• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel iliskideki sıkıntı yuzunden aramiz bozuk

umutlu1sn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
8
2
3
38
Lutfen yardimci olun..5yil once esimden ayrildim simdi nisanliyim ve birlikte olmaya karar verdik..oncesinde de sıkıntılar yasamistik ama duzelmisti..simdi yine ayni sorunlari yasiyorum.korku kasilma vs.oluyor vajinismus belirtisi gibi ama ne oldugunu anlayamadim cunku birliktelik olmustu..sorun onu bacaklarimla itmem yormam penis icime giriyor ama hepsi degil bi noktadan sonra ilerlemedigini soyluyor..isteksizlikte soz konusu degil..nedenini cozemiyorum lutfen yardimci olun

Lutfen yardimci olun..5yil once esimden ayrildim simdi nisanliyim ve birlikte olmaya karar verdik..oncesinde de sıkıntılar yasamistik ama duzelmisti..simdi yine ayni sorunlari yasiyorum.korku kasilma vs.oluyor vajinismus belirtisi gibi ama ne oldugunu anlayamadim cunku birliktelik olmustu..sorun onu bacaklarimla itmem yormam penis icime giriyor ama hepsi degil bi noktadan sonra ilerlemedigini soyluyor..isteksizlikte soz konusu degil..nedenini cozemiyorum lutfen yardimci olun

Mesela neden ilk konunuz bu?
Gercekten merak ettim

Bosanali 5 yil olmuş uzun zaman geçmiş bence bu yüzden olabilir korkuların bir kaç denemeden sonra alışırsınız

Bende oyle dusunuyorum ama nisanlinim olumsuz dusunmesi yuzunden korkum artiyor..yada beklentisi mi cok yuksek.. yaklasimindan da kaynaklaniyor bence..konusarak cozebilecegimizi dusunurken surat asip kendini geri cekiyor

Bende oyle dusunuyorum ama nisanlinim olumsuz dusunmesi yuzunden korkum artiyor..yada beklentisi mi cok yuksek.. yaklasimindan da kaynaklaniyor bence..konusarak cozebilecegimizi dusunurken surat asip kendini geri cekiyor
Sonuçta başınizdan bir evlilik geçmiş daha önce cinsellik yasadiniz vajinismus olamazsınız herhalde. Kendinizi anlatmaya çalışın sizde rahatlatmaya çalışın . beklentisinin yüksekliğinden değil de beklentisinin yerine gelmemesinden öyle yapıyordur sanirim

Valla bende yaklaşık 2 yıldır evliyim bende de buna benzer bir durum oluyor ben bacaklarımla itmiyrum ama adet olduğumda o aradan sonra eşimle birlikte olduğumda zor birlikte oluyoruz bir kaç denemeden sonra düzeliyor canım. Sende sıkmamaya çalış başından bir evlilik geçmiş sonuçta ara verdiğinden olabilir. Ama devam ederse tabi ki bir doktora git derim

sana bu konuda yardımcı olması gerekiyor surat asmakla çözemeyeceğinizi anlatabilirsin belki. Birde ilişkinizde sorunlar varsa cinsellikte desorun yaşayabilirsin güvensizlik, kırgınlık vs.. sonuçta biz kadınları etkiliyor böyle şeyler.

Back