• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel isteksizlik yaşayan var mı?

notr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
151
0
66
İstanbul
merhaba 28 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.ama cinsel isteksiklik yaşıyorum.istemiyor ve zevk almıyorum.eşimi seviyorum severek evlendik neden böyle oldum bilmiyorum aynı şeyleri yaşayan varmı??lütfen fikirlerinizi paylaşın

olabilir yeni üye oldum biraz acemilik var.ama kimse de cevap vermiyo belki ondan tekrarlamışımdır

Aynı konudan iki tane olunca konu kapatılıyor ama. Yorum yazılsa da muhtemelen kapatılacak konunuz.

Zevk almamaktan kaynaklanıyor olabilşr mi isteksizliğiniz. Yani zevk almayınca sadece bir görev haline dönüşmüş bu da isteksizliğe neden olmuş olabilir.

belkide bi bilsem zaten neden olduğunu.çoğu zaman eşime rol yapıyorum oda farkında tabi bu durumun üzülüyo haliyle

büyük olasılıkla psikolojik ve inan her insanda olabiliyor. Hani nasıl mutsuzken canımız yemek yemek, dışarı çıkmak istemez ya bunuda öyle düşün. Bir uzman yardımı al, psikoloğa git. hayatı kafana takma, üzülmemeye çalış

Bencede psikolojik
ancak eşinizde size yardımcı olmalı bu konuda zevk almanızı sağlamalı
bi müddet ilişkiye girmeyin arzulamanızı bekleyin desem

bendede pek yok canım
bence kaduınların dogasında var,
malesef erkekler gıbı olamıyoruz

Back