Cinsel terapi alan var mı işe yarar mı?

Mlkbus

MAKBUŞ
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
94
101
Herkese merhabalar. Benim bir sorunum var sizden fikir almak istiyorum. 4yıllık evliyim cinsel hayatımızda benim açımdan problemler var. İlişkiden zevk alamıyorum alsam da orgazm olamıyorum. Başlarda nasıl olması gerektiğini bilmiyordum ve demekki böyleymiş diyerek devam ettim. Bir çocuğum oldu. Genelde hep isteksizdim eşim yanaşsa da reddediyordum. Sanırım benim açımdan pek zevkli bir şey olmadığı için. Sonra bu böyle olmaz ya diyerek yine araştırmalara başladım. Bir aydır burayı okuyorum makaleler araştırmalar okuyorum. Baya bir yol katettim bilmediğim şeyleri öğrendim ama hala orgazma ulaşabilmiş değilim. Eşim psikolojik olduğunu kendimi rahat bırakmadığımı söylüyor. Acaba Cinsel terapi bizim sorunlarımızı çözebilir mi? Daha önce giden var mı veya bu tür sıkıntıları olan yardımcı olur musunuz?

Terapi çözebilir de aceba eşiniz sizi tam hazırlayamıyor mu önsevişmeyle? Siz nelerden daha çok hoşlandığınızı biliyormusunuz bunu ona söylediniz mi? Iletişiminiz nasıl?

Terapi çözebilir de aceba eşiniz sizi tam hazırlayamıyor mu önsevişmeyle? Siz nelerden daha çok hoşlandığınızı biliyormusunuz bunu ona söylediniz mi? Iletişiminiz nasıl?
Ya aslında iletişimimiz iyi sevdiğim şeyleri söyleyebiliyorum. Ama ne yaparsak olmuyor sanki yada biz bilmiyoruz ne yapmamız gerektiğini

ben 2 haftadır başladım. Ana Sayfa | Psikoterapist Mehmet ULUBEY | Uzman Psikolog

Şimdi bu soru mu diyeceksiniz ama masturbasyon yaptınız mı hiç, masturbasyon kendinizi de orgazmı da tanımak için ilk adım malum ve ülkemizde kadınların büyük çoğunluğu bununla tanışmadan evleniyor ve bu yüzden ne istediğini de ne yaşayacağını da bilmiyor.
Bir de odaklanma meselesi var, onu mu yapsa, bunu neden yapmadı, geldi mi, gelecek mi diye kurarken anı kaçırdığımız da oluyor, çok sorgulamadan anı yaşamayı başarmak çok önemli, ben çok yaparım bu hatayı

eşinizle ten uyumunuz mu yok? seviyo olabilirsiniz , çok iyi anlaşıyor olabilirsiniz ama acaba cinsel anlamda çekici mi bulmuyosunuz? mastürbasyon yapıyor musunuz, erotik içerikli şeylerden tahrik oluyor musunuz? yani adama gelince mi tıkanıyo olay?

Evet yaptım sıkıntı yok o konuda. Belki de odaklanamıyorum bilemiyorum ki aslında çok fazla şey düşünmüyorum o anda yani Düşüncemi zevk almaya veriyorum ama olmuyor. Hatayı nerede yapıyorum bilmiyorum

Ten uyumumuz yok mu diye sorarsanız inanın bilemeyeceğim ilk zamanlar yakınlaşınca çok tahrik olurdum şimdi öyle değil sanırım Baya azaldı yani bu da normaldir diye düşünüyordum. Mast yaptım ve o konuda sıkıntı yok erotik şeylerden de tahrik oluyorum. İlişki esnasında yeterince tahrik olmuyorum sanırım

Merhaba bulunduğunuz ilde cised sertifikası almıs terapıstlere bakın derim. cised in sitesinden İl ilce yazıp cıkan kısılere ulasip gorunebılırsiniz

merhaba ben yaklasik 2 aydir 10 seans kadar terapiye gidiyorum ama suana kadar hicbir faydasini görmedim gören varmi merak ediyorum devam etmek konusunda, benimde isteksizlik ve cinsellik sirasinda acı oluyor 5 senelik evliyim evliligimde büyük sıkıntı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…