Cinsel ilişki sonrasi idrar yolu enfeksiyonu ☹️

ayse__zeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
13
4
39
Kızlar, merhaba bir konuda fikrinizi almak isterim. İlk kez cinsel birlikteliğim oldu yaşım 37 ilk deneyim kötüydü yoğun acı ve kendimi kasma ile oldu. Vajinusmus diyebilirim çünkü kadın doğuma gidincede aynı şeyler oldu . Sonrası aynı kişiyle yine denedim bir türlü olmadı ve her defasında İDRAR YOLU ENF.oldum . Partnerim beni uyarmak için vajinal masaj yapıyor parmak sokuyor , anal sex de yaptık ve anal bölgeyi de uyarıyor . Sonuçta mikrobu nasıl kapiyorsam hep hasta oluyorum öncesi ve sonrası duş aliyorum.

Not: en son partnerimle bu hafta yakinlastik ve yaptık toplamda üç ilişki bir yıla yayılarak sonuç en sonunda vajinal birleşme oldu yöntemini bulduk iletişim kurarak ama yine ben idrar yolu enf oldum

Ben gibi olanlar yardımcı olabilir mi ? Acaba parmak masajimi bunu yapıyor ? Anal sex de yapıyoruz hatta ondan daha çok haz aliyordum fakat dikkat ettim temiz değil ve sağlıklı da değil adam tiksiniyordur belki benden .... Ve söylemiyordur herşeyi geçtim saygısı da kalmaz ..

Partneriniz temiz mi.. o da yikansin iliski oncesi

Oral yerine anal mi yazdınız acaba?

Balayı sistiti diye bir şey var, genelde ilk ilişki sonrası kadınlar idrar yolu enfeksiyonu yaşar. Ben de yaşamıştım ama tekrarlamadi.

Bu kadar acı oluyorsa tahriş de oluyordur. Tahriş olunca her türlü mikrobu kapmaya hazır oluyor, tuvaletten bile alıyor olabilirsiniz.

Yanlış anlaşılma oldu vajinal deniyoruz prezervatif takıyoruz ikimizde duş alıyoruz . Vajinal masaj yapıyor kayganlassin diye ve bebek yağı kullanıyorum. Olmazsa yoğun acı olursa anal sex dönüyoruz neden derseniz .
1. Ondan da zevk alıyorum ama doğru bulmuyorum
2. karşı tarafında hoşuna gidiyor ama o da istemiyor bazen hissediyorum o an boşalmak istiyor sadece.

İkisinde de farklı prezervatif kullaniyoruz

Oral yerine anal mi yazdınız acaba?

Balayı sistiti diye bir şey var, genelde ilk ilişki sonrası kadınlar idrar yolu enfeksiyonu yaşar. Ben de yaşamıştım ama tekrarlamadi.
Anal sex sonrası oral veya vajinal sex yapmiyorum ama bir şekilde bulas oluyor bir yerden bence .. sanırım tahriş de yapıyor olabilir ıslanma olmuyor çünkü zorlanıyorum (bu üçüncü deneme ve yeni oldu birleşme işi) vajinit varsa ıslanma olmaz dedi doktor tedavisini de gördüm ama bilemedim işte. Kaliteli bir kayganlastirici mi lazım acaba

Acı hissedildiği anda devam edilmemesi gerekiyor, çünkü vücut bir sorun olduğunun sinyallerini veriyor, partnerinin temiz olmadığından kaynaklandığını düşünüyorum.
Duşa giriyor her zaman ve temizliğine dikkat ettiğini söylüyor . Oral sex yapıyorum olsa başka şeylerde olmaz mı acaba başka yerime ? Onun sadece geçmişten gelen bir sorunj var ameliyat olmuş penis kismina darbe gelmiş sol yumurtaligi yok ve sürekli ilişki öncesi ağrıyor .. erkek ya pek sindiremiyor paylaşmıyor da benimle utanıyor veya gurur ediyor

Acı oluyorsa ıslanma olmuyor olabilir. Islanma olmuyorsa da kuru kuru sürtünüyor ve tahriş oluyordur.
Senin söylediklerin daha mantıklı geliyor çünkü hijyene dikkat ediyoruz. Ama acı olayı ilk ikisinde feci idi ve çok çok zorladı beni olsun diye gözlerimden yaşlar gele gele ağladım. Aslında çok gereksiz birşey ama bir yola girdim ikna oldum belki yaşımın verdigi seyle sonuçta çocuk da değilim ama isteksizdim ona sarılmak dokunmak yetiyordu bana ilerisini hiçbir erkekle düşünmedim (yetistirilme tarzım tamamen ) hatta evlenmedim hic , çünkü erkekleri hiç bir açıdan ihtiyac görmedim . Maddi veya sex olarak sadece duygusal açıdan ihtiyacti ama kime yaklaştı isem sonu ya hemen cinsellikti ya da sonrası kısaca düzgün sevenim de olmadı SADECE CİNSİYETİM KADİN gibiydim .. uzman desteği de aldım . Aseksuel olabilirsin dedi ..

Yedi sekiz ay sonra yine bir araya gelip sırf bunun üstünde çalıştık bu sefer . Zorlamadi onun da etkisi ile sanırım konuşarak yaptık yonlendirdim onu sürekli.

Açıkçası mutlu oldum değişik bir deneyim . Kendimi ona aitmisim gibi hissettim az da utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…