- 19 Ocak 2011
- 268
- 296
- 303
merhaba arkadaşlar, 3 yıldır evliyim. Evlilik öncesinde de cinsel ilişki deneyimim oldu, ilk 4 yıl cinsel ilişki ile ilgili hiçbir sorunum yoktu. Ancak 9 ay öncesinde cinsel ilişki sırasında yanma başladı. Vajina girişinin sağ tarafında şiddetli bir yanma oluyor, doktora gittim bir sorun olmadığını sadece o bölgede hassasiyet olduğunu, belki de kızlık zarının yırtılmasından kaynaklanan bir tahriş olabileceğini belirtti. Bir kaç ilaç önerdi, çözüm alamadık. Yeniden doktora göründüğümde anestol pomad atlı uyuşturucu bir krem verdi fakat ilaç o bölgeyi hissizleştirmekten başka bir işe yaramıyor. Cinsel ilişkiye birkaç gün ara verdiğimde yanma şiddeti azalıyor ama cinsel ilişki sıklaştıkça yanma derecesi artıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, bir doktora daha görüneceğim ama çözüm alabilir miyim bilmiyorum.
Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar var mı? Bu durum eşimle de aramızda soğukluğa neden oluyor, yarımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar var mı? Bu durum eşimle de aramızda soğukluğa neden oluyor, yarımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.