merhaba daha öncede enfeksiyonla ilgili konu açmıştım. Başımdan geçen olayları kısaca anlatmak istiyorum. Yaklaşık 1.5 sene önce ilk cinsel ilişki yaşayacakken istemsiz kasılma nedeniyle partnerimi sürekli ittim ve o an gerçekleşmedi sonraki denemelerde gerçekleştirdik ama bu seferde çok kötü bir şekilde yanma yaşadım ilişki sırasında ve sonralarıda da.. aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama onu yendim. Yaklaşık 6dan fazla doktora gittiğimde enfeksiyon var dediler bir sürü antibiyotik, fitil tedavisi uygulandı. Kendim femoflor testi yaptırdım bakteriyal vajinozis çıktı doktorda kültür aldırdım klebsiella denilen bi enfeksiyon çıktı, smear aldırdım oda temiz çıktı tedavi uygulandı hepsine ama bir türlü cinsel ilişki sırasında yanmam geçmiyor yanma tam olarak vajen kısmının biraz ilerisi girişte oluyo artık enfeksiyon temelli değil psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Dün yine can yakıcı bir cinsel ilişki yaşadım hatta dayanamadım, ya VVS’den ya yanlış yetersiz kullanılan ilaçlardan yada psikolojik olduğunu düşünüyorum önerebileceğiniz bir doktor veya tedavi yöntemi var mıdır acaba?