Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlla yani kültür mü olması lazımDirekt olarak cikmaz. Yani standart hemogram kan testiyle bu sekilde bir teshis yapilmaz.
Doktora ne demem gerek peki ? Benim dememle kan veya idrar testi yapar mi hep şikayetimle gidiyorum kültür alıyor ama sürekli trikomonas clue cell ve mayaya bakıyor hiç klamidya ve gonoreye bakmadı şüphe ediyorumÇıkar tabiki
Gonore ve klamidya çıkmaz mi peki ?Kanda virüs tahlilleri var. Hiv, vdrl, cmv filan gibi. Onları yaptırmak lazım sanırım
Bilmiyorum onu. Seroloji isteyin doktorunuzdanGonore ve klamidya çıkmaz mi peki ?
Siz neyi öğrenmek istiyorsaniz acik acik soyler misiniz? Çıksın mı istiyorsunuz çıkmasın mı?İlla yani kültür mü olması lazım![]()
Ben kanda çıkar mi onu merak ettim kültür olsun istemiyorum kanda olur mu bunu merak ettim yanı size de illa kültür de mi çıkıyor bu sonuçlar demek istedimSiz neyi öğrenmek istiyorsaniz acik acik soyler misiniz? Çıksın mı istiyorsunuz çıkmasın mı?
Gonore ile clamidyanın özel testleri var pcr testinde cıkıyor onlar sanırımGonore ve klamidya çıkmaz mi peki ?
Aids, hiv, hepatitler, bel soğukluğu gibi hastalıklar çıkar. Hpv, herpes gibi cilt hastalıkları çıkmazCinsel yolla bulaşan hastalıklar kan veya idrar testinde çıkar mi kızlar ?