cinsel ilişkide yanma acı

aysun41

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
117
0
16
34
Kocaeli
mrb arkadaşlar 6 aylık gebeyim ve 1 aydır ilişkiye girerken vajinamda yanma oluyor.doktoruma sordum vajinal krem verdi bunu kullanın dedi fakat bu ileştiricek mi yoksa gebelik geçene kadar devam mı edicek bu hep bölemi oluyor bilgilerinizi bekliyorum.

merhaba ,
ıslanma olmadan ilişkiye giriyorsan yanma ve acıma olabilir

yok baya ıslanıyo yada ıslatıp giriyoruz ama yinede yanıyor normal mi hayır normalse boşver diyip sabredilir bebeğime zarar vercek die korkuyorum soramıyorum doktora fazla utanıyorum açıkçası

eger ıslanma oluyorsa zorlanma ve acı olmadan giriyor olması lazım ama bazı faktörler olabilir.(Tabi burda detaylı yazılamıyor)

yok baya ıslanıyo yada ıslatıp giriyoruz ama yinede yanıyor normal mi hayır normalse boşver diyip sabredilir bebeğime zarar vercek die korkuyorum soramıyorum doktora fazla utanıyorum açıkçası

gebeligimin ilk aylarında ilişkide sıkıtı olmuştu acı ve yanma ama ben bebegme bişe olur korkusuyla kendimi kastım bu sebepten oldu sende acaba kendini kasıyo olabilirmisin zaten ben o günden sonra denemedim birdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…