cinsellige actim ama yazan olmadi

gamzeli65-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2022
40
-20
32
merhaba arkadaslar, 1 yillik evliyim cinsel iliskiye girebiliyoruz esimle fakat uzerimde hep bir tedirginlik aciyacak korkusuyla yasiyorum sebep ne bilmiyorum iliski sirasinda 5 -10 dk gectikten sonra alisiyorum fakat o ilk etapta kendimi aciyacak dusuncesine sokmam sebebiylemi bilmiyorum ama zevk aldigim halde hic bir sekilde orgazm olamiyorum veya bosalamiyorum ekstra eklemek istiyorum vajinismus konusunu kafama takip kendim parmaklarimla denedigimde de kendimi cok kasiyorum evet oluyor fakat nedense bir korku kasilma hali var, muayeneye bile gitmedim sirf su alttan sokulan alet varya adini bile unuttum korkudan onla bakacak diye doktor yani iliski desen giriyorum fakat bu sorun neyden kaynaklaniyor olabilir bilenler yasayanlar yazarsa sevinirim tesekkurler

Korkuya ve acıya odaklanıyorsunuz bu nedenle önyargıyla başlıyorsunuz ilişkiye. Relaxxxx akışına bırakın,ortamı güzelleştirin
Ortam güzelleştirme nası oluyor benim çok çok sagladıgım sevişirken yataga tükrük sprm vb bulasmasın diye eski yırtık bir çarşafım var (seks carsafı) onu açıyorum altımıza acaba ondan mı eski heyecanımız kalmadı bizim de

Seks çarşafı değil olsa olsa libido kaçırandır o

Eski yırtık çarşaf da olmasın ama ya
Bir de biraz loş ışık, biraz mum,güzel kokular,güzel çamaşırlar...

Eski yırtık çarşaf da olmasın ama ya
Bir de biraz loş ışık, biraz mum,güzel kokular,güzel çamaşırlar...
Ya benimki cok sabırsız bikac kez giydim jartiyer onu cıkarmaya calısırken sinirlendi skskfk off nasıl cıkıyor su giyme bida şöyle seyler ne bu heryerinden lastik ip çıkıyor diyor babydoller giyerim biraz tadını cıkarsın istiyorum hadiya ne zaman cıkarcan su ustundekini diyo. Mum falan koysam gider üfler söndürür evi yakacaz diye ama bazen sabahları işten gelince yatakta surprizlerim oluyor yani özellkle kışın içimizi ısıtan ortamlar iyi oluyor sey öncesi

Sen olayi cok yanlis anlamissin

Son aylarda duyduğum en Libidokiller şey buydu valla.
İçinizden biri başak burcu mu? Başak erkekleri için çarşaf kirliyse cinsel performanslarinda düşüş yaşarlar, kafalarını veremezler,gibi şeyler okumuştum.

Yoh artık kocam basak,benimde yukselenim başak ama temiz nevresimde daha dikkatli oluyoruz şimdi kirlenmesin diye. Eski carsafımda daha hunharca oluyor eski canım sadece kirli degl her kullanım sonrası makineye atarım katlar yerine koyarım birdaha ki s.kse kadar

Valla ne diyim,bu konuya yazacak anım var ama biraz uygunsuz kaçar
Madem zaten yikayacaksiniz neden gönül rahatlığıyla kirletmiyorsunuz ki neyse herkesin ilişkisi kendine gore. Ne güzel iki başak etkili birbirinizi bulmuşsunuz. Ben böyle bir olaya tanık olsam 'yaaa adam altımiza eski çarşaf serdi' diye bir dolu dalgasını geçerdim adamın. ama benim kocaaaa haritamda hiç başak yok, 9.evim başak sadece,o da zaten etki eden bir şey değilmiş. Düzen, nizam,hijyen hiç ilgi alanıma girmez.
İnsanın kendi gibi birini bulması güzel bir şey. Bu bakımdan şanslısın

Eşim yatakta degil sadece evde dısarıda o daha cok takıntılı ama ben ondan daha rahatım aslında dısarıda sadece evde takıntım var .hatta artık oda alısmıs eve gelecek ya mesela o iş olsun istiyorsa eskiler suyu ısıt geliyorum dermiş, benimki carsafı hazırla geliyorum der ben sadece ilk evlendigim zaman kullanmaya kıyamadıgım nevresimler batmasın diye carsaf açıyordum baktım zamanla alısmaya basladım yatakta nevresim yoksa bile geitirp acıyorum takıtnı gibi bişey oldu izne gidiyoruz tatil veya memlekete ne güzel etraf kirlenecekmi batacakmı derdine dusmuyoruz eve gelince baslıyor bu illet ama böyle de tadı olmuyor işte aşamadık bazen spontone gelişsin bianda plansız olsun bitsin istiyorum ama olmuyor.hele cocuktan sonra daha da sıkıcılastık başak erkeklerinde bu birtek rahatsız eder sanırım diger özellikleri cok iyi ya basakların nerde cekingen efendi kadınlara kibar ve naif davranan genelde mantıklı bir erkek görsem ya terazi ya basak derim ve gercekten oyle cıkıyor.

Yahu başak için bahane lazım..
Hava kaplıysa düşer..
Çok gunesliyse düşer..
Benzine zam gelmişse düşer..
Trafikte Tam geçme sırası kendisindeyken kırmızı isiga yakalanmissa yine düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…