cinsell ilişki

selda800

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
126
18
28
36
Arkadaşlar merhaba 3 ay oldu evleneli tam birleşme olamadı henüz sadece kızlık zarım delindi o da kalın olduğu için çok acı verdi daha sonra hep korku oldu acıycak diye internete baktım parmak egzersizleri vs var onları denedim parmağım giriyor sorun yok sadece korku oluştu bende ne yapsam ne etsem bilemiyorum zor durumdayım

Bu tamamen eşinle ve seninle ilgili bir olay. Herkes eşe yüklüyor durumu ama daha çok seninle ilgili bir durum. Öncelikle kendini rahatlatacaksın. Dünyadaki insan sayısını düşüneceksin. Bu kadar insanın dünyaya gelmesine vesile olan bir durum cinsel ilişki. Kötü bir şey olsa insanlar üreyemez değil mi? Kendini kasmaman gerek. Bence parmak egzersizi deneme o daha kötü. Eşinle deneyebilirsin. Ondan yavaş ilerlemesini isteyebilirsin. İlişkiye başlamadan önce ön sevişmeyi uzun tutun ve vajinanın kaygan olmasını sağlamaya çalışın. Ve unutma bunu ancak sen beyninde yenebilirsin. Kendin de söylüyorsun korku oluştu diye. Olay sende. Kendine güven o an aklına gelen düşünceleri durdur. Kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…