- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 34
- Konu Sahibi Minnakeller
-
kuruluk falan yok aslında. sadece istemiyor canım, eriniyorum. bi ömür bu şekilde yaşayabilirimKuruluk mu yaşıyorsunuz? Eşiniz de erken boşalma mı var? Sorun nedir tam olarak?
İşte bu benim sorunum artık bıktım bende eşime karşı hiç bir istek kıpırtı yok bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda geziyorum başka çaresi olan varsa yazsın ay
Eşiniz yeterli zevki orgazmı size yaşatabiliyor mu? Yoksa yaşatamadığı için mi ilgisizleştinizkuruluk falan yok aslında. sadece istemiyor canım, eriniyorum. bi ömür bu şekilde yaşayabilirim
istemek istiyorum diğer herkes gibi, zevk almak istiyorum ben de.
Kaç yıllık evlisiniz?İşte bu benim sorunum artık bıktım bende eşime karşı hiç bir istek kıpırtı yok bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda geziyorum başka çaresi olan varsa yazsın ay
Sanırım hiç vajinal orgazm olmadım. Hep klitoris orgazmı. Orgazm olduktan sonra kurumaya başlıyor vajinam ve soğuyorum o an seksten. Dönüp uyumak istiyorum. Eşimle alakalı olduğunu düşünmedim hiç. Hep kendimde aradım açıkçası. 4 yıllık evliyim 2buçuk yaşında çocuğum var.Eşiniz yeterli zevki orgazmı size yaşatabiliyor mu? Yoksa yaşatamadığı için mi ilgisizleştiniz
Aynı ben işte. Doktor çözüm olur inşallahSizi çok iyi anlıyorum. Bende de şu an mevcut kalıcı hale gelmesinden korkuyorum ki oraya doğru gidiyorum gibi. Eşimde sorun yok, sorun bende isteksizlik. İnşallah aşabilirim
Çeşitli fanteziler vs deniyor musunuz? İlişki sıklığınız ne durumda şu an? Kuruma bende de oluyor bazı durumlarda.aşk evliliği miydi sizin?Sanırım hiç vajinal orgazm olmadım. Hep klitoris orgazmı. Orgazm olduktan sonra kurumaya başlıyor vajinam ve soğuyorum o an seksten. Dönüp uyumak istiyorum. Eşimle alakalı olduğunu düşünmedim hiç. Hep kendimde aradım açıkçası. 4 yıllık evliyim 2buçuk yaşında çocuğum var.
6 oldu galibaKaç yıllık evlisiniz?
Aşk evliliği değil miydi? Sorunlarınız mı vardı başından beri böyle miydi?6 oldu galiba
Aşk evliliği oldu ufak tefek sorunlar hep var baştan beri hatta evlenmeden önceden de vardı kredileri tükettik o yüzden olmuyor diye düşünüyorum benAşk evliliği değil miydi? Sorunlarınız mı vardı başından beri böyle miydi?
Orgazm aşısı diye bir şey var. Bende yeni öğrendim. Dr. Uyguluyor. Videolarını gördüm. Yeni bir uygulama sanırım. Ama Ankarada değil bu Dr.Arkadaşlar, Ankara’da yaşıyorum. Yaklaşık 3 senedir evliyim. Doğumdan sonra canım hiç ilişki istememeye başladı. Zaman kaybı gibi görünmeye başladı gözüme eskisi gibi canım isteyerek yapmıyorum neredeyse hiç. Kısacası zevk almıyorum artık. Eski Halime dönmek istiyorum. Doktora gitmeye karar verdim. Ankara’da duyduğunuz bildiğiniz cinsel sıkıntılarla ilgili gidebileceğim doktor tavsiye edin lütfen bana
İnternetten Gökçen Erdoğan’ı buldum bi tek onun da muayenesi 480₺ bana biraz fazla geldi ama piyasayı bilemiyorum belki normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?