• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişkide zorlanma

angels14

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
6
4
86
Merhaba arkadaslar. Öncelikle vajinusmus degilim. O yuzden bana vajinusmusu yenme oykulerine bak demeyin. Burayi bayadir takip ediyorum yorumlarinizi okuyorum. Bende icimdekileri yazmak istedim.
Ben evleneli 3hafta olacak esimle tam anlamiyla bir cinsel birlesme yasayamadik. Ben kendimi istemsizce sıkıyorum ve bir yere kadar giriş saglaniyor devami ilerlemiyor. Canim yanacakmis gibi hissediyorum. En sonunda kizlik zari bozulursa rahat girer oraya takildigindan girmiyor diye dusunduk ve aniden bir giris sagladik. Ama o kadar canim yandiki resmen oturup agladim. Ara ara kanamam oldu. Dedik bozuldu bu iki gun bekleyelim ilerler acilmistir dedik. Sonra devam ettik ama yine ayni noktaya geldi ve orda kaldi yine baski olusturdu gitmedi. Acaba bozamadikmi dedik. Acaba kapalimi orasi dedik. En sonunda bugun doktora gittik. Ben vajinusmustan korkmustum ama doktorum eger vajinusmus olsan hic giris saglayamazsiniz o oyle kolay degil dedi. Muayene etti kizlik zarin 8yonunde zedelenmis ama tam anlamiyla bozulmamis dedi. Gayet normal kizlik zarin kapali falan degil dedi. Sadece zayif oldugundan dezafantajin vajinanin dar olmasi dedi. Hic bir sorun yok yazacagim ilaclari kullan dedi. Anestol krem ve passiflora diye bir surup verdi iliskiden once kullan diye. Acaba yarari olurmu? Anestolu vajenin girise icine surcem ici uyuscak kizlik zarim uyusmicakki yine aci hissi olmazmi? Nasil kurtulcam bu durumdan bilmiyorum. Cok uzuluyorum 22yasindayim daha gencim ama benim yasimdakiler hamile kaliyor benden kucukler bile kaliyor. Ama ben daha cinsel birlesme saglayamiyorum. Eşim anlayisli ama nereye kadarda anlayisli olur bilemiyorum.
Önerilerinizi mutlaka bekliyorum kizlar usenmeyip buraya kadar okuduysaniz tesekkur ederim

Merhaba gecmis olsun.
Benim merak ettigin vajinan dar demis doktor yani birlikte ola ola mi genisleyecek mis?maden dar neden genisleme ameliyati öner medi?
Başka dr a da cik bende iliski sirasinda cok zorlanmistim ayni senin gibi. Bizimde 1 ayimizi almisti tam birlesmemiz.
Ve yanlisini düzelteyim kizlik zari dogustan delik biseydir sandigin gibi boydan boya kapali bisey degil.Beyninde düzelt bu algiyi eger kendini sıkıyorsan bu olay psikolojiktir.ben 2 yildir evliyim ve hala aci cektigim icin terapiye basladim.

Merhaba arkadaslar. Öncelikle vajinusmus degilim. O yuzden bana vajinusmusu yenme oykulerine bak demeyin. Burayi bayadir takip ediyorum yorumlarinizi okuyorum. Bende icimdekileri yazmak istedim.
Ben evleneli 3hafta olacak esimle tam anlamiyla bir cinsel birlesme yasayamadik. Ben kendimi istemsizce sıkıyorum ve bir yere kadar giriş saglaniyor devami ilerlemiyor. Canim yanacakmis gibi hissediyorum. En sonunda kizlik zari bozulursa rahat girer oraya takildigindan girmiyor diye dusunduk ve aniden bir giris sagladik. Ama o kadar canim yandiki resmen oturup agladim. Ara ara kanamam oldu. Dedik bozuldu bu iki gun bekleyelim ilerler acilmistir dedik. Sonra devam ettik ama yine ayni noktaya geldi ve orda kaldi yine baski olusturdu gitmedi. Acaba bozamadikmi dedik. Acaba kapalimi orasi dedik. En sonunda bugun doktora gittik. Ben vajinusmustan korkmustum ama doktorum eger vajinusmus olsan hic giris saglayamazsiniz o oyle kolay degil dedi. Muayene etti kizlik zarin 8yonunde zedelenmis ama tam anlamiyla bozulmamis dedi. Gayet normal kizlik zarin kapali falan degil dedi. Sadece zayif oldugundan dezafantajin vajinanin dar olmasi dedi. Hic bir sorun yok yazacagim ilaclari kullan dedi. Anestol krem ve passiflora diye bir surup verdi iliskiden once kullan diye. Acaba yarari olurmu? Anestolu vajenin girise icine surcem ici uyuscak kizlik zarim uyusmicakki yine aci hissi olmazmi? Nasil kurtulcam bu durumdan bilmiyorum. Cok uzuluyorum 22yasindayim daha gencim ama benim yasimdakiler hamile kaliyor benden kucukler bile kaliyor. Ama ben daha cinsel birlesme saglayamiyorum. Eşim anlayisli ama nereye kadarda anlayisli olur bilemiyorum.
Önerilerinizi mutlaka bekliyorum kizlar usenmeyip buraya kadar okuduysaniz tesekkur ederim
Eczaneden su bazlı kayganlaştırıcı jel al bence, böylece acı çekmeden giriş sağlanır. Ben Her ilişkide öyle yapıyorum.

Canım bebek yağı yada kayganlaştırıcı kullan. Girmek daha kolay olur bu lar ilk ilişki zamanlarında çok normal şeyler. Canın acıyor sen kasıldıkça daha da çok acır. Bide sevişmeyi uzun tutun hemen girmeye çalışmasın kuru olduğundan da girmekte zorlanıyordur.

Oncelikle üzmeyin kendinizi ben 5 aylik evliyim 2 aydir duzenli iliski sagliyoruz oncesinde sizin ki gibi olup olmadigini bile anlayamiyordum. Vajinismus degilim. Doktora gittim alttan muayne etti yine kendimi kastim sonra bana psikolojik dedi ama ben psikolojik olmadigini dusunuyordum. Cunku kendimi kastigim icin agrimiyordu , agridigi icin ben kendimi kasiyordum.

Bu ay cok daha rahattim ilk baslara gore. Bebe yagi kullandik belki kuruluk vardir diye, farkli sekilde denedik gercekten daha az agri hissettim. Ayrica gun asiri iliski denedik inanin agriyor diye yapmamanin bir anlami yok. Denedikce agri azaliyor.

Merhaba,

Ayni sorun bendede vardi. Ben evlendikten 6 ay kadar sonrasinda anca iliskiye girebildim esimle. Allahtan sorun yapmayan anlayisli ve beni gercekten seven bir es e sahibim. Ama bir kadin olarak kendimi basarisiz hissettim. Benim cozum surecin biraz degisik oldu. Fizik tedaviye gittim ve bir uzmana gittik. Bazi tavsiyelerde bulundu ve cok sukur o sorunu atlattik.

Ilk baslarda bunlari yasamaniz cok normal zamanla duzelir sikmayin caninizi benim tavsiyem organik hindistan cevizi yagi kullanin hic bir zarari yok guvenle kullanabilirsiniz hemde dogal kimyasal degil diger kayganlastiricilar gibi bu arada yagi hem kendinize hemde esinize surun bol bol boylelikle kolay giris saglarsiniz

Back