- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Ara verin kız biraz bu ne ajlık dkdjjffjfjİki gün ilişkiye girdim, daha sonra üçüncü gün ilişkiye girerken vajınam şiştiğini hissediyorum, özellikle tam içeri girerken o iç dudakların olduğu yerde şişkinlik oluyor , bu sabah yanımdan ayrıldı , vajınan şiştiği için yapmıyorum dedi . Hissettin mi diye soruyorum , evet girerken zorlanıyorum dedi , gerçekten öyle midir ? Yoksa dokunmak mı istemedi bana ;(
Ama bi sıkıntı olabilir mi ya bende merak ettim , niye şişer ki ;(Ara verin kız biraz bu ne ajlık dkdjjffjfj
Çok darbe almaktandirAma bi sıkıntı olabilir mi ya bende merak ettim , niye şişer ki ;(
Zaten küçücük incecik bir şey değil miydi daha önce konu açmıştın nasıl giremiyormuş . Ay adam safi beceriksiz.İki gün ilişkiye girdim, daha sonra üçüncü gün ilişkiye girerken vajınam şiştiğini hissediyorum, özellikle tam içeri girerken o iç dudakların olduğu yerde şişkinlik oluyor , bu sabah yanımdan ayrıldı , vajınan şiştiği için yapmıyorum dedi . Hissettin mi diye soruyorum , evet girerken zorlanıyorum dedi , gerçekten öyle midir ? Yoksa dokunmak mı istemedi bana ;(
Ben bu adamı beslemiyorum eve gelirken her şey alabiliyor , bana yaptığım masrafları verebiliyor bu adamı Beslemiyorum ? Akıllandım artıkZaten küçücük incecik bir şey değil miydi daha önce konu açmıştın nasıl giremiyormuş . Ay adam safi beceriksiz.Hayır bir de zaten dar giriş severler Konuşturma beni.
Hala adamı beslemeye, üstüne cinsel ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyosun bravoo. Sen evlen de aç o konuları artık senin iyiliğini düşünmektense heycanla konularını bekliyorum.
emin misinBen bu adamı beslemiyorum eve gelirken her şey alabiliyor , bana yaptığım masrafları verebiliyor bu adamı Beslemiyorum ? Akıllandım artık
Sağolsunvajınan şiştiği için yapmıyorum dedi .
Tabii efendim.Ben bu adamı beslemiyorum eve gelirken her şey alabiliyor , bana yaptığım masrafları verebiliyor bu adamı Beslemiyorum ? Akıllandım artık
Zaten küçücük incecik bir şey değil miydi daha önce konu açmıştın nasıl giremiyormuş . Ay adam safi beceriksiz.Hayır bir de zaten dar giriş severler Konuşturma beni.
Hala adamı beslemeye, üstüne cinsel ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyosun bravoo. Sen evlen de aç o konuları artık senin iyiliğini düşünmektense heycanla konularını bekliyorum.
İki gün ilişkiye girdim, daha sonra üçüncü gün ilişkiye girerken vajınam şiştiğini hissediyorum, özellikle tam içeri girerken o iç dudakların olduğu yerde şişkinlik oluyor , bu sabah yanımdan ayrıldı , vajınan şiştiği için yapmıyorum dedi . Hissettin mi diye soruyorum , evet girerken zorlanıyorum dedi , gerçekten öyle midir ? Yoksa dokunmak mı istemedi bana ;(