Cinsel ilişki sonrası vajina girişimde şişlik ve yanma oluyor nedeni nedir?

RiriLover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
38
7
88
29
merhabalar benim sorunum şu: 1 ay önce vajina girişimde yanma ve kaşıntı oluştu 3 günde geçti pişik oldu sandım sonra aradan iki hafta geçti sevgilimle cinsel birliktelik yaşadık bu esnada biraz canım yandı sonra bitti elimle dokundum ve vajina girişimde şişlik ve acı hissettim sevgilime söyledim doktora git dedi gittim doktor alttan muayene etti görünürde bişey yok dedi kan falan verdim bişey çıkmadı tahriş olmuştur diye düşündü sonra belki mantardır diye tek bitane ilaç verdi ZOLAX diye bir ilaç içinde bitane hap var iç bunu geçer çok etkili bir hap dedi içtim 3 gün geçti ilişkiye girdim aynı şey bugün aynı şey anlamadım daha önce hiç başıma gelmemişti benim neyim var nasıl gececek bu benim durumumu yaşayan ya da yaşayan birini bilen varmı? nolur yardım edin :( teşekürler

merhabalar benim sorunum şu: 1 ay önce vajina girişimde yanma ve kaşıntı oluştu 3 günde geçti pişik oldu sandım sonra aradan iki hafta geçti sevgilimle cinsel birliktelik yaşadık bu esnada biraz canım yandı sonra bitti elimle dokundum ve vajina girişimde şişlik ve acı hissettim sevgilime söyledim doktora git dedi gittim doktor alttan muayene etti görünürde bişey yok dedi kan falan verdim bişey çıkmadı tahriş olmuştur diye düşündü sonra belki mantardır diye tek bitane ilaç verdi ZOLAX diye bir ilaç içinde bitane hap var iç bunu geçer çok etkili bir hap dedi içtim 3 gün geçti ilişkiye girdim aynı şey bugün aynı şey anlamadım daha önce hiç başıma gelmemişti benim neyim var nasıl gececek bu benim durumumu yaşayan ya da yaşayan birini bilen varmı? nolur yardım edin :( teşekürler

ehehe şey biraz fazla uzadıysa normaldir. oluyor öyle :KK22:

merhabalar benim sorunum şu: 1 ay önce vajina girişimde yanma ve kaşıntı oluştu 3 günde geçti pişik oldu sandım sonra aradan iki hafta geçti sevgilimle cinsel birliktelik yaşadık bu esnada biraz canım yandı sonra bitti elimle dokundum ve vajina girişimde şişlik ve acı hissettim sevgilime söyledim doktora git dedi gittim doktor alttan muayene etti görünürde bişey yok dedi kan falan verdim bişey çıkmadı tahriş olmuştur diye düşündü sonra belki mantardır diye tek bitane ilaç verdi ZOLAX diye bir ilaç içinde bitane hap var iç bunu geçer çok etkili bir hap dedi içtim 3 gün geçti ilişkiye girdim aynı şey bugün aynı şey anlamadım daha önce hiç başıma gelmemişti benim neyim var nasıl gececek bu benim durumumu yaşayan ya da yaşayan birini bilen varmı? nolur yardım edin :KK43: teşekürler

İlişki uzun sürüyorsa , yeterli kayganlık yoksa , cildiniz de hassassa olabiliyor. Bende de olur bu sebeplerden biri gerçekleşirse

Back