• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel isteksizlik

Karagiz

Hayat yasamaya Deger;)
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
303
13
48
Kizlarrrrrr yardim:(((
Gecen aydan belli cinsel isteksizlik var nedense :( ne yapicami bilmiOruum:(
Artik esimede yansior :((

Dogumm kontrol hapı kullanıyorsan o yapabilir canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hic bise kulanmiyorum:((
Bilmiyom Neden hatta esime belli etmemk icin istekli gibi duruyom ama halbuki hic istek yok ve Neden Böyle oldu bilmiyom:((

Hic bise kulanmiyorum:((
Bilmiyom Neden hatta esime belli etmemk icin istekli gibi duruyom ama halbuki hic istek yok ve Neden Böyle oldu bilmiyom:((

Belki kafana taktıgın arka planda tuttğn bir konu vardır canım psikolojk olabilir biliyorsun biz kadınlar hassas varlıklarız :)

Belki kafana taktıgın arka planda tuttğn bir konu vardır canım psikolojk olabilir biliyorsun biz kadınlar hassas varlıklarız :)

Olabiir Canim hani 1 seneden belli Anne olma hayalini yasiyoeum ve son zamanlarda yorgun ve bitkin düstüm bu konu üzerine onlan kaynaklana bilir haklosin evet cok hasasiz

Olabiir Canim hani 1 seneden belli Anne olma hayalini yasiyoeum ve son zamanlarda yorgun ve bitkin düstüm bu konu üzerine onlan kaynaklana bilir haklosin evet cok hasasiz
Bebek yapmayı planlayıp belli günlere denk getirip bu işi yapmaya calısmak bile insanda isteksizlk sebebi olur canm bence onları aklına fazla takma biz evliyken aynı seyi yasadk eşim yumurtlama dönemini hesaplayınca cok gerilirdi

Bebek yapmayı planlayıp belli günlere denk getirip bu işi yapmaya calısmak bile insanda isteksizlk sebebi olur canm bence onları aklına fazla takma biz evliyken aynı seyi yasadk eşim yumurtlama dönemini hesaplayınca cok gerilirdi

Ohhh ne güzel esiniz hesapliyordu Onu Ben Yspyiom esim pek takmyior Bille hani yada belli etmiyor oda cok cocuk istyor Peki cocunuz oldumu nekadar sürdü?;)

Yok boşandık :D

Hayilisi Canim kismet:))))
Peki sorun felan yokdu demi cnm :) nekadar denediniz cocuk icin böyleinife ilk DEFA duydum bir erkegin yumutalama günü hesaplamasini:)))

Hayilisi Canim kismet:))))
Peki sorun felan yokdu demi cnm :) nekadar denediniz cocuk icin böyleinife ilk DEFA duydum bir erkegin yumutalama günü hesaplamasini:)))
Yok canm ya ben biraz kiloluydm doktor kilo ver dedi o arada beyfrndinin bosanası geldi bizim cocuk defteri de kapandı 2-3 ay ugrastk biz

Yok canm ya ben biraz kiloluydm doktor kilo ver dedi o arada beyfrndinin bosanası geldi bizim cocuk defteri de kapandı 2-3 ay ugrastk biz

Kiyamam ja erkek milleti iste nekadar evli kaldiniz ins sizi sorularimlan yormiyorum veya derin yaralari acmiyorim:(

Kizlarrrrrr yardim:(((
Gecen aydan belli cinsel isteksizlik var nedense :( ne yapicami bilmiOruum:(
Artik esimede yansior :((

günde iki bardak adaçayı cinsel isteği hoplatıyor valla kendimden biliyorum. ben otunu almıştım kendim demliyordum
hamile kalmaya çalışırken içmiştim östrojen deposu.. günde 1 bardak demlesen bile faydalı :) :1:

ayrıca o isteksizlik östrojen hormonunun azalmasından oluyor. kupkuruydum çocuk yapmak için tahriş oluyordu hep
benimde başımda o dert vardı tahlillerimde çok düşük çıktı.
östrojen deposu olan yiyeceklerden yedim ve adaçayı içtim benim östrojen tavan yaptı düzeldim sonunda :)

ayrıca o isteksizlik östrojen hormonunun azalmasından oluyor. kupkuruydum çocuk yapmak için tahriş oluyordu hep
benimde başımda o dert vardı tahlillerimde çok düşük çıktı.
östrojen deposu olan yiyeceklerden yedim ve adaçayı içtim benim östrojen tavan yaptı düzeldim sonunda :)

Peki faydasini gördünmü Canim

günde iki bardak adaçayı cinsel isteği hoplatıyor valla kendimden biliyorum. ben otunu almıştım kendim demliyordum
hamile kalmaya çalışırken içmiştim östrojen deposu.. günde 1 bardak demlesen bile faydalı :) :1:

Peki Güzelim cocugun oldumu:))
Nekadar zaman denediniz ay meraklandim simdi

Peki faydasini gördünmü Canim

diyorumya canım çok faydası oluyor. internete yaz en çok östrojen olan yiyecekler diye çıkar.
adaçayından çok fayda gördüm isteği arttırıyor.
her sabah bal çörek otu tarçın karışımı da yiyordum . faydalı dene derim.
ama hamile kalmaya çalışıyorsan adetinin ilk gününden başla adaçayına yumurtlama günü gelince bırak içme.
Allah korusun hamile kalırsan düşüğe sebep olur

diyorumya canım çok faydası oluyor. internete yaz en çok östrojen olan yiyecekler diye çıkar.
adaçayından çok fayda gördüm isteği arttırıyor.
her sabah bal çörek otu tarçın karışımı da yiyordum . faydalı dene derim.
ama hamile kalmaya çalışıyorsan adetinin ilk gününden başla adaçayına yumurtlama günü gelince bırak içme.
Allah korusun hamile kalırsan düşüğe sebep olur

Hmmm evet hamile olmak istyom oda olmuyor 1 sene olucak nerdeyseee:(
Isteksizlik Zaten ondan kaynaklanuyor Bence son zamanda cok düsnpp ediyorum kafa yönde maf ediyom kendimi physisch kendimi maf ettim:((

Back