Cinsel İlişkiden Korkmak İstemiyorum

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
arkadaşlar 2 yıllık evliyim ilk başata vajinusmustum ama yavaş yavaş atlatmaya başlamıştım sonra yine o korkular sardı artık korkmaktan sıkıldım bi normal cinselliğim olmadı hep ağrılı hep kasıyorum kendimi bende normal insalar gibi olmak istiyorum artık hayattan keyif almıyorum odun gibi yaşıyorum hiç bişey beni mutlu etmiyor içten gülemiyorum ve ben çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyorum lütfen rahatlamaya ihit,yacım var doktora gitmicem kendi kendime düzelmek isitoyrum nolur moral verin bana

canım önce herşey beyinde başlıyor bunu bil.bunu telkin yoluyla yenebilirsin.
sürekli kendine cinselliği seviyorum,bunu yaşamak benim hakkım,çok seksiyim gibi telkinlerde bulun.
kendini seks yaparken ve bundan çok zevk alırken hayal et.cinsellikle ilgili hiç bir olumsuz düşünceye zihninde yer verme.
bedenini tanıyıp sevmeye çalış.ayna karşısında vücudunu incele ve güzel noktalara odaklan.
ve seks esnasında kendni tamamen kaptır.zihin kontrolüyle yenebilirsin bunu.aklına gelen kötü düşünceleri hemen kovup onları iyileriyle değiştir.
kolay gelsin.

Canım maalesef bu çoğu Türk kadınının sorunu
Annelerimizin açık açık cinselliği anlatmayıp aksine kendimizi korumamız için baskıcı tutumları da buna tuz biber ekiyor
Benim vajinismus gibi bi sorunum olmadı ama bi arkadaşımda olmuştu
Kız 1.5 sene sonra cinsel ilişkiye girebildi
Ve halen de kendisini kasıyor...maalesef beyinden bunu atmadan bi türlü insan hazırlanamıyor
Vajinismusa ayrılmış bi sayfa var sanırım yenme aşamasında yaptıklarını tekrarlayabilirsin canım bi süre
Olmadı bi aile terapisitinden yardım alabilirsin mecburen
Allah kolaylıklar versin bi tanem umarım aşarsın

canım çok saol böyle cümlelere ihtiyacım var benim ... aslında denedim bi kaç gün hep bunları düşündüm evden hiç çıkmadan kimseyle görüşmeden buna odaklandım ama sonra öyle bunaldım ki herkesin yapmak için can attığını ben niye yapamıyorum diye ağlama krizlerine giriyordum çok kötü günler geçirdim depresyona girmemk için defalarca ara verdim öyle bi sorunum yokmuş gibi davrandım ama hiç kurtulamadım...

kenidizi eşinize serbest bırakın

bu ne biçim bi tavsiye ya. bu ülkedeki erkekler cinselliği ne kadar biliyorlar da kendimizi onlara bırakıcaz? komik olmayın.
cinsellikten esas zevk alan taraf kadındır. kendinizi eşinize falan bırakmayın, kendinizi rahat bırakın. ve zevk almaya bakın. sonra da eşiniz kendinizi size bıraksın. kontrol sizde olursa, istediğiniz zevki, istediğiniz gibi alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…