• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişkide ağrı

1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
171
3
96
Bursa
merhabalar 2 yıllık evliyim.bir kaç aydır birleşme esnasında ağrı yaşıyorum.yeterince hazır hissettiğim zaman birleşmenin olmasına rağmen sadece sol tarafımda bıçak saplanıyomuş gibi ağrı hissediyorum.buna sebeb olacak herhangi bi jinekolojik hastalığım olmadı,
ancak bir kaç ay önce böbreklerimde kum olduğu tanısıyla tedavi gördüm.tedaviyi yarım bıraktım,
konuyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

geçmiş olsun öncelikle.rahimde yada yumurtalıkta enfeksiyon olabilir oda ağrı yapıyor vajina kültürü yaptırdınmı yakın zamanda

bu konuda fıkrım yok ama belkı yanlış bı haerektyapmısısndıroncesınde agır kaldırmıssındır arda benımde oluyor ama ben önemsemıyorum korunuyomusun korunmuyosanız belkı hamilelık te olabılr dıye soluyorum

teşekkürler.hiç ağır kaldırmıyorum bu olmasa gerek.korunuyorum hamilelik de değil.

Arkadaşım sana tavsiyem iyi bi hastaneye gidip doktorla görüşmen.bendede bazen bi tuhaflık olurdu ve başka bi nedenden dolayı hsg yani rahim filmi çekilmiştim.rahimde septum yani perde çıktı.ameliyatla bi kısmı alındı ve ameliyattan sonra birleşmede filan artık kesinlikle hiçbişey hissetmiyorum yani perdeden dolayı o tuhaflığı yaşıyomuşum.o yüzden tavsiyem tahlillerini yaptır hiç geciktirme..

sier arkadaşım bilgiler için teşekkürler.perde olayını hiç duymamıştım.ameliyatı nasıl oluyo peki.
bu arada ağrı daha sık olmaya başladı ama normal zamanlarda oluyo ağrı.sanki orda acayip bişey varmışta kıvranıp duruyomuş gibi.
bi de rahim filmini nasıl çekiyolar.

bende aynı sorunu yasıyordum fakat bende iltihap var.sende olabilir mi acaba?doktora göründün mü?iyi bi muayene olmalısın canım gecmis olsun

benimde ağrım oluyordu 5 ay önceydi dr gittiğimde 7.5 cm kisttim wardı ondan ağrı yapıyormuş ilişki sırasında ben adetimdede bayağı sancı çekiyordum ameliyat olacaktım ama daha hiç doğum yapmadığımdan ameliyat yapmadılar ve doğum kontrol hapıyla erittiler şimdi ağrım falan olmuyo bence dr görünmende yarar var her ihtimale karşı..şimdiden geçmiş olsun..

doktora gittim,her şeyin normal olduğunu sadece rahimde çok küçük bi yara olduğunu söyledi fitil verdi geçer dedi,geçer mi çok küçükmüş bilgisi olan var mı

arkadaslar iyigeceler bende yeni üye oldum,,,anen benim d ecok rahatsz olduum bir durum bu iliskide agri yasiyorum,,acaba nedeni sadece vaginada kuruluk mu yoksa ilac kullanimi d a mi etkili acaba?

Bunun pek çok sebebi olabilir ama doktora görünmeyi ihmal etmeyin.. Aynı durum bende de vardı ve bir gün dayanılmaz sancılar çektim.. Bıçak saplanmış gibiydi. Apar topar acile gittik.. Yumurtalığımda kist olduğunu ve onun ilişki sırasında patladığını söylediler.. Çok tehlikeliymiş üstelik.. O gece hemen alındı Allah'tan ama hastaneye gitmeseydim zehirlenme ihtimalim varmış ve felce ya da ölüme kadar gidermiş Allah korusun.. Bir de yumurtaların çatlaması geciktiği zaman yumurtalar büyüyünce ve çatlayamayınca ilişki sırasında ağrı olur demişti doktorum.. Öyle bir problemim de çıktı sonradan.. ılaç kullandım o ay için düzelmişti ama hala yumurtlama döneminde problem yaşıyorum ben de..

evet canim cornelia nin da yazdigi gibi bende agri enfeksiyon ve agri sebebiyle gitmistim doktora kist cikti. ve kist kuculene kadar iliskiyi yasakladi sebebi cornelianin basina gelen gibi patlamasiymis.

evet canim cornelia nin da yazdigi gibi bende agri enfeksiyon ve agri sebebiyle gitmistim doktora kist cikti. ve kist kuculene kadar iliskiyi yasakladi sebebi cornelianin basina gelen gibi patlamasiymis.

Geçmiş olsun canım a.s. İhmal etme sakın, o süre içinde ilişkiye girmemeye de çok dikkat et.. Çünkü o acı hiçbir şeye benzemiyor gerçekten :( Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun sen de :)

bayanlar acaba benim sorunum ağrılı cinsel ilişkiye giriyormu bilmiyorum bunun için jinekologada gittim ama bişey yok dedi şimdi sorun şu ilişki esnasında penisin vajinama ilk girişinde sadece ilk girişinde ama bi ağrı oluyor sulanma problemimde yok sanırım psikolojik bazende pozisyon değiştiğinde de olabiliyor mesala ben altta eşim üsteyken yapmıo ama yan yatınca ağrı yapıyor:kedi: böyle şeyler yaşıyorum işte çoğu zamanda orgazm oluyorum ama boşalamıyorum aman herşeyimiz ayrı sorun kadın olmak zor yakafamçokkarıştı

Back