Cinsel problemler

myss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
85
23
34
Merhaba kizlar,2yili askindir evliyim, vajinal orgazm hic yaşamadım, hissizlik çoğunlukta,ilk zamanlarimiz spontane birbirimizi istedigimiz için gerçekleşen cinsellik üzerineydi, ama cocuk düşündüğümuz icin mi nedir programli sanki sirf yapmak için yapıyormuşuz gibi,evlendik evleneli onu zevke getirmek için hep ben çabaladım libodosu dusuk yeterince arzulu gelmiyor, tahrik on sevisme ile ancak erekte oluyor, beni yeterince zevke getiremiyor,icime girince cogu zaman sertlik gidiyor bu benim vajinamla mi alakali bilmiyorm, göbeğime vs degince sertlesiyor ,son zamanalrda zevki geçtim artik bosalsin da bitsin diye bakıyorum olaya.kendini yetrsiz hissetmesin diye bisey de demiyorum. Ilişki boyunca kendimi birakip sertlik hemen geçmesin de iliski yaşanıp boşalsin modundayim.kafayi yiyecegim bu dusunceler beni ondan uzaklaştırıp gözümde kuculmesine neden oluyor, sadece bu degil sebep tabiki beni kiskanmamasi vs bicok sey de var da,neyse cok uzattim kusura bakmayın, ne onerirsiniz napayim sizce

O da bu durumdan rahatsızsa birlikte takviye filan kullanabilisiniz. Ama önce bunu onla konuşun. Olmyan libidosu bebek işi üzünden düşmüştür daha çok. Ben bu işi çok çok iyi yaptığımızı düşünürdüm. Şimdi yumurtlama zamanı bana da gına geliyor bebek istediğimizden beri. Canım çekmiyor. Vazife gibi olması çok kötü maalesef.

bu işi vazife gibi görmek sizi böyle düşünmeye itmiş olmalı. bebek istediğimiz zamanlarda bana da öyle gelirdi .olsun bitsin isterdim. önerim vazife gibi görmeyin araya biraz zaman koyun özleyin birbirinizi. istediğiniz zaman da işi eğlenceye dökerek daha renkli hale getirebilirsin mesela. eşini neler heyecanlandırır. yada senden hiç beklemediği bişey yap onu da heyecanlandır. ben öyle yaparım mesela eğer sıkılmışsam biraz ara veririz canım istediğinde hiç beklemediği anda beklenediği şekilde çıkarım karşısına 🤣 adamın eli ayağı titrer

Adam sıradanlıktan hoşlanıyor, farklılık adina bisey yok,bu da artik sıkıcı geliyor bana, sex sirasinda konusulmasi,hafif isigin olmasi vs hoşuna gitmiyor, aksine ben de o sekilde seviyorum.tamamn geysa gibiyim sadece onun zevki icin oluyor sanki sevisme,kendimi bir sure sakinayim ozlem girsin diyorum araya ama bu sefer de ona haksizlik mi ederim hakkina mi girerim diyorum, ya da bu aramizda mesafelere neden olursa diye korkuyorum. Saglikli dusunemez oldum artik

Çakşır suyu diye bir şey varmış bi araştırın belki işinize yarar.
Vazife olarak neden düşünüyorsunuz ki, hesap üzerine mi hamile kalmanız gerekiyor. Tamam artık korunmuyorsunuz hepsi o kadar, bu ay hamile kalmak şart mı, salın çayıra, mevlam nasıl olsa kayırır 😉 böyle diken üstündeyken hamile kalamazsınız zaten, stres çok etkiliyor.

Çakşır suyu diye bir şey varmış bi araştırın belki işinize yarar.
Vazife olarak neden düşünüyorsunuz ki, hesap üzerine mi hamile kalmanız gerekiyor. Tamam artık korunmuyorsunuz hepsi o kadar, bu ay hamile kalmak şart mı, salın çayıra, mevlam nasıl olsa kayırır 😉 böyle diken üstündeyken hamile kalamazsınız zaten, stres çok etkiliyor.

Aynı durum bende de var eşime kalsa gunluk 4 olur bende hamilelik istediğim için oldu bittiye getiriyorum olsun da bitsin gün geçsin adet günüm gelsin araya özlem koysakta benim aklım hep bu sefer tutucakmi acaba da

Aynı durum bende de var eşime kalsa gunluk 4 olur bende hamilelik istediğim için oldu bittiye getiriyorum olsun da bitsin gün geçsin adet günüm gelsin araya özlem koysakta benim aklım hep bu sefer tutucakmi acaba da
Öyle olunca tutmuyor, unutup sakinleşmeniz lazım. Ancak rahat olursanız tutar. Biz 1 ay denedik sonra eşim merakından doktora gitti, acaba bende sorun olabilir mi diye, gittiğimiz doktor dolandırıcıymış, varikosel teşhisi koyup yalandan ameliyat ediyormuş insanları, eşime kısır olduğunu söyledi. Yaşadığımız üzüntüyü yazmıyorum o çok gergin ve acı verici, ama ben o ay nasıl olsa olmayacak rahatlığında olduğum için hamile kaldım.
Yani sakin olun, stres hamile kalma ihtimalini düşürüyor.

Merhaba kizlar,2yili askindir evliyim, vajinal orgazm hic yaşamadım, hissizlik çoğunlukta,ilk zamanlarimiz spontane birbirimizi istedigimiz için gerçekleşen cinsellik üzerineydi, ama cocuk düşündüğümuz icin mi nedir programli sanki sirf yapmak için yapıyormuşuz gibi,evlendik evleneli onu zevke getirmek için hep ben çabaladım libodosu dusuk yeterince arzulu gelmiyor, tahrik on sevisme ile ancak erekte oluyor, beni yeterince zevke getiremiyor,icime girince cogu zaman sertlik gidiyor bu benim vajinamla mi alakali bilmiyorm, göbeğime vs degince sertlesiyor ,son zamanalrda zevki geçtim artik bosalsin da bitsin diye bakıyorum olaya.kendini yetrsiz hissetmesin diye bisey de demiyorum. Ilişki boyunca kendimi birakip sertlik hemen geçmesin de iliski yaşanıp boşalsin modundayim.kafayi yiyecegim bu dusunceler beni ondan uzaklaştırıp gözümde kuculmesine neden oluyor, sadece bu degil sebep tabiki beni kiskanmamasi vs bicok sey de var da,neyse cok uzattim kusura bakmayın, ne onerirsiniz napayim sizce
Erkekler bebek niyetli yapınca fazla istekli oluyorlar yani benimki öyleydi.Çoğalma içgüdüsü.Ben de çok zevk almıştım.Ahh kızımmm seni ne zevkle yaptık ama şimdi sen ocağımıza incir ağacı diktin😂😂Eşinizin erekte problemi var galba erkeğim falan gaza getirin biraz güveni gelsin

Öyle olunca tutmuyor, unutup sakinleşmeniz lazım. Ancak rahat olursanız tutar. Biz 1 ay denedik sonra eşim merakından doktora gitti, acaba bende sorun olabilir mi diye, gittiğimiz doktor dolandırıcıymış, varikosel teşhisi koyup yalandan ameliyat ediyormuş insanları, eşime kısır olduğunu söyledi. Yaşadığımız üzüntüyü yazmıyorum o çok gergin ve acı verici, ama ben o ay nasıl olsa olmayacak rahatlığında olduğum için hamile kaldım.
Yani sakin olun, stres hamile kalma ihtimalini düşürüyor.

Allah bağışlasın bizde yarın doktora gidicez sprem testi için

Bu stres olayi nasil yenilir onu da bilmiyorm dr lar görünürde sebep yok diyorlar ben normalde stresli bir insanim sanirim ondan kaynakli olmuyor ama o stresi de nasil yeneceğimi bilmiyorum çalışıyorum zamanım da bos degil ama artik noluyor da olmuyor:KK43:

Keşke libidolarımız alnımızda yazsaymış evlenirken.ne kadar çok yaşayan var bu sorunu, üzücü gerçekten. Ama ben ilişkide iletişimden yanayım, böyle kendi kendinizi doldurup soğutmayın kendinizi. Kırmadan konuşun bence eşinizle.
Libido nasıl artırılır bilemiyorum ama çocuk işini düşünmemeye çalışmak en mantıklısı galiba. Kimden duysam, saldım artık kafaya takmıyorum dediğinde hamile kalmış.

Keşke libidolarımız alnımızda yazsaymış evlenirken.ne kadar çok yaşayan var bu sorunu, üzücü gerçekten. Ama ben ilişkide iletişimden yanayım, böyle kendi kendinizi doldurup soğutmayın kendinizi. Kırmadan konuşun bence eşinizle.
Libido nasıl artırılır bilemiyorum ama çocuk işini düşünmemeye çalışmak en mantıklısı galiba. Kimden duysam, saldım artık kafaya takmıyorum dediğinde hamile kalmış.
Ben de hep oyle duydum bakalim nasip ne zaman

X