Cinsel ilişkide yanma ve acı vvs olabilir miyim lütfen fikir verin :(

seasparkle95

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
58
12
Merhaba, benim sıkıntım cinsel birleşmede aşırı yanma ve acı hissi, 2 hafta kadar oluyor bir jinekologa göründüm çok korktuğum için elle muayene yaptırmadım ama genel olarak baktı zar normal içerde de bişey görülmüyor temiz dedi ultrasonla rahim ve yumurtalığıma da baktı onlar da temiz çıktı bunun üzerine kayganlaştırıcı verip olur öyle herkeste acıyor diyip yolladı ben kendi araştırmalarım sonucu vulvar vestibulit olabileceğime dair şüphelenmeye başladım şuan moralim çok bozuk napacağımı bilmiyorum bildiğiniz yanma ve acıyı geçiren krem var mı? Vajinusmus ile karıştırılan birhastalıkmış bu tedavisi için ilaç ya da ameliyat deniyor ameliyat olmak istemiyorum lütfen bilen arkadaşlar bi fikir versin, Kusura bakmayın çok uzun oldu bana bir akıl verin lütfen..

geçmiş olsun allah acil şifalar versin.. Moralini bozma doktor birşey yok dediyse yoktur. Araştırmaların doğru olmuş olsaydı doktor görüp söylerdi zaten. yinede içim rahat etsin diyorsan başka bir doktora daha görün...

Amin saolasın, çoğu doktor anlayamıyormuş bu durumu vajinismus mantar vs diyip gönderiyorlarmış şimdi işinin ehlini bulmakta zor krem araştırıyorum bir de öyle deneyeceğim bakalım

Benimde bir arkadaşım bu yaz evlendi onda da vajinusmus mevcuttu sonra araştırdığında vulvar vestibulit olabileceğini düşünerek doktora gitmiş ve ameliyat demiş. Bende bu yaz evleneceğim için ilgimi çekti bende de biraz korku var açıkçası bende vajinusmus olur muyum diye endişeleniyorum.
Biraz önce vajinusmus ile bir konu görünce araştırayım dedim. Bu durumun kesin çözümü Parsiyel vestibulektomi operasyonu ile mümkünmüş. Hatta bir kişi konu açmış bununla ilgili operasyon geçirmiş ama en son 2012 de girmiş ona sorun diyecektim. Operasyon 15 dk sürüyormuş ve 1 ay ilişkiye girme yasağı var.
Allah kolaylık versin. Eğer operasyon geçirirseniz tecrübelerinizi bizimle paylaşın.
Geçmiş olsun :)

Yıllarca hiçbir sorun yasamayan ben kızım doğmadan 1 sene önce başladı bendede.doktor kendimi kasmamam gerektiğimi söyledi kayganlastırıcı versi bircok kez gittim.eşimle sorunlaımız varda düzeltmem gerektiğini yoksa piskologa gidin dedi.çocuk sorunumuz vardı birtek moralımı bpzan hayattan soğutan sonrasında hamile kaldım geçti şimdi yani piskolojık mıs.arada yine olur

Aynı sorun bende de var. Vular vestibulit. 5 yıl oldu, geçmedi. Cinsel ilişkide organik hindistan cevizi yağı çoğunlukla yardımcı oluyor ama çok iyi ve bolca sürünce. Ürinovef diye bir yaban mersini ekstresi var, koruyucu olarak işe yarıyor çoğunlukla. Organik elma sirkeli suda oturmak yanma problemine iyi geliyor. Ama gel gör ki bazen ne yaparsan yap yine oluyor. Sistit sistit sistit. Bu aralar her hafta oluyor. Yeminle bıktım. Canımdan bezdim.

merhaba, sonucunuz ne oldu acaba? bende de sanırım aynı vvs problemi var. çözebildiniz mi?

Sen internette araştırıp kendini muayene edip teşhis koyup ameliyata karar vermişsin doktorun söylediklerini bile dikkate almamışsın biz ne desek boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…