Cinsel sorunnnn!!

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
327
Merhaba kizlar. Bi sorum olucakk yumurtlama doneminde hic iliskiye giresim gelmiyo adet yaklasinca istegim oluyo ve yumurtlama donemindede girince kasığıma kadar giriyo sanki bu gibi sorunla karsilasan oldumu aranizda (

Tatlım sen acı hissettiğin için isteksizlik oluyordur. Bildiğim kadarı ile yumurtlama döneminde libido tavan yapar. Hem acı dediğin şey bendede oluyo iğneler batıyo gibi yada bıçak saplanıyo gibi bi acı kasıklarda. O acıya dayanamiyosan es geç yumurtlama günlerini

Ama bebegm olsn istyrm hep o donemde bsy yapmak istmyrm kasigm zonkluyor resmen

Merhaba kizlar. Bi sorum olucakk yumurtlama doneminde hic iliskiye giresim gelmiyo adet yaklasinca istegim oluyo ve yumurtlama donemindede girince kasığıma kadar giriyo sanki bu gibi sorunla karsilasan oldumu aranizda (
detay vermelisiniz hangi pozisyonda ve ne hızda/şiddette giriş yaptığında? ayrıca kontrolün sizde olduğu üstteki pozisyonlarda da oluyor mu? çünkü kendini ayarlayabilirsin üstteyken

Misyonel pozisyonda domalmadada baya aci oluyor
1.si aslında acı ile zevk çok ilişkili hard sex yaparken yani bana göre öyle çünkü sert yaptığında acı gibi zevk gibi yoğun bişeyler yaşıyorum ve orgazm oluyorum yani bunu zevke çevirebilirsiniz
2.si üste geçebilir ve acı hissettirmeyecek hareketler ile egzersiz benzeri ilerleme kaydedersiniz bence bir süre sonra zevke dönüşür

Yumurtlama döneminde hormonların etkisiyle kaslar daha yumuşar benim bildiğim ben yumurtlama döneminde daha istekli oluyorum mesela bende de regl sonrası daha çok acı oluyor. Bence siz bebek istediğiniz için yumurtlama döneminde heyecan yapıyor olabilirsiniz. Akışına bırakın çocuk istiyorsanız 2 günde bir yapın illa ki biri olur

Dimi bncede hc istek olmuyo bnde adet yaklasnca bi istek oluyo okadar sanirim ruhsuzum

Hayır hayır değilsin hiçbirimiz değiliz. Zamanla düzene girebilecek şeyler. Kendini çokca sev değer ver. Beslenmene dikkat et incir, kayısı, ceviz, fındık ye.

Bendede bazen yumurtlama gunleri bazende adet oncesi oluyo degisiyo evet asiri agri ve aci hssedyrm yumurtlama gunlerimde oda zevk almayi cok engelliyo maalesef

Hayır hayır değilsin hiçbirimiz değiliz. Zamanla düzene girebilecek şeyler. Kendini çokca sev değer ver. Beslenmene dikkat et incir, kayısı, ceviz, fındık ye.
tamamdrr eczanede satilmiyo mu bu ovulasyon testleri esim smdi bulamams yok demsler erken gebelk testi alms o nzmn yapilabilir

tamamdrr eczanede satilmiyo mu bu ovulasyon testleri esim smdi bulamams yok demsler erken gebelk testi alms o nzmn yapilabilir
Ay yanlış oldu sanırım canım ama cevap vereyim ovulasyon testini internetten de alabilirsin. Birgebenin günlüğü var mesela orda satış yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…