Cinsel ilişkiye her girişte vajinal akıntı olur mu?

Uye12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
317
38
40
Kayganlastirici vb bir şey kullanınca akıntı oluyor mu? Normal zamanda da akıntım var. Ayırt edemedim.

Akıntı olsun mu istiyorsunuz olmasın mı anlamadım? Eğer olmasını istiyorsanız cinsel ilişkiye girerken yeterince uyarılırsanız akıntı olur, yoksa kuru kalır ve canınız yanar. Partnerinizin sizi hazırlaması lazım.

Akıntı olsun mu istiyorsunuz olmasın mı anlamadım? Eğer olmasını istiyorsanız cinsel ilişkiye girerken yeterince uyarılırsanız akıntı olur, yoksa kuru kalır ve canınız yanar. Partnerinizin sizi hazırlaması lazım.
Akıntı kayganlastirici kullandıktan sonra oldu.

Bu akıntı durmadan devam mı etti sadece ilişki anında mı oldu? Eğer ilişki anına mahsus ise işlevini yerine getirmiştir. Fakat devamında sürekli devam etmişse belki vücutta bir dengeyi bozmuştur. O gelen akıntı kayganlaştırıcı etkisindendir. Akıntı gelmesi lazım çünkü zaten. Kayganlaştırıcı bunu sağlıyor fakat dediğim gibi ilişki sonrasında uzun süre devam etmemeli

Bu akıntı durmadan devam mı etti sadece ilişki anında mı oldu? Eğer ilişki anına mahsus ise işlevini yerine getirmiştir. Fakat devamında sürekli devam etmişse belki vücutta bir dengeyi bozmuştur. O gelen akıntı kayganlaştırıcı etkisindendir. Akıntı gelmesi lazım çünkü zaten. Kayganlaştırıcı bunu sağlıyor fakat dediğim gibi ilişki sonrasında uzun süre devam etmemeli
Cinsel ilişkiye isteksiz ve kuru bir şekilde ama su bazlı jel bir kayganlastirici kullanarak girdim. Sonra akıntı oldu. Aynı şekilde öncesinde de yaptığımızda olmamıştı. Yani herkeste ilişki sonrası akıntı oluyor mu merak ettim.

Evet içerisinin kayganlığı hemen kesilmez. Çoğunlukla içeride ıslaklık devam eder buna bağlı olarak da ilişki sonrası sürebilir. Endişe edecek bir şey yok

X