K Kedilitilki Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2021 23 14 23 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Kedilitilki #1 Cinsellikten tiksiniyorum. Böyle mide bulantısı gibi değil ama beni itiyor. Siz de böyle misiniz?
WOMAN Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 13.981 62.755 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Kedilitilki #2 18 dakika icinde bu 5. Konunuz
Falan Filan Çünkü neden olmasin? Kayıtlı Üye 22 Aralık 2020 3.640 11.497 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Kedilitilki #3 Kedilitilki .!.: Cinsellikten tiksiniyorum. Böyle mide bulantısı gibi değil ama beni itiyor. Siz de böyle misiniz? Genişletmek için tıkla... Tiksinmediginizde cinsellik düsünürsünüz
Kedilitilki .!.: Cinsellikten tiksiniyorum. Böyle mide bulantısı gibi değil ama beni itiyor. Siz de böyle misiniz? Genişletmek için tıkla... Tiksinmediginizde cinsellik düsünürsünüz
theblackswan A rare bird on earth and very like a black swan. Pro Üye Anneler Kulübü 10 Kasım 2020 7.870 65.666 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Kedilitilki #4 Aseksüel olabilirsiniz.
La vie en Rosee Ben senin psikoloğun değilim Pro Üye 1 Haziran 2018 5.246 14.649 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Kedilitilki #5 Böyle değilim. Acaba küçükken bir travma yaşamış olabilir misiniz bu konuyla alakalı?
K Kedilitilki Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2021 23 14 23 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Kedilitilki #6 Bihterin Masali Saci .!.: Böyle değilim. Acaba küçükken bir travma yaşamış olabilir misiniz bu konuyla alakalı? Genişletmek için tıkla... Travma yaşamadım mast yaparken de bir problemim yok sadece birisiyle düşününce böyle oluyor maalesef.
Bihterin Masali Saci .!.: Böyle değilim. Acaba küçükken bir travma yaşamış olabilir misiniz bu konuyla alakalı? Genişletmek için tıkla... Travma yaşamadım mast yaparken de bir problemim yok sadece birisiyle düşününce böyle oluyor maalesef.
S sebnembeen Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2021 1.391 1.479 33 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Kedilitilki #7 Kedilitilki .!.: Cinsellikten tiksiniyorum. Böyle mide bulantısı gibi değil ama beni itiyor. Siz de böyle misiniz? Genişletmek için tıkla... O da bi ihtiyaç sonuçta sevdiğin insanla yaptıktan sonra tiksindirici değil bence canım
Kedilitilki .!.: Cinsellikten tiksiniyorum. Böyle mide bulantısı gibi değil ama beni itiyor. Siz de böyle misiniz? Genişletmek için tıkla... O da bi ihtiyaç sonuçta sevdiğin insanla yaptıktan sonra tiksindirici değil bence canım
ZemheriPoyraz 😈 Kendinden Asla Vazgeçme 😈 Pro Üye Anneler Kulübü 9 Şubat 2010 17.835 39.769 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Kedilitilki #8 Kedilitilki .!.: Cinsellikten tiksiniyorum. Böyle mide bulantısı gibi değil ama beni itiyor. Siz de böyle misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğru insanı bulamamış olabilir misiniz? birlikte olduğunuz kişinin sizi tiksindiren bir noktası olabilir, istediğiniz gibi dokunmuyor olabilir, obsesif de olabilirsiniz.
Kedilitilki .!.: Cinsellikten tiksiniyorum. Böyle mide bulantısı gibi değil ama beni itiyor. Siz de böyle misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğru insanı bulamamış olabilir misiniz? birlikte olduğunuz kişinin sizi tiksindiren bir noktası olabilir, istediğiniz gibi dokunmuyor olabilir, obsesif de olabilirsiniz.
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.801 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Kedilitilki #9 Birisiyke dusununce mi yaprken mi