cinsel ilişkiye girememe sorunu

Canim muhakkak kayganlastirici jel kullanmalisin. Bu yanma sorununu yalnızca bu sekildr halledebilirdin. Gleitgelen adinda bir jel var eczanelerde kolaylikla bulabilirsin. Su bazli olsugu icin kesinlikle zarar da vermiyor. Umarim yardimci olabilmisimdir.

Teşekkürler deneyecegim :// :))

Merhaba yazjnizi okudum bende de ayni durum var malasf ilk iliskinizde nasil oldu yani nasil basardinjz kayganlastiricilardan falan mi kullandiniz lutfenn bana da yardim edin...

Merhaba yazjnizi okudum bende de ayni durum var malasf ilk iliskinizde nasil oldu yani nasil basardinjz kayganlastiricilardan falan mi kullandiniz lutfenn bana da yardim edin...
Bende hala tık yok tamamen kafada bitiyor herşey biliyorum ama zor işte düşünceni degistirmek

kesinlikle dogru soyluyosn ama malsf yenemiyorum bu meleti .yani kayganlastirici falan kullanmadan mi yendiniz tam anlayamadim orayi

Canım ben kayganlastirici kullanmadim yeterli ıslanma oluyodu cunku. Inan bana bak alkol alıp bile denedim yok olmadı olmadi ve panik atagim var buna ragmen basardim. Kayganlastirici yerine vazalin deneyebilirsin ve eger basarabilirsen parmak egzersizlerini de dene derim ve kafani muhakkak rahat tutmaya calis

Saglikli bir cinsel iliskiniz yok ve cocuk dusunuyorsunuz. O esin sizi omur boyu cekecegini ne biliyorsunuz?Madem boyle bir sorununuz var mutlaka dra gidin.

Vajinismus olduğumuzu nasıl anlarız?

ajinismus olup olmadığınızı merak ediyorsanız . Ben vajinismusmuyum diye kendinize soruyorsanız kendinize bazı sorular sorarak vajinismus olup olmadığınız hakkında farkındalık kazanabilirsiniz.. Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye vajinismusun en tipik belirtilerini anlatıyor. Tüm detaylar videomuzda!

Ben de çok zorlanmıştım dediğiniz gibi ilerlemesi imkansız sanki duvar var gibiydi ben de kendimi çok kastım tabi ama biz başardık sonra bi daha hiç öyle canım yanmadi . Umarım üstesinden gelirsiniz ben ne söylesem boş ama sizi anlıyorum.

Siz nasıl başardınız acaba

bende öyleydim zamanla yendim ama bir kaç hafta ilişkiye girmediğimde yine zorlanıyorum. burda tamamen eşine iş düşüyor bence. o bölge iyice uyarılmadan yeterli sıvı salgılanmadan denerse asla girmiyor yani acele etmeden ön sevişmeyi uzatarak ve bi anda sonuna kadar sokmadan deneyin. yavaş yavas arttırsın önce idareli kullansın sende kendini direk beynen şartlama acıcak diye düşünürsen zaten kasılıp kalıyorsun eliyle uyarılar yapsın biraz gevse eger gercekten zevk almaya başlarsan sanki orası dahada rahatlıyor. aklın başka biryerde zoraki yaşıyorsan ya da panik halindeysen o zaman dahada zorlaşıyor. umarım yararım olur. ve beynen kafanda çok büyütme bende diyodum doktoramı gitsem ben vajinismusum sanırım diye..

Bende 9 aydır evliyim ilk 3 ay aynı şeyi ben de yaşadım şimdi anlıyorum sorun bendeymiş ilk ilişkide canım çok acıdığı için korkup kendimi çok sıkıyordum girmesine engel oluyordum yapısal bir sorun ya da hastalık durumu yoksa sorun halledilebilir tamamen rahat bırakman lazım kendini kastıkça canın yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…