Cinsel terapist vs jinekolog seksolog her ne ise

eyesofscorpion

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
7
6
41
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Direkt konuya gireceğim adana civarında bir uzman arıyorum. Uzman önerisi yasak mı bilmiyorum ama yine de sorayım. Orgazm sorunum var. Bu konuda ulaşabildiği tek haz klitorise baskı yaptığımda vajinamda en fazla 3 veya 4 kez hafif bir kasılma oluyor gibi. Evliyim eşimle iken ise hiçbirşey hissedemiyorum. Zaten sorunlu bir ilişkimiz var. Bu konuyla ilgili sebep olarak ne kadar yok desem de cinselliğin benim için hala tabu olması. O toplumsal baskı iç sesim haline gelmiş ve ben bunu yadsıdım sanırım. Neyse. Aslında soracak çok şeyim var ama ayrıntılarda boğulmak istemiyorum direkt bir uzmanla nokta atışı müdahalelerle ilerlemek ve artık daha fazla zaman kaybetmemek amacındayım. Benzer süreçlerden geçen ya da konuyla ilgili yakından uzaktan paylaşacakları olanlar varsa şimdiden teşekkür ederim. Sitedeki benzer konuların çoğunu okudum halen de devam ediyorum okumaya. Umarım ben de kadın olmanın güzelliklerine erişirim yakın zamanda

uzman değilim ama bir çok kadın vajinal orgazmı öve öve bitiremiyor ancak, vajinal orgazmın da kaynağı klitorisdır. Klitorisin vajina duvarlarından içe doğru uzanan kolları var, bu kolların uyarılması ile vajinal orgazm oluyor, ancak pek çok kadın için tek başına vajinal uyarı, zevkli olsa da, orgazm için yeterli olmuyor; bu yolla orgazm olabilen kadın sayısı istatistiksel olarak %30. Kadınların büyük bir çoğunluğu dışarıdan klitoral uyarıma da ihtiyaç duyuyor ve bu çok normal. Siz klitorısa baskı yaptığınızda orgazm olduğunuza göre orgazm sorununuz yok diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz tabular nedeniyle ilişkide eşinizle iletişiminiz kısıtlı olabilir, vaya utanıyor olabilirsiniz. Benim önerim, eşinizle iyi bir iletişim geliştirin ve ilişki sırasında dışarıdan klitorısa baskı uygulamanın veya çeşitli yollarla uyarmanın hiç bir sakıncası yok.

Cvp için teşekkür ederim. Klitorise baskı yaptığımda dediğim gibi birkaç küçğk kasılma yaşıyorum ve bunun orgazm olduğunu sanmıyorum. Klitoral de olsa orgazmı yaşamak istiyorum

Orgazm olunca kasılmalar olur, kasılma oluyor dediğiniz için orgazm olduğunuzu düşündüm. Masturbasyon yapıyor musunuz?

Bende ilişki sırasında zevk almıyorum hissizlik var bende asla orgazm olmadım sebebini bilmiyorum bir insan neden ilsikiden zevk almaz neden bisey hissetmez 3 yıllık evliyim hep aynı ilerliyor doktora gitmeyi düşünüyorum ama hangi bölüme gidecegimide bilmiyorum burdan konu da actim ama bi çare bulamadim

Merhaba kızlar burda soru sormak istemiyorum ama eğer yardım etmek isteyen olursa özelden soru sormak istiyorum sizlere evliyim 25 yaşındayım kızlar dedim ama uzun yıllar evli olan ablalarımda belki bana yardım eder cinsel ilişkisi evliliğinde iyi olan biri olursa daha iyi olur ve lütfen kınamayın yeterince insan zaten ezik durumda oluyor ona göre dönüş olursa çok sevinirim tşk ettim şimdiden..

Mevcut üyeliğinizle anlatmak istemiyorsanız; 2. üyelik kurallarına uygun olarak,2.üyelik alabilirsiniz. Sorunuzla ilgili özelden yazışmak yerine; foruma yazarak, sormanız daha doğru olur.

Mevcut üyeliğinizle anlatmak istemiyorsanız; 2. üyelik kurallarına uygun olarak, 2.üyelik açabilirsiniz. Özelden yazışmak yerine; foruma yazarak sormanız daha doğru olur.
Öneriniz için teşekkür ama mesajlaşma bölümü boşuna orda değil diye düşünüyorum keşke yardımcı olabilseydiniz :)

Öneriniz için teşekkür ama mesajlaşma bölümü boşuna orda değil diye düşünüyorum keşke yardımcı olabilseydiniz :)

Deşifre olmamak ve mahremiyetinizi saklı tutabilmek için, özel mesajla yazışmak istediğinizi düşündüm. Yazan üyenin niyetini bilemeyeceğiniz için; bilmeyenler için, sitenin sunduğu 2.üyelik alma imkanını hatırlatmak istedim.

Uzun yıllar evli olanlarin ne yardımı olacak ki...anlamadım

Uzun yıllar evli olanlarin ne yardımı olacak ki...anlamadım
Anlamadıysanız neden böyle bir yorumda bulundunuz mesela bana sizin yorumunuzun ne yardımı dokundu? … sağolsun uzun yıllar evli olanlar yardım etti daha tecrübeli olduklarına inandığım için soruya öyle yazmıştım güzel bilgiler de edindim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…