• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel isteksizlik

Kartallar

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
11
20
18
31
Arkadaşlar lütfen yardım edin !!!
Eşimle ilişkiye girdiğimizde hiç bişey hissetmiyorum yani bı zevk alamıyorum ayrıca kuruluk ve belli bı süre sonra yanma oluyor doktora gittim acaba genital bölgemde bişi mi var diye temiz dedi bişe yok dedi ne yapmam lazım bilmiyorum benim gibi olan varsa bı çözüm bulabildiyse lütfen yardımcı olun.

Yanma hissi kuruluktan olabilir ama isteksizlik bilemiyorum başka bi doktora git istersen farklı bir doktorun görüşünü al derim

aklima ilk gelen hormonlarin falan ne alemde
Yani hormon bozuklugu geliyor aklima, bir dahiliyeye görünüp kan degerlerine baktir ne bileyim belki iliskisi vardir
Fakat hicbiri yoksa da psikolojik diyebilirim

aklima ilk gelen hormonlarin falan ne alemde
Yani hormon bozuklugu geliyor aklima, bir dahiliyeye görünüp kan degerlerine baktir ne bileyim belki iliskisi vardir
Fakat hicbiri yoksa da psikolojik diyebilirim
Şimdiye kadar bir çok kan testi yaptım hiç bişi demedi doktorlar bı kaç güne dahiliyeye gidicem tekrar yaptıracağım su testleri. Psikolojik olduğunu düşünmüyorum teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için 🙏

Şimdiye kadar bir çok kan testi yaptım hiç bişi demedi doktorlar bı kaç güne dahiliyeye gidicem tekrar yaptıracağım su testleri. Psikolojik olduğunu düşünmüyorum teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için 🙏

Sen kendini tanirsin kendine dürüst ol mesela cinselligin hayatinda ne kadar yeri vardi
Mastürmasyon ihtiyaci duyarmiydin , ya da yaparmiydin
Bunlar aslinda saglikli seyler, karsi cinsi arzulamak da öyle
Bunlari hissediyordun da evlilikten sonra mi cikti
Yetistirilis tarzinda, bilincaltinda neler var bilemeyiz
Bunlarin da etkisi oluyor, bir düsün derim

Tam hormon tahlillerini yaptırmalısın. ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Erken menopoz teşhisi kondu ancak diğer taraftan erken menopoz yaşayanlara baktığımda herkes bu belirtiyi yaşamıyor. Kegel egzersizleri denemeyi düşünüyorum. Dotorum ise erken menopozda isteksizliğin olmasını çok olağan karşılıyor.

Back