- 8 Nisan 2018
- 991
- 349
- Konu Sahibi NadirCicek01
Eşimle ilişkiden sonra hemen banyoya girip abdest aldıktan sonra çocuğumu emziriyorum günah diye duydum öyle emzirsem sorun olur mu ya her dakika her saniye abdest alınmıyor yani bilgisi olan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen çok yorucu oluyor misafirlik tatilde vs sürekli duş alınmıyor . Duş alamıyorum diye ilişkide olmuyor şaşırdım yaniBunu ben de duydum. Annem hep öyle yapmış bize. Ama günümüzde bu kadar hassas dikkat eden var mı bilmiyorum
Gece olsa abdesti öğleden sonra alsak arada da baya zaman oluyor ama bilemedim iştwBunu vakti ile çok araştırmıştım,sıkıntı yokmuş emzirmek için ama en kısa sürede abdest almak en iyisi imiş.ama öncelik çoçuk imiş
o arada sabah namazını kaçırıyorsunuz ama. namaza dikkat etmedikten sonra gusle etmenin manası neGece olsa abdesti öğleden sonra alsak arada da baya zaman oluyor ama bilemedim iştw
Gece olsa abdesti öğleden sonra alsak arada da baya zaman oluyor ama bilemedim iştw
Tatil tamam da misafirlikte mi bu kısım zaten biraz değişik değil mi sizce de yani misafirlikte yapılır mııBazen çok yorucu oluyor misafirlik tatilde vs sürekli duş alınmıyor . Duş alamıyorum diye ilişkide olmuyor şaşırdım yani
Gece olursa sabah kalkınca banyo yapın. Emzirme konusunda ben hiç o şekilde emzirnedim, tamam belki kolaylık sağlamış ama bu kadar imkanın içinde beklemenin anlamı yok.Gece olsa abdesti öğleden sonra alsak arada da baya zaman oluyor ama bilemedim iştw
Belki aile evinde uzun kaldıklarında oluyordur.Tatil tamam da misafirlikte mi bu kısım zaten biraz değişik değil mi sizce de yani misafirlikte yapılır mıı
Belki aile evinde uzun kaldıklarında oluyordur.
Biz kalıyoruz çünkü annemlerle aramızda bin km’den fazla var, 2-3 hafta kalıyoruz. Yazın gidiyoruz genelde, her sabah duş alıyoruz. O işi yapmıyoruz tabi. Düşününce çok tuhaf yaOlabilir. Ama kimse kimsede o kadar uzun kalmasın bence ya iki dakikalık bi duş almak bile dert oluyor işte böyle..
Namaz kılmıyorum zaten sorumda namazla ilgili değilo arada sabah namazını kaçırıyorsunuz ama. namaza dikkat etmedikten sonra gusle etmenin manası ne
Namaz kılmıyorum amaAma gece olunca ertesi gün öğleden sonraya kadar 1 ya da 2 vakit namaz geçiyor yani 1 vakit geçmeden zaten abdest almak gerek
Namaz kılmıyorum zaten sorumda namazla ilgili değil
Evet aslında bunu soruyorum köye gidicez ailemin yanına hani gece banyoya girmek ayıp olur yarın girsem geç mi olur bu arada çocuk emzirsem günah mı diye soruyorumBelki aile evinde uzun kaldıklarında oluyordur.
Şimdi anladımSorunuz namazla ilgili değil bunun farkındayız zaten. Ama cevabınız namazla ilgili olan kısımda gizli. Güsul gerektiren hallerde içinde bulunulan namaz vakti geçmeden abdest alınması gerekir