• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel İsteksizlik Tedavisi

Minnakeller

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
642
1.818
113
34
Arkadaşlar, Ankara’da yaşıyorum. Yaklaşık 3 senedir evliyim. Doğumdan sonra canım hiç ilişki istememeye başladı. Zaman kaybı gibi görünmeye başladı gözüme eskisi gibi canım isteyerek yapmıyorum neredeyse hiç. Kısacası zevk almıyorum artık. Eski Halime dönmek istiyorum. Doktora gitmeye karar verdim. Ankara’da duyduğunuz bildiğiniz cinsel sıkıntılarla ilgili gidebileceğim doktor tavsiye edin lütfen bana :KK15:
İnternetten Gökçen Erdoğan’ı buldum bi tek onun da muayenesi 480₺ bana biraz fazla geldi ama piyasayı bilemiyorum belki normaldir 🙄

İşte bu benim sorunum artık bıktım bende eşime karşı hiç bir istek kıpırtı yok bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda geziyorum başka çaresi olan varsa yazsın ay

doktora gideceğim canım işte ben de. gittiğimde buradan yazarım görüştüklerimi. iyi bir doktora gitmek istiyorum işte araştırıyorum, buraya da o yüzden yazdım. cinsel konularla ilgilenen çok doktor yok gibi.

kuruluk falan yok aslında. sadece istemiyor canım, eriniyorum. bi ömür bu şekilde yaşayabilirim :110:
istemek istiyorum diğer herkes gibi, zevk almak istiyorum ben de.
Eşiniz yeterli zevki orgazmı size yaşatabiliyor mu? Yoksa yaşatamadığı için mi ilgisizleştiniz

Sizi çok iyi anlıyorum. Bende de şu an mevcut kalıcı hale gelmesinden korkuyorum ki oraya doğru gidiyorum gibi. Eşimde sorun yok, sorun bende isteksizlik. İnşallah aşabilirim

Eşiniz yeterli zevki orgazmı size yaşatabiliyor mu? Yoksa yaşatamadığı için mi ilgisizleştiniz
Sanırım hiç vajinal orgazm olmadım. Hep klitoris orgazmı. Orgazm olduktan sonra kurumaya başlıyor vajinam ve soğuyorum o an seksten. Dönüp uyumak istiyorum. Eşimle alakalı olduğunu düşünmedim hiç. Hep kendimde aradım açıkçası. 4 yıllık evliyim 2buçuk yaşında çocuğum var.

Sanırım hiç vajinal orgazm olmadım. Hep klitoris orgazmı. Orgazm olduktan sonra kurumaya başlıyor vajinam ve soğuyorum o an seksten. Dönüp uyumak istiyorum. Eşimle alakalı olduğunu düşünmedim hiç. Hep kendimde aradım açıkçası. 4 yıllık evliyim 2buçuk yaşında çocuğum var.
Çeşitli fanteziler vs deniyor musunuz? İlişki sıklığınız ne durumda şu an? Kuruma bende de oluyor bazı durumlarda.aşk evliliği miydi sizin?

Aşk evliliği değil miydi? Sorunlarınız mı vardı başından beri böyle miydi?
Aşk evliliği oldu ufak tefek sorunlar hep var baştan beri hatta evlenmeden önceden de vardı kredileri tükettik o yüzden olmuyor diye düşünüyorum ben

P
Arkadaşlar, Ankara’da yaşıyorum. Yaklaşık 3 senedir evliyim. Doğumdan sonra canım hiç ilişki istememeye başladı. Zaman kaybı gibi görünmeye başladı gözüme eskisi gibi canım isteyerek yapmıyorum neredeyse hiç. Kısacası zevk almıyorum artık. Eski Halime dönmek istiyorum. Doktora gitmeye karar verdim. Ankara’da duyduğunuz bildiğiniz cinsel sıkıntılarla ilgili gidebileceğim doktor tavsiye edin lütfen bana :KK15:
İnternetten Gökçen Erdoğan’ı buldum bi tek onun da muayenesi 480₺ bana biraz fazla geldi ama piyasayı bilemiyorum belki normaldir 🙄
Orgazm aşısı diye bir şey var. Bende yeni öğrendim. Dr. Uyguluyor. Videolarını gördüm. Yeni bir uygulama sanırım. Ama Ankarada değil bu Dr.

Ben de yeni doğum yaptım canım hiç istemiyor iki kere yaptık canım çok acıdı. Biraz lohusalık bunalımı da var bende ondan dolayı da istemiyorum. Hormonları nasıl yükseltebilirim acaba. Hamilelikte yükselen hormonlar sonra düşüyor heralde. Nasıl yükselirki

Benim de ilk bebeğimde emzirme olayından sonra cinsel istegim tamamen gitti. Bir sure hicbisey hissedemedim 2 yıl emzirdim emzirme olayı bitince biraz düzelir gibi oldu en azından ayda bir istekli oluyordum derken ikinciye hamile kaldım onu de emzirme olayı ve aynı isteksizlik neredeyse toplamda 5 yıl surdu ne yazikki. Ve bu süre içinde zevk almadan ilişkiye girmekten dolayı isteksizlik artık başka bir boyuta ulasti zevk almak için degil bir görev gibi oldu benim için ve zevk tamamen bitti..

şimdi çocuklar büyüdü ve ben bu durumu yavaş yavaş aşmaya başlıyorum. Nasıl derseniz cinsellikle alakalı çok yazı makale okuyarak bilgilendim öncelikle. Cinsellikle ve kadın erkek cinsel organlarınin yapıları ile alakalı yazılar okudum. Yanlış bildiğim çok şey varmış onu farkettim. Sonra neden zevk almıyorum diye kendime sordum cevaplar bulmaya çalıştım. Mesela ilişki sırasında kendimi gözlemledim eşimin dokunması dan hoslanmadigim yerlerim oldugunu farkettim onu bu konuda uyardım. Veya dokunmasından daha çok zevk aldığım yerleri keşfettim onları söyledim. Açıkça konuştum eşimle. Bir de görev olarak değil zevk almak istediğimi söyledim ve konsantrem bozulduğu anda bıraktık ilişkiyi devam ettirmedik önceden olsa konsantrem bozulsa da eşimin rahatlaması için sonuna kadar istemeyerek devam ederdim. Bunlar beni soguturdu iliskiden. Kısacası artık ilişkinin ana kahramani ben oldum. Ben nasi istersem öyle oluyor herşey ve inanılmaz düzeldi cinsel hayatim bu kadar etki beklemiyordum.

Bu konuda yazmak istediğim çok şey var çünkü bu durumdan eşim de ben de çok sıkıntı yaşadık şimdi kendindeki değişimi gördükçe paylaşmak istiyorum belki başkalarına da faydalı olur diye.

İki hamilelik ve emzirme dönemlerinden sonra vücudum çok bozuldu ve kendime güvenim azaldı kendimi begenmez oldum bu yüzden de isteğim azalmıştı. Eşimin karşısına çıplak çıkmaya utanır olmuştum. Bunu da aştım inanamıyorum nasi astigima ama okuduğum yazılarin etkisi oldu diyebilirim kendimi bu şekilde kabul ettim ve vücudumda oluşan kusurlarla barıştım. Güzel taraflarıma odaklanmaya başladım inanin aynada bakınca kendimi beğeniyorum artik

Back