CİNSEL İLİŞKİ

bahar_kumsal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
4
0
25
şimdi 8 senelik evliyim arkadaşlar açık konuşmak istiyorum ve lütfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz. Eşimle birlikte olurken, malesef isteksizim hemen olsun bitsin istiyorum ama dayanamıyorum çok fazla yanma hissi acıma hissi var bu neden olur neden acır neden yanar ve ne geçirir bu durum çok etkiliyor yaşantımı. Eşim ilişkiye düşkün biri olarak ben isteklerini bu sebebten dolayı karşılayamıyorum. Devamlı kendisine git hallet işini yapamıyorum diyorum bunu demek bile benım cnımı cok yakıyor.

şimdi 8 senelik evliyim arkadaşlar açık konuşmak istiyorum ve lütfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz. Eşimle birlikte olurken, malesef isteksizim hemen olsun bitsin istiyorum ama dayanamıyorum çok fazla yanma hissi acıma hissi var bu neden olur neden acır neden yanar ve ne geçirir bu durum çok etkiliyor yaşantımı. Eşim ilişkiye düşkün biri olarak ben isteklerini bu sebebten dolayı karşılayamıyorum. Devamlı kendisine git hallet işini yapamıyorum diyorum bunu demek bile benım cnımı cok yakıyor.
Belki de eşinize karşı eskisi gibi sevginiz yoktur? Ya da cinselliği gereksiz bir şey olarak mi görüyorsunuz? Düşüncelerimiz duygularımızı, duygularımız da hareketlerimizi etkiliyor biliyorsunuz. Psikolojik olarak bir sıkıntı yoksa eşinizi seviyorsaniz kayganlastirici krem kullanmanizi öneririm. Ağrı ve yanma hissini azaltır.

İsteksizlikten ıslanmıyorsundur bu da ağrı acı yapar. Kayganlaştırıcı kullanın. Kendinl de rahat bırak kasma kasların esnesin. Ama sorunun kökeni bizzat eşinizle ilgiliyse , onu içiniz almıyorsa geçmiş olsun.

X