• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel iliski sonrasi Kanama olmasi

burcudur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2020
4
0
1
34
Arkadaslar merhaba 29 yasindayim Bakireydim, ilk kez iliskiye girdim ilk iliskimde kanamam olmadi ama cok agrim oldu. Sonraki 2. Ve 3. De Kanamam oldu vede agrim oluyor . Sizce tehlikeli bir durum olabilir mi? Doktora gitmeli miyim yoksa zara bagli bir kanamamaidir? Kipkirmizi bir kanama ve uzun suruyor iliskiyi kesiyoruz ona ragmen 3-4 saat suruyor

Arkadaslar merhaba 29 yasindayim Bakireydim, ilk kez iliskiye girdim ilk iliskimde kanamam olmadi ama cok agrim oldu. Sonraki 2. Ve 3. De Kanamam oldu vede agrim oluyor . Sizce tehlikeli bir durum olabilir mi? Doktora gitmeli miyim yoksa zara bagli bir kanamamaidir? Kipkirmizi bir kanama ve uzun suruyor iliskiyi kesiyoruz ona ragmen 3-4 saat suruyor
Doktora gitmenizde fayda var.

Ilk defa yapiyor oldugunuz için bile olabilir. Korkmayin fakat doktoru ihmal etmeyin. Belki enfeksiyon bile olabilir. Tahlil yaptırabilirsiniz hem genel bi saglik kontrolü olur;)

Back
X