cinsel ilişki sonrası kanama

blankenese

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
118
80
Herkese merhaba, covid-19 sebebiyle hastaneye gitmeye çekindiğim için belki böyle bir durum yaşayan vardır diye bu forumda dile getirmek istediğim bir derdim var. 2 gün önce cinsel ilişki yaşadıktan hemen sonra (ve sanırım esnasında da) pek yoğun olmamakla birlikte vajinamdan kan geldi, 2 gündür de iç çamaşırımı lekeleyecek kadar geliyor. Bu durumdan fazlaca tedirgin oldum ama yaşadığım şehir covid-19 vakalarının aşırı derece arttığı ve insanların dikkat etmediği bir yer olduğu için sağlık kurumlarına başvurmaya çok çekiniyorum. Bu durum ne derece normal daha önceden yaşayan var mı? Kendi kendine geçebilir mi yoksa mutlaka tıbbi müdahale mi gerekir fikirlerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler cevaplar için.

Herkese merhaba, covid-19 sebebiyle hastaneye gitmeye çekindiğim için belki böyle bir durum yaşayan vardır diye bu forumda dile getirmek istediğim bir derdim var. 2 gün önce cinsel ilişki yaşadıktan hemen sonra (ve sanırım esnasında da) pek yoğun olmamakla birlikte vajinamdan kan geldi, 2 gündür de iç çamaşırımı lekeleyecek kadar geliyor. Bu durumdan fazlaca tedirgin oldum ama yaşadığım şehir covid-19 vakalarının aşırı derece arttığı ve insanların dikkat etmediği bir yer olduğu için sağlık kurumlarına başvurmaya çok çekiniyorum. Bu durum ne derece normal daha önceden yaşayan var mı? Kendi kendine geçebilir mi yoksa mutlaka tıbbi müdahale mi gerekir fikirlerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler cevaplar için.
Benim bı arkadaşmda olmuştu normal adet gibi kanama gelmiş ama halbuki çocuk tutunmaya çalışıyormuş sizinde olabilir 🥰😍

Bence de kontrole gitmelisiniz. Ben de çok evhamlıyım ama dis doktoruna dahi gittim ozel hastanede. Covid var diye sağlığımızı oteleyemeyiz ki. Ayrıca boşuna evhamlandığınızı gidip öğrenmek sizi rahatlayacaktır.

Evet araştırıp iyi bir doktor bulmaya çalışacağım, biraz da ilk defa jinekolojik muayene olacağım ondan çekiniyorum açıkçası.
Muayeneler ve kullanılan aletler eskisi gibi değil, daha konforlu merak etmeyin :) Yani tabi çatala çıkmayı hiç birimiz arzu etmeyiz ama canınız yanmaz. Kanama, rahim ağzında yara veya enf sebebiyle olabilir. Bu illa kanser demek değil. Her rahim ağzı yarası da kanser belirtisi değil zaten.

X