olaya tanık olsam 'yaaa adam altımiza eski çarşaf serdi' diye bir dolu dalgasını geçerdim adamın. ama benim kocaaaa haritamda hiç başak yok, 9.evim başak sadece,o da zaten etki eden bir şey değilmiş. Düzen, nizam,hijyen hiç ilgi alanıma girmez.
İnsanın kendi gibi birini bulması güzel bir şey. Bu bakımdan şanslısın..
Yahu başak için bahane lazım..Son aylarda duyduğum en Libidokiller şey buydu valla.
İçinizden biri başak burcu mu? Başak erkekleri için çarşaf kirliyse cinsel performanslarinda düşüş yaşarlar, kafalarını veremezler,gibi şeyler okumuştum.