-
- Konu Sahibi tuanataskinoglu
Merhabalar bende 1 aylık evliyim vajinismus olduğumu düşünmüyorum çok kasılmıyorum ama biraz daha girdiğinde bir yanma hissi oluyor ve itiyorum eşimi
Muayene olmadım ama tanıdık doktora sordum anestol krem dene dedi maalesef oda etki etmedi o acı yanma hissi kendimi çekmeme sebep oluyor ve artık benimde canımı sıkma ya başladı bu durum kayganlaştırıcı içinde kimi ise yaradı kimi gerekyok diyor iyice kafam karışık bu konu hakkında
Önerileriniz önemli benim için: (
Teşekkürler deneyecegim :// :))Canim muhakkak kayganlastirici jel kullanmalisin. Bu yanma sorununu yalnızca bu sekildr halledebilirdin. Gleitgelen adinda bir jel var eczanelerde kolaylikla bulabilirsin. Su bazli olsugu icin kesinlikle zarar da vermiyor. Umarim yardimci olabilmisimdir.
Merhaba yazjnizi okudum bende de ayni durum var malasf ilk iliskinizde nasil oldu yani nasil basardinjz kayganlastiricilardan falan mi kullandiniz lutfenn bana da yardim edin...Canım ben de 6 ay kadar ugrastım burdaki cok hikayeleri okudum. Çok kötü bir durum evet. Ama inan hersey sende bitiyor bunu asla unutma. Eğer sadece psikolojik bir vajinusmus ise doktora bile gerek yok. Şöyle düşün en fazla ne kadar acıyabilir ki? Biz de herseyi denedik ama yok birtürlü olmuyodu doktoru son care olarak goruyordum ve cok ta cekiniyordum gitmeye velhasıl gerek kalmadı. Sevincten aglamstm basardigm icin. Kendini kasmamaya cals diyecegim olmicak o yuzden kassan bile bırak esin zorlasın basta acıması korkutuyo seni ama devamı hc oyle acılı olmuyo. Normalde bile her iliskide en basinda yine o acıma hissi geliyo ama acılınca hic kalmyo acı. Biz de ilk deneyim tabi anlamadigmz icin tamamen boyle acı cekicez zannediyoruz. Sen ne kadar itsen de esin yavas bi sekilde seni cok korkutmadan denemeye devam etsin sen de ne kadar acıcakmıs gibi hissesen de itme sakın en fazla ne olabilir diye dusun mesela. Eşine olan sevgini falan dusun o sırada kendini rahatlatmaya calıs oraya odaklama kendini İnsallah yardımcı olabiriz de en kısa sürede kurtulursun bu kötü durumdan.
Bende hala tık yok tamamen kafada bitiyor herşey biliyorum ama zor işte düşünceni degistirmekMerhaba yazjnizi okudum bende de ayni durum var malasf ilk iliskinizde nasil oldu yani nasil basardinjz kayganlastiricilardan falan mi kullandiniz lutfenn bana da yardim edin...
Canım ben kayganlastirici kullanmadim yeterli ıslanma oluyodu cunku. Inan bana bak alkol alıp bile denedim yok olmadı olmadi ve panik atagim var buna ragmen basardim. Kayganlastirici yerine vazalin deneyebilirsin ve eger basarabilirsen parmak egzersizlerini de dene derim ve kafani muhakkak rahat tutmaya calisMerhaba yazjnizi okudum bende de ayni durum var malasf ilk iliskinizde nasil oldu yani nasil basardinjz kayganlastiricilardan falan mi kullandiniz lutfenn bana da yardim edin...
Yardımcı olursanız sevinirimCanim yardimci olmaya calisirim bende senin gibiydim simdi hamile kalmak icin ugrasiyoruz
Ben de çok zorlanmıştım dediğiniz gibi ilerlemesi imkansız sanki duvar var gibiydi ben de kendimi çok kastım tabi ama biz başardık sonra bi daha hiç öyle canım yanmadi . Umarım üstesinden gelirsiniz ben ne söylesem boş ama sizi anlıyorum.merhaba
evleneli tam 1 yıl oldu ve biz eşimle hala ilişkiye giremedik. biraz girince acayip yanma oluyor canım çok yanıyor ve geri itiyorum. zaten kasıldığım için de ne kadar zorlasa giremiyor. kayganlaştırıcı zeytinyağı her şeyi denedik ama olmuyor sanki duvara çarpıyor yani gidecek yer yok gibi.
doktora 2 defa randevu aldım ve gidemedim derdimi nasıl anlatıcam çok utanıyorum. bu durumda olanlar var mı ? nasıl çözüm buldunuz yardımcı olun bi akıl verin.
tüp bebek bile düşündüm hani ilişkiye giremediğimiz için ama onu da her isteyene yapmazlar di mi yani bir takım testleri vardır. bebek istiyoruz yaşım 30 ve ilişkiye girmeden nasıl bebek sahibi olurumu düşünmeye başladım o kadar ki umudumu yitirdim ilişkiye girme konusunda.
Siz nasıl başardınız acabaBen de çok zorlanmıştım dediğiniz gibi ilerlemesi imkansız sanki duvar var gibiydi ben de kendimi çok kastım tabi ama biz başardık sonra bi daha hiç öyle canım yanmadi . Umarım üstesinden gelirsiniz ben ne söylesem boş ama sizi anlıyorum.
4. Gün oldu bizde ama değişik bişey yapmadık tedirgindim kendimi kasmasaydim keşke o kadar diyorum şimdi . Herhangi bi yöntem denemedikSiz nasıl başardınız acaba
O duvar hissi oluşuyo bende de4. Gün oldu bizde ama değişik bişey yapmadık tedirgindim kendimi kasmasaydim keşke o kadar diyorum şimdi . Herhangi bi yöntem denemedik