• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişkide dayanılmayacak acı :((

cansucLk

Hayat ! Yorma beni !!
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
308
3
96
Tekirdağ
Kızlar bir problemim varbenneyaptımki

Bu adetim bittiği gibi eşimle birbirimizi özlediğimiz için :utangac: akşam niyeti bozduk malum hafta sonu falan neyse..
Ama gel gelelim ben inanılmaz bi acı çektim dayanamadım be yarıda kesmek zorunda kaldım..Ardından lavaboya gittiğimde kan geldiğini gördüm..ve cayır cayır yandı su değince şimdide oturamıyorum ve çok canım yanıyor.seksten soğumuş durumdayım :1no2::1no2:
kızlar bacak bacak üstüne bile atamıyorum acısından..Kuruluk oldu biraz bizde kayganlaştırıcı kullandık ama nafile yine olmadı..Yine çok acıdı..Doktora gitmeye çekiniyorum açıkçası..Sizce nedir bu durum ? Ne yapmam lazım ?? Bana bi yardım edin noolur siz benden daha tecrübelisiniz mirmirmirmir:1no2:

Son düzenleme:
canım daha yeni evliymişsin
böyle acılar olabilir
doktora görünmeni tavsiye ederim
belki yara falan da olabilir
ihmal etme yerimseniben

Ya bendede aynı durum söz konusu senağlama acayip bi yanma ve batma oluyo sürekli geri itiyorum ne zaman düzelir acaba doktorada gitmedim gitmemde heralde off:delphin:

canım böle durumlar genelde idrar yolu iltihabındada oluyor akıntı falan varmı muhtemelen mikrop kapmıştır adetliyken rahim açık olduğundan mikrop kapma olasılığıda fazla oluyor bir doktora görün bence ilerleyebilir bu durum ....

kızlar ben de 3ay önce normal doğum yaptım,asla ve asla içime alamıorum kapandı sanki orası
çok acıo ve acıcak psikolojisi eklenince halihazırdaki acıya bittim yani,,çok kötü bi durum

canım zaten normal dogum yapmısın kapanmazki aksine genişlemiştir sen bence psikolojik olarak etkileniyosun.

valla bilemiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum inanamıyorum yani evlenince ilk zamanlar bile böyle bişi ile karşılaşmadık ve dediğin gibi nerdeyse 11 kat açılıyor normal doğumda ve biz bi 1buçuk 2 ay kendine gelmesini bile bekledik ama...:(alıma hep atılan dikişler vs geliyo sanki orayı ya kapatmışlar dikişle gibi bazen güülyorum kendime ya,,nese umarım düzelir bu durum nasıl düzelcekse

bende akıntı fala yok diyorum ya aksine kuruluk oluyor..Doktorada gitmeye çekiniyorum ben bir daha o sandalyeye oturupta alttan muayne yaptırmam çok utanıyorum -tatlicadiarzu-

umarım düzelir benneyaptımki

evet orda muane olmak köt übir görüntü aslında hernekadan onlar için normal olsa da işte...
ama bi sorun varsa 2 dk lık orda oturmak aslında bu kadar zor olmamalı bizim için cünkü devamında sorundan kurtulmuş olmak var ama işte olmuyo zor
ben bu durumum devam ederse gitcem mecbur:(((

daha yeni muayene olmuş biri olarak söylüyorum tamam utanç verici bir durum birazda rahasız edici ama cok kısa süren bir işlem.
ve ne kadar kaçsakta eninde sonunda gidicez mecbur ve sağlık benimde yanma ağrı şikayetim vardı cok fazla
ilişkidede zaman zaman acı yanma oluyordu.
gittim muayene oldum çok fazla iltihap ve enfeksiyon varmış.
doktora gitmemek daha kötü idrar yollarına yumurtalıklara kadar yayılabiliyormuş bu
iltihap ve enfeksiyon bence vakit kaybetmeden gitmelisiniz doktora:1hug:

canım hiç utanma sonuçta sağlık bu..adetten sonraki ilişkiden acı oluyor nedense.kayganlık olmadımı sistit oluyor....zorlamayla çıkıyor hemen ortaya..belkide sistit olmuşsundur..sık sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyormusun ve gittiğinde çok az sıkıştıracak kadar olmadığı oluyormu?

katılıyorum diğer arkadaşlara.
senin doktora gitmen gerekli.
kendi kendine çözüm arayamazsın canım..
muhtemelen iltihap vardır..
daha da büyütmeden bence git ve kontrollerini yaptır.

ben de doğum esnasında bir mirop vs bişi kapmış olmaktan koruyorum aslında,,ya da okuduğum yazılar neticesinde özellikle normal doğum yapanların çoğunda bu durum oluyomuş,,bilemiyorum sanırım haklısın eninde sonunda ve ne kadar erken olursa o kadar iyi dierek gitsek iyi olur
halbükü o çatalda o kadar çok oturdumki doğumda nie korkarım yine de anlamadım

canım benim 3 senedir kuruluk problemim var dr um gliserini önerdi kayganlaştırıcı olara kimyasal ürünler kullanmayın dedi sperm kalitesini düşürüyomuş dr gir ve gliserin muhabbetini sor derim

mrb canım bende yeni evliyim senin gibi bende yanma ve kuruluk var eşim korunuyor ama bende hapımı içiyorum geçen gün eşim korunmadan ilişkiye girdik ve o acıyı duymadım.bence yanma birazda prezervatiften kaynaklanıyormuş kurulukda öyle

arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyorsan prezervatif kullanmana gerek yok kuruluk ilişkiye hazır olmamakla ilgili ilişkide zorlama olunca kanama oluyor aman dikkat yara olur sonra uğraşırsınız valla bir de adetten hemen sonra ilişki zor olur bir kaç gün ilşkiye girmeyin derim iyileşsin geçmiş olsun kadın olmak zooorrrrr zooorrrr

canım benim 3 senedir kuruluk problemim var dr um gliserini önerdi kayganlaştırıcı olara kimyasal ürünler kullanmayın dedi sperm kalitesini düşürüyomuş dr gir ve gliserin muhabbetini sor derim

hadi ya ah bir ben sanıyordum sürekli kuruluk yaşayan ben de 15 aylık evliğim devam ediyor bebek istiyoruz kayganlaştırıcı olmadan olmuyor dr psikolojik diyor birşey vermedi ne psikolojiymiş düzelmedi ya çocuğun var mı nasıl yaptın kuruluk varken kusura bakma arkadaşım öyle canım sıkılıyorki anlatamam yaaa

hadi ya ah bir ben sanıyordum sürekli kuruluk yaşayan ben de 15 aylık evliğim devam ediyor bebek istiyoruz kayganlaştırıcı olmadan olmuyor dr psikolojik diyor birşey vermedi ne psikolojiymiş düzelmedi ya çocuğun var mı nasıl yaptın kuruluk varken kusura bakma arkadaşım öyle canım sıkılıyorki anlatamam yaaa

maalesef daha çocugum yok ama 2 düşük yaptım bunun için dr gittigimde yollarımın biraz dar oldugunu zamanla düzelecegini söyledi ama üzerinde 2 yıl geçti:) hep kimyasal ürünler kullandım geçen hafta dr la görüştüm gliserin kullanın yan etkisi olmaz ve sperm kalitesini düşürmez dedi sende dene istersen yada dr sor

ayni sey bendede oluyordu evliligimin ilk siralari.ama sonradan gecti cok sukur.bence cok kurcalama canim zamanla gecer merak etme

bende akıntı fala yok diyorum ya aksine kuruluk oluyor..Doktorada gitmeye çekiniyorum ben bir daha o sandalyeye oturupta alttan muayne yaptırmam çok utanıyorum -tatlicadiarzu-

umarım düzelir benneyaptımki

mrb canım bende yeni evliyim senin gibi bende yanma ve kuruluk var eşim korunuyor ama bende hapımı içiyorum geçen gün eşim korunmadan ilişkiye girdik ve o acıyı duymadım.bence yanma birazda prezervatiften kaynaklanıyormuş kurulukda öyle

Back