Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsel ilişkide dayanılmayacak acı :((
- Konu Sahibi cansucLk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? H
hayatla içiçe
Ziyaretçi
canım öncelikle geçmiş olsun.bence bir kadın doğum yada jinekolog uzmanına görünmen lazım.bende de çok fazla ağrı acı kasılma ve yanma kaşıntı oluyordu.aynen senin de belirttiğin gibi.hiç bir zevk duymuyordum.ilişki sırasında kasıklarımda batmalar oluyordu. tabi tedaviye başladım çocuk için.laparoskopi oldum.çünki rahimde yapışıklık tıkanıklık vardı. ameliyat olunca hepsi geçti.şimdi daha mutluyuz ilişki sırasında.baya farketti.canım çok yanardı bazen gözümden yaş bile geliyordu.bence bir an evvel vakit kaybetmeden bir uzman doktora görün derim ben sana .ihmal etme canım.
arkadaslar boyle seylerden utanmaniza yada cekinmenize gerek yok bi dr a gitmenizde yarar var bende sizin gibiydim 2 yillik evliyim evlendigim gunden beri ilski sirasinda aci yanma sonrasin da kanli akinti vs vs esimin israrlari uzerine en sonunda gecen dr gittim rahim agzinda kucuk bir olusum varmis birde kurulukdan oldugunu soyledi dr ve bana 2 tane jel verdi cok sukur o jelrden sonra cinsel hayatim normale dondu fazla gecikmeyin bence.
canım öncelikle geçmiş olsun.bence bir kadın doğum yada jinekolog uzmanına görünmen lazım.bende de çok fazla ağrı acı kasılma ve yanma kaşıntı oluyordu.aynen senin de belirttiğin gibi.hiç bir zevk duymuyordum.ilişki sırasında kasıklarımda batmalar oluyordu. tabi tedaviye başladım çocuk için.laparoskopi oldum.çünki rahimde yapışıklık tıkanıklık vardı. ameliyat olunca hepsi geçti.şimdi daha mutluyuz ilişki sırasında.baya farketti.canım çok yanardı bazen gözümden yaş bile geliyordu.bence bir an evvel vakit kaybetmeden bir uzman doktora görün derim ben sana .ihmal etme canım.
hayatla içiçe teşekkürler canım.. özelden mesaj atcaktım kapalı sanırım özel mesaj bölümün.
sen nasıl bir tedavi gördün canım?yani ameliyattan sonra mı düzeldi herşey?ooff korktum şimdi ya ameliyat falan
bu yara yaktırmak zor bi operasyon mu kızlar çok canınız yanıyor mu?
cesaretimi toplayıp dr a gitmem lazım artık..
H
hayatla içiçe
Ziyaretçi
gamzeli canım merhaba .yazın yeni okudum.öncelikle sakin olmanı ve korkmamanı tavsiye ederim.benim yara yaktırmayla ilgili bilgim yok.ben bebek için tedavi görüyorum. ve laparoskopi olmam gerekiyordu.tüplerimin ikiside tıkalı , ikisindede yapışıklık vardı ve tüp yumurta ilişkisi yoktu bende.mecburdum ufak bi operasyon geçirmeye .laparoskopi korkulcak bi olay değil.operasyondan sonra herşeyim normale döndü.tabi daha bebek yok.ama hayırlısı diyorum.2.aşılamamı da 1 kasımda yaptırdım beklemedeyim.hayırlısı.vakit kaybetmeden bir uzmana git canım.ihmal edersen kötü olur.yardımcı olabilmişimdir umarım.sağlıklı günler diliyorum canım.geçmiş olsun....
süprizzzzz:bende de boyle bi durum var arkadaslar hic istemiyorum ve acima oluyo hicbiseyde anlamiyorum olunca bir aydir boyleyim aslinda cok istiyorum esimi ama bu durum etkiliyor galiba bizede hastanenin yolu gorunuyor,ama bi krem onerebilirim sizlere yara ve mantarda olusabilecek kasintilarda yanma durumunda travozol krem bir hafta surekli kullanin gunde uc dort defa degil ama ben alti kez surdumu biliyorum yani cok iyi geliyor bu krem ara ara durumunuza gore surun cok kuru birakmayin,tuvaletten sonra hijyenik bi islak mendili kullanin bu cok onemli unutmayin herseyi ordan kaptimizi unutmayalim.Benim icinde acima oldugu icin galiba dermanim doktor.........Bilgilerimizi paylasmak adina burdayim bu arada bugun yeni katildim siteyi beyendim sizlerle tum problemlerimizi paylasmak guzel olucak saglikla kalina.s.
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
doktordan bu kadar korkmayın tam tersine doktora gitmezseniz sorununuz byür ve dahha kapsamlı bir tedavi gerekebilir. ne kendinize ne eşinize eziyet çektirmeyin. Bende ilk evlendiğimde bir hafta çok kötü olmuştum ama doktora gitmeden düzeldi. Ayrıca hem zorlamadan dolayı hemde kasılmalardan birşey yoksa bile soruna davetiye çıkarırsınız..
cm onun sebeı su kanaman henuz bıtmemıs gelmese ble kan ıcerıyı toplayamamıs 1 hafta felan ara ver bak gececek goreceksın benımde basıma gelmıstı dogumdan sonra 40 gun beklememe ragmen ıcerısı toparlanamamıs sanırım pek ıstıratta edemedım ondan mı artık blmıuorum ılk gece bıle boyle bır acı yasamadım bır kac gun sızıntı seklınde kanadı hatta ılıskıden sonrada dedıgın gıbı oldu sabır dıyecegım ve ara ver mutlaka eger gecmezse dr gıt ama bır ıkı hafta ara ver nezaman dogum yaptın bılmıyorum ama