cinsel iliskiden sonra kanama....

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
116
38
- Yurtdışı
iyi geceler bayanlar,ben 8 yillik evliyim 2 cocuk annesiyim,dogumkontrol hapi kullaniyorum yillardir son bir aydir 2 kere iliskiden sonra az bir kanamam oluyor birkac saat sonra agrim felan olmuyor,dogumkontrol hapi bittikten 4 gun sonra hep reglim gelirdi bugun hapi birakali 2 gun oldu ve kahverengi bir leke geldi ...doktorumdan randevu aldim 1 ay sonra ama bilginiz varsa sizinde paylasirsaniz sevinirim....tesekürler...

Doğum kontrol hapı 2 yıldan fazla kullanılmazmış meme ve rahim kanserine sebep olma ihtimali çok yüksekmiş, doktora sorun belki size ara verip öyle kullanmanızı söyleyecektir.İlişki sonrası kanama kist, yara, enfeksiyon, mantar bir sürü sebepden dolayı olabilir bence çok acil bir doktora görünmenizde fayda var..

bende 3,5 yıldan fazla kullandm doğum kontrol hapı ve zaralı olduğunu duydum bıraktım..2 ay oldu bırakalı..ve ben hiç kilo alamıyordum hapı bırakınca azcık aldım toparlandım..

hamilelik ve dogumlardan sonra 2 yil kullanmiyordum zaten ,simdi 8-9 aydir kullanmaya basladim tekrardan.

Merhaba,

İlişki sonrası kanama asla ihmal edilmeyecek bir mesele. Acilen doktora gidin ve ilk iş smear testi yaptırın. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…