Cinsel organını çıkararak tacizde bulunan adama otobüste tepki yağdı

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.105
90.741
1.123
CİNSEL ORGANINI ÇIKARARAK TACİZ

Bir kadının arkasına yanaşan A.E.A. iddiaya göre cinsel organını çıkararak önündeki kadını taciz etti.

KADIN FARKETTİ

Kadın tacize uğradığını fark edince geri dönerek A.E.A.'ya ardı ardına tokat attı.

DİĞER YOLCULAR DA DAHİL OLDU

Kadının tacize uğradığı fark eden diğer
kadın yolcular da A.E.A.'ya ardı ardına tokat ve tekmeler attı.

TACİZCİ TUTUKLANDI

Otobüsten indirilen A.E.A. gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A.E.A. tutuklanarak cezaevine konuldu.

TACİZE UĞRAYAN KADIN ÇIĞLIK ATIYOR

Yaşanan taciz olayı otobüste bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde tacize uğrayan kadın çığlıklar atarken, otobüste yaşanan kargaşa ve kadınların korkusu görüntülendi.

DİĞER KADINLAR TEPKİ GÖSTERİYOR

Tacize uğrayan kadın, nasıl tacize uğradığı ile ilgili bağırarak tepki gösterirken, "Ne yapıyorsun sen. İndirmeyin bunu. Polis çağırın" diye bağırırken, diğer kadınlar ise küfürler ederek tepki gösterdiler.

http://www.mynet.com/haber/yasam/otobuste-tacize-ugrayan-kadin-cigliklar-atarak-dovdu-2439999-1

Bu olay Kocaeli'de olmamışmıydı ayol, geçen hafta okudum. Aynısının benzeri mi olmuş? Geçen hafta olan arada bindiğim otobüs, bana denk gelmedi Allah'tan, travma yaşayabilirdim. Kadına helal olsun ama, ben o an şokla tutulur kalırdım.

Bu organ gösterme olayı yıllardır var, bu adamlar normal değil, tedavi edilmeleri gerek ama tutuksuz yargılanıp salınıyorlar başkalarına travma yaşatmak için

Adamdaki rahatlığa bak.Bir de dikkatimi çekti,neden tepki gösterenler hep kadın olmuş,hep kadınlar dövmüş,otobüste hiç mi erkek yoktu,bildirselerdi haddini.

Erkekler mi bildirecek? Kadinlar erkeklerden daha erkek olmus. Orda duran erkekler korkak serefsiz kimse kusura bakmasin. Aman ben laf etmiyim de kavga cikmasin diyen pislikler.
Cok sukur artik kadinlarimiz destek oluyor birbirlerine.. Erkeklerden umudu keseli yillar oldu cunku bu pislikleri yapan kendileri zaten..

Enteresan bir ülkede yaşıyoruz.
Bundan 20 sene önce sokağındaki kıza laf atanların ağzı burnu dağıtılırdı mahalle erkekleri tarafından.
Çünkü mahallenin kızları o mahallenin erkeklerinin "namusu" sayılırdı.

Şimdi "namus" kavramı da değişti.
Herşey aleni oldu. Adam utanmadan cinsel organını çıkartmış, keşke biri de bıçak çıkartıp kesivereymiş orada.

Ben hiç unutmuyorum, bir gün şişli otobüsüne bindim bir genç yaşlarda çocuk kendinden daha yaşça büyük birine fazla yaklaşmış herhalde. Kadın rahatsız olup bağırınmaya başladı "sen napıyorsun, terbiyesiz uzak dur biraz, koskoca kadınım ben senin annen yaşındayım utanmaz" diye söylendi. O gencerekten erkekte "ne var abla ya ne yaptık sanki, sende niye yanlış anlıyorsun" diye söylenirken oturan erkeklerden bir tanesi ayağa kalktı "ne diyosun sen be anan yaşındaki kadına, kadına cevap verme terbiyesiz uzak dur işte diye söylenirken çocuğun boynundan tuttuğu gibi orta kapının tavanına dayadı çocuğu.. Herkesin ağzı açık "aman abi yapma etme"lerle çocuk bir sonraki durakta otobüsten atıldı... Tabii bu bahsettiğim nerden baksan bir 10 sene önce olan mevzu... O zamanlar bende bekarım aklım çıkmıştı benimde...

Nerde kaldı bu insanlar? Nerde kaldı kadınları kendi annesi, bacısı, kardeşi gibi görenler.
Heryer aç gözlü, insanlıktan namını almamış sapıklarla doldu artık!
Bir kadın olarak otobüse, metrobüse, metroya binmekten korkar olduk. Ay biri taciz edecekmi, ay biri itekleyecekmi, şöyle nerde kenara köşeye çekilsem de rahat seyahat etsem diye iğne ucunda seyahat eder olduk...

Nedir bu çilemiz ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…