Cinsel soğukluk,vajinismus hepsi var bana yardımcı olun..

mlkhkn

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
297
14
643
42
İstanbul
Ben 5 aylık evliyim.Evliliğimin ilk 3 ayı neredeyse hiç ilişkiye giremedim.Vajinismus olduğumu düşündüm.Psikolojik olarak çok zor günler geçirdim ama eşim destek oldu hep.Psikologa gittim ilaçlar kullandım en sonunda kadınlar kulübü sayesinde bu sorunu aştım..Şöyleki artık ilişkiye girebiliyorum ancak çok özel olacak herkesten özürdiliyorum bunun için sadece ben üstte olursam ilişkiye girebiliyorum.Üstte oturduktan sonra alta geçebiliyorum ama diğer türlü ilişki çok güzel ilerlerken hep bu şekilde yapmak zorunda kalıyorum.Bu seferde bölüm bölüm oluyor sanki..Cazibesini yitiriyor..Nihayetinde de eşim isyan etti.Böyle olmasından bıktım artık şunu görev gibi yapmayalım bölük pörçük oluyor bu bizi yıpratır dedi.Arkadaşlar ama ben ilişkiden hiç bişey anlamıyorum.Eşimi çok seviyorum ama zevk adına bir şey hissetmiyorum.Hani nerdeyse hiç yapmasak aklıma gelmeyecek.eşimde sende cinsel bir sorun var diyor.Bilmiyorum acaba korktuğum yada hala tam yapamadığım içinmi oluyor bilmiyorum.Bende böyle olmasını istemiyorum..Artık cinsel hayatım sorunsuz olsun istiyorum ama bir türlü başaramadım.İlk giriş esnasında çok canım acıyor anında kuruyorum..Eşim korkudan kuruduğumu ve o anda seksin beynimden çıktığını söylüyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Kızlar bana yardımcı olun ya..Bu bizi yıpratırmış öyle söylüyor..İlk giriş esnasında acaba herkesinmi canı acıyor bana özel mi?Şu kadarcık acıa dayanamıyorsun daha denemeden acıyacak korkuyorum diyorsun diye kızıyor bana eşim.Her erkekte olduğu gibi cinsellik onun içinde çok önemli..İlişkiye girmeye başladığımdan beri 3 ayımı heba etmişim boşuna korkmuşum diyorum.Belki yanda ve altta ilişkiyi başabilirsem onun içinde öyle diycem ama bir türlü beceremedim.Üstte başardığım için belki sadece onu yapabiliyorum.Birde ilişki esnasında kasıklarım ağıyor sanki sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum her an altıma kaçırcakmış gibi oluyorum..Önceden kuruluk için jel falan kullanmıştım.ama ondan sonra sistit oldum.Doktor jelden kaynaklanabileceğini ve bir daha kullanmamamı söyledi.Belki gerçekten korkudan kuruyorum.Deli olcam ya..Beni en çok eşimin benden soğuması korkutuyor.Bu yüzden erkekler soğuyabilir dimi?Bana fikir verin lütfen..

Son düzenleme:
bak tatlış ben bekaretimi çok kötü bi şekilde kaybettim allah hiçbi bayana yaşatmaısn ve dediğin gibi bendede korku oldu bırak ilişkiyi biri dokunsa beter oluodum ve bu tamamen kafadaki bişe ilk ilişki anında acı ve kuruluk aynılarını yaşadım.. öncelikle önsevişmeyi uzun tutmalısınız rahatlaman için eşin bunu yapabilir ve sen aklında baya rahat olmalısın yani kasma sıkmaya nedne oluosun ve eşininde dediği gibi sexi aklından çıkarıncada kuruma oluo oluşan acıda devam etmeni engeller.. yani tedavinin kendisi sensin.. rahatlamaya çalışmalı çok güzel bişe olduğunu düşünmelisin hatta sexten ziyada yakınlaşma olarak düşün eşinle arandaki en yakın an.. ve tüm bedeninle an rahatla gene acicak olmicak ağrı olucak yapamicam diye sakın düşünme... Umarım herşey çokdaha güzel olur mutlu olursun tatlış..

çok sağol solina..İnanın denemek istiyorum uzun tutmaya çalışıyorum..Zaten sadece ön sevişmede haz alabiliyorum.Ama eşim diyorki tam birleşme olduğu zamnada da haz almam gerekirmiş ama bende bu yok.acaba frijit olabilir miyim?

Bence imkanınız varsa eşinizle birlikte bu konuda iyi bir psikiyatriye gitmelisiniz.Tek pozisyonda ilişkinin gercekleşmesi,kuruluk,tedirginlik,ağrı hala bilinçaltının vajinismustan sıyrılamadığını gösteriyor aslında.Psikiyatri görüşmeleri bey&bayan ayrı ayrı yapıyor,bu sayede eşlerin birbirlerine söyleyemedikleri ya da farkına varamadıkları eksikler saptanıyor.Henüz beş aylık evlisiniz,zamanla birlikte öğrenecek ve normale dönecektir,uzman yardımı süreci hızlandırır.

Psikolojik destek aldım.Terapilere girdim..Bununla ilgili kitap verdiler okudum..Bitki çayları önerdiler kullandım..Hala bir korkum olduğunun farkındayım ama her denemede aynı şey olunca kendime olan güvenimi yitiriyorum..Sanki eşim birden bire içime girecekmiş gibi hissediyorum..Korkma artık bana güvenmeyi öğren bişey yapmıycam her şey senin elinde diyor.İlişkiyi ben yönlendiriyorum..Bende artık herkes gibi normal bir cinsel yaşantımız olsun istiyorum..
Korkularla,molalarla,bölük pörçük devam etmek istemiyorum.İlişki kendiliğinden gerçekleşsin istiyorum ama başaramıyorum..

bence sen ilişkiye girmeyi başarmışsın ama aslında hala vajinismusu tam olarak yenememişsin...bence psikilojik tedaviye yeniden başla...
ayrıca kusura bakma ama eşine de çok kızdım,tamam hak veriyorum ona da ama seni bu kadar kırıcı,rencide edici konuşmaması lazım, erkekler malesef senin ne çektiğini anlayamıyorlar ve söyledikleri şeylerin sende ne kadar etki yapabileceğini düşünmüyorlar.

Benimde tam tersi hiç islanmaz. Hep kurudur ama isin tuhafina bak ki bu benim çok hosuma gidiyor. :bbo: Bence psikyatriste degil, seksologa git canim.

Canım aslında sen daha zor bir pozisyonla başlıyorsun ilişkiyee üste olmak daha acı verir gibi geliyor başlangıçta bana
Aslında o anın tadını çıkarabilmek için eşininde dediği gibi kendini onun kollarına bırakmalısınnn

canım açıkçası bende ilk evlendiğimde aynı senin gibi acıyacak acıyacak diye söylenip duruyordum eşim acımayacak sen yap sen tut sen it derken ben alışana kadar yarım saat geçiyordu ama eşim hiç sesini yükseltmedi, ters hızlı ani bir hareket yapmadı bunun sayesinde alıştım. ve ben önceleri sanki anneme babama söyleyemeceğim onların kızacağı kötü birşey yapıyormuşum gibi çok hissettim hemen onlar gelirdi aklıma duyarlarsa çok üzülürler gibi düşünürdüm yani sanki evlenmemişiz de evlilik dışı ilişkiye giriyormuşum gibi utanırdım filan o zaman da çok kuru olurdum ve canım acırdı ıslanıp alışana kadar bitsede kurtulsam derdim, ama sonra sonra aştım kendi kendime ben başlattım, nerede rahatsam orada istedim hem ilişkiyi zevk aldığımı düşündüm filan derken geçti sana tavsiyem kesinlikel her şeyi kafandan dağıt ve kendin iste öncelikle sen kendini hazırla psikolojikmen ve fiziksel olarakda seksi şeyler giy sen kendini seksi bul önce yani buna zaman ayır ve ilişki esnasında da başka kimseyi sokma aklına zevk aldığı filan düşün eşinin zevk aldığını düşün emin ol böyle yaparsan rahatlarsın.

Back