Cinsel iliski

Merhaba. Esimle gunde1 defa oluyoruz.cinsel iliskide.ve 1 defa bosaliyor. Sizce benimi istemiyor yoksa yasla ilgili ve ya baska neden var? Cunki arkadaslarima sordum evli gunde 2-3 defa oluyorlar. Bu arada yeni evliyiz. Aramizda 11 yas farki var
Herkesin ilişki dinamiği,libidosu aynı değil ki. Arkadaşlarınızın cinsel hayatına bakarak kıyaslama yaparsanız mutsuz olursunuz. Ayrıca aranızdaki yaş farkı da etkiliyordur belki. Eşiniz 30 yaş üzeri hâlâ gençmiş. Önemli olan o an istekli olmanız,bunu isteyerek yapmanız. Cinselliği görev gibi düşünmeyin. Önemli olan geçirilen kaliteli vakit bana göre

Belkide dogru soyluyosunuz. Doyum alamiyorum belkide
Alsan bilerdin. Sadece eşin bosaliyor mu on sevişmeyi uzatın güzel gecelik giyin farklı şeyler deneyin. Oral ve ya kilotoris masaji yapsın

Bence sayı mühim değil de sanki sen orgazm olmuyorsun gibi? Olsan sorgulamazsın başkası kaç defa yapmış diye
Evet. Birde aslinda 2-3 gun once.iste olduk falan bitdi ve ben umrumda degilim gibi telefonunun aldi yani 2 saniye cekmedi bile. Bu arada bir birimizi tanimiyoruz rahat anlatiyorum baska bu kadar acik sekilde hic kimseyle konusamam

Merhaba. Esimle gunde1 defa oluyoruz.cinsel iliskide.ve 1 defa bosaliyor. Sizce benimi istemiyor yoksa yasla ilgili ve ya baska neden var? Cunki arkadaslarima sordum evli gunde 2-3 defa oluyorlar. Bu arada yeni evliyiz. Aramizda 11 yas farki var

Arkadaşlarına ATMA ZİYA de

Alsan bilerdin. Sadece eşin bosaliyor mu on sevişmeyi uzatın güzel gecelik giyin farklı şeyler deneyin. Oral ve ya kilotoris masaji yapsın
O kadar ic giyimi varki anlatamam. Bir aslan burcu olarak yani yatakta yasca buyuk davrana biliyorum. Cocuk gibi degilim. Ben fantazi istiyorum o ama bos veriyor

O kadar ic giyimi varki anlatamam. Bir aslan burcu olarak yani yatakta yasca buyuk davrana biliyorum. Cocuk gibi degilim. Ben fantazi istiyorum o ama bos veriyor
Üstüne gidin sürekli hale getir ki artık normali bu desin. Nelerden hoşlanır onu bulmalısın

Kocama bu konuda hic birsey soylemiyorum hatda hazz almis gibi yapiyorum)

kendinizi su konuda bari elalemle kiyaslamayin ya. Umarim burdaki konularin cogu geyik amacli aciliyordur. Gercek olduguna inanmak istemiyorum.

Fantezi olsun istediklerini şöyle şunu yap bunu yap de talep et söylemezsen o uyduruktan yapar geçer istediklerini söyle tahrik edici oluyor, zorla biraz, sadece onun istediği olmasın, sen istedikçe oda yapar alışır, hoşuna gidecek ya da denemek istedigin seyleri açıkça soyle

kendinizi su konuda bari elalemle kiyaslamayin ya. Umarim burdaki konularin cogu geyik amacli aciliyordur. Gercek olduguna inanmak istemiyorum.
Iste ben bilmiyodum. Oyle deyince bende oyle oluyor sandim. Belki bi problem vardi hastalik gibi iste aklima gelmediki. Yani bilmiyodum. Ben yeni bildim folekul patlamasi falan hamile kalmakcin. Bu konulardan haberim yok iste yabanciyim

Yapicammm

Yok numarayla ömür geçmez sen biraz zorla esini
Evet. Birde aslinda 2-3 gun once.iste olduk falan bitdi ve ben umrumda degilim gibi telefonunun aldi yani 2 saniye cekmedi bile. Bu arada bir birimizi tanimiyoruz rahat anlatiyorum baska bu kadar acik sekilde hic kimseyle konusamam

Derdini sevsinler be ablam. Bunu bulamayanlar var. (Bakınız ben) öp başına koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…