- 15 Ekim 2022
- 13
- 4
- 39
- Konu Sahibi ayse__zeynep
Kızlar, merhaba bir konuda fikrinizi almak isterim. İlk kez cinsel birlikteliğim oldu yaşım 37 ilk deneyim kötüydü yoğun acı ve kendimi kasma ile oldu. Vajinusmus diyebilirim çünkü kadın doğuma gidincede aynı şeyler oldu . Sonrası aynı kişiyle yine denedim bir türlü olmadı ve her defasında İDRAR YOLU ENF.oldum . Partnerim beni uyarmak için vajinal masaj yapıyor parmak sokuyor , anal sex de yaptık ve anal bölgeyi de uyarıyor . Sonuçta mikrobu nasıl kapiyorsam hep hasta oluyorum öncesi ve sonrası duş aliyorum.
Not: en son partnerimle bu hafta yakinlastik ve yaptık toplamda üç ilişki bir yıla yayılarak sonuç en sonunda vajinal birleşme oldu yöntemini bulduk iletişim kurarak ama yine ben idrar yolu enf oldum
Ben gibi olanlar yardımcı olabilir mi ? Acaba parmak masajimi bunu yapıyor ? Anal sex de yapıyoruz hatta ondan daha çok haz aliyordum fakat dikkat ettim temiz değil ve sağlıklı da değil adam tiksiniyordur belki benden .... Ve söylemiyordur herşeyi geçtim saygısı da kalmaz ..
Not: en son partnerimle bu hafta yakinlastik ve yaptık toplamda üç ilişki bir yıla yayılarak sonuç en sonunda vajinal birleşme oldu yöntemini bulduk iletişim kurarak ama yine ben idrar yolu enf oldum
Ben gibi olanlar yardımcı olabilir mi ? Acaba parmak masajimi bunu yapıyor ? Anal sex de yapıyoruz hatta ondan daha çok haz aliyordum fakat dikkat ettim temiz değil ve sağlıklı da değil adam tiksiniyordur belki benden .... Ve söylemiyordur herşeyi geçtim saygısı da kalmaz ..