Ben 5 aylık evliyim.Evliliğimin ilk 3 ayı neredeyse hiç ilişkiye giremedim.Vajinismus olduğumu düşündüm.Psikolojik olarak çok zor günler geçirdim ama eşim destek oldu hep.Psikologa gittim ilaçlar kullandım en sonunda kadınlar kulübü sayesinde bu sorunu aştım..Şöyleki artık ilişkiye girebiliyorum ancak çok özel olacak herkesten özürdiliyorum bunun için sadece ben üstte olursam ilişkiye girebiliyorum.Üstte oturduktan sonra alta geçebiliyorum ama diğer türlü ilişki çok güzel ilerlerken hep bu şekilde yapmak zorunda kalıyorum.Bu seferde bölüm bölüm oluyor sanki..Cazibesini yitiriyor..Nihayetinde de eşim isyan etti.Böyle olmasından bıktım artık şunu görev gibi yapmayalım bölük pörçük oluyor bu bizi yıpratır dedi.Arkadaşlar ama ben ilişkiden hiç bişey anlamıyorum.Eşimi çok seviyorum ama zevk adına bir şey hissetmiyorum.Hani nerdeyse hiç yapmasak aklıma gelmeyecek.eşimde sende cinsel bir sorun var diyor.Bilmiyorum acaba korktuğum yada hala tam yapamadığım içinmi oluyor bilmiyorum.Bende böyle olmasını istemiyorum..Artık cinsel hayatım sorunsuz olsun istiyorum ama bir türlü başaramadım.İlk giriş esnasında çok canım acıyor anında kuruyorum..Eşim korkudan kuruduğumu ve o anda seksin beynimden çıktığını söylüyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Kızlar bana yardımcı olun ya..Bu bizi yıpratırmış öyle söylüyor..İlk giriş esnasında acaba herkesinmi canı acıyor bana özel mi?Şu kadarcık acıa dayanamıyorsun daha denemeden acıyacak korkuyorum diyorsun diye kızıyor bana eşim.Her erkekte olduğu gibi cinsellik onun içinde çok önemli..İlişkiye girmeye başladığımdan beri 3 ayımı heba etmişim boşuna korkmuşum diyorum.Belki yanda ve altta ilişkiyi başabilirsem onun içinde öyle diycem ama bir türlü beceremedim.Üstte başardığım için belki sadece onu yapabiliyorum.Birde ilişki esnasında kasıklarım ağıyor sanki sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum her an altıma kaçırcakmış gibi oluyorum..Önceden kuruluk için jel falan kullanmıştım.ama ondan sonra sistit oldum.Doktor jelden kaynaklanabileceğini ve bir daha kullanmamamı söyledi.Belki gerçekten korkudan kuruyorum.Deli olcam ya..Beni en çok eşimin benden soğuması korkutuyor.Bu yüzden erkekler soğuyabilir dimi?Bana fikir verin lütfen..
Son düzenleme: