Cinsel ilişki sonrası şişkinlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
28
İki gün ilişkiye girdim, daha sonra üçüncü gün ilişkiye girerken vajınam şiştiğini hissediyorum, özellikle tam içeri girerken o iç dudakların olduğu yerde şişkinlik oluyor , bu sabah yanımdan ayrıldı , vajınan şiştiği için yapmıyorum dedi . Hissettin mi diye soruyorum , evet girerken zorlanıyorum dedi , gerçekten öyle midir ? Yoksa dokunmak mı istemedi bana ;(

Ara verin kız biraz bu ne ajlık dkdjjffjfj

Zaten küçücük incecik bir şey değil miydi daha önce konu açmıştın nasıl giremiyormuş . Ay adam safi beceriksiz. Hayır bir de zaten dar giriş severler Konuşturma beni.
Hala adamı beslemeye, üstüne cinsel ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyosun bravoo. Sen evlen de aç o konuları artık senin iyiliğini düşünmektense heycanla konularını bekliyorum.

Ben bu adamı beslemiyorum eve gelirken her şey alabiliyor , bana yaptığım masrafları verebiliyor bu adamı Beslemiyorum ? Akıllandım artık

Az kaldı sabır

Sende ona hiçbirşey anlamıyorum senden. Aletin çok küçük de. Bak bakalım nasıl gururu inciniyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…