- 6 Aralık 2014
- 31
- 10
- 38
- Konu Sahibi _blueberry_
-
Benim korkum daha ciddi hastaliklar olmasi internetten arastirdigimda cidden kafayi yicek gibi oldugum noktalar vardi. Belki cok abartiliyo belki gercektir bilemeiyorum ama fazla takmis durumdayim doktora gitmekten cekoniyorum ve korkuyorumCiddi bir sey olcagini zannetmiyorum sen ne dusunutorsun ne olabilir
Evet zorlama oldu gibi canim cok yanmisti, uzun sure birlikte olmamistik,agustostan beri duzenli birliktelik yasadik sorun yoktu fakat 2ay once kanama oldu ve sonra birdaha kanama olmadi sadece bazen koyu akintilar olduZorlama olabilir,yara olabilir uzun süre olmadıgı için olabilir.Tek bir kez oldu ise korkulacak birşey oldugunu sanmam. Akıntı içinse mikrop kapmış olabilirsiniz.En iyisi jinekologa danışmak.Belkide hiç bir şeyiniz yoktur.
Evet zorlama oldu gibi canim cok yanmisti, uzun sure birlikte olmamistik,agustostan beri duzenli birliktelik yasadik sorun yoktu fakat 2ay once kanama oldu ve sonra birdaha kanama olmadi sadece bazen koyu akintilar oldubilgilendirme icin cok sagolun.
Kesinlikle kist! Tedavisini gör canım.. İliskide ağrı aci, koyu akıntılar kist belirtisi hemen kontrollerine basla bence koyu renkli akıntılar iyi değildir bende kist çıktı senin gibi ola ola.. O yüzden doktora gozuk geç kalmadan
Canim
Durumum nötr bakalım çarşamba günü doktora gideceğim doktorum biraz uyuzdu soru sorulmuyodu . sbana kestirmeden direk kist var hormonlarımda sıkıntı var endok. git regl ol gel bakcam küçülmüş mü dedi. Valla ne diyeyim :)Canim ama benim agrili bir iliskim yok ki, iliski sonrasinda bazen koyu bi akinti oluyo bende korkuyorum altanda baska bisey ariyorum hemen..sanada cok gecmis olsun ne kisti peki ? Suan nasil durumun peki, hemen bi dr gidecegim cok tesekkurler.
Adet öncesi & sonrası kahverengi akıntı normal olurmuş ta diğerleri için gözükmen gerekir. ilişkiden sonra kan gelmesi hiç hoş gelmiyo .. benim kistten önce zift gibi gelirdi , kahverengi gelirdi.. al işte böyle oldum
Durumum nötr bakalım çarşamba günü doktora gideceğim doktorum biraz uyuzdu soru sorulmuyodu . sbana kestirmeden direk kist var hormonlarımda sıkıntı var endok. git regl ol gel bakcam küçülmüş mü dedi. Valla ne diyeyim :)Canim ama benim agrili bir iliskim yok ki, iliski sonrasinda bazen koyu bi akinti oluyo bende korkuyorum altanda baska bisey ariyorum hemen..sanada cok gecmis olsun ne kisti peki ? Suan nasil durumun peki, hemen bi dr gidecegim cok tesekkurler.
Cok gecmis olsun ne zamandan beri boylesin uzun zamandir mi ? Doktor cok onemli gercekten teshis onemli hastasini dinlemeli carsamba gunu insallah hersey yolunda cikar :) Benide tek korkutan ilk kez iliski sonrasi kan gormem oldu birdaha gormedim ama fazlasiyla korkuyorum 2 ay once oldu bu kanama olayim simdi bazen iliski sonrasi koyu bisey goruyorum arada oluyor acaba regl donemime yakin zamanlardami buna hic dikkat etmedimDurumum nötr bakalım çarşamba günü doktora gideceğim doktorum biraz uyuzdu soru sorulmuyodu . sbana kestirmeden direk kist var hormonlarımda sıkıntı var endok. git regl ol gel bakcam küçülmüş mü dedi. Valla ne diyeyim :)
Adet öncesi & sonrası kahverengi akıntı normal olurmuş ta diğerleri için gözükmen gerekir. ilişkiden sonra kan gelmesi hiç hoş gelmiyo .. benim kistten önce zift gibi gelirdi , kahverengi gelirdi.. al işte böyle oldum
6 ay aradan sonra oldugu icin olabilirmi alkol boyle seylere etki edebiliyor diye biliyorum o sırada kendini kastıgın icinde belki zorlanmayla kan gelmiştir..ilişki sonrasında da hemen tuvaletinizi yapın diyor uzmanlar bunlara dikkat etmeye calıs idrar yolları iltihabıda enfeksiyon kaptıgın icin olabilir bence korkulcak birsey yoktur ama yinede kontrol altında tut tabiMerhabalar, benim cok buyuk sikintim var dostlar ben 24 yasindayim ve nisanlimla 1 yildan beri iliskiye giriyoruz. Ilk zamanlarimizda hic bir sorun yoktu sonra nisanlim 6 ay sureyle askere gitti ve biz 6 ay boyunca birlikte olmadik agustosta uzun zaman sonra birlikte olduk. Yaklasik 2 ay once birlikte oldugumuzda cok stersli ve dogum gunu oldugu icin alkolde almistim iliskiye girdik ve sonrasinda bir kanama geldigini gordum cok korktum korkudan bisey yapamadim aile hekimize danistim stres olabilcegini soyledi. 2 hafta sonra tekrar birlikte olduk kan yoktu ve daha sonralarindada olmadi arada kucuk lekeli akintilarim oldu sadece daha oncede idrar yollari iltihabı tedavisi ve mantar tedavisi gordum yanma kasinti idrar yapamam gibi. Simdide bu kanama cok korkuttu beni panik atak oldugum icin herseyi cok takiyorum lutfen bilgilenrin sevgiler dostlar.
Anladim allah mutlu etsin insallah :) hayirlida olsun bende yakin zamanda evleniyorum hayirlisiyla. Insallahh doktora gittiginda olumlu guzel haberler alirsin cok zor bi durumdur tahmin edebiliyorum sikma canini ama duzelir. Kistin disimi peki? Cikolata kistimi ? Yengemde ayni sorunlari yasiyor o yuzden sormak istedim canim. Evet regl donememim suan bittiginde hemen gitmeyi dusunuyorumm.Evli değilim öyle düzenli bir ilişki olayım yok. Ama yakın zamanda inş evleneceğim. O zaman ne olur bilmem :)
İlişki sırasında ağrı olur kistte belki kan gelir mi bilmem çok hafif damla gibi olabilir belki.. :)
Evlenmeden önce zaten şu işlerim bi bitsin istiyorum .. Çocuk istiyorum çünkü bu konuda sıkıntı çıkmasından korkuyorum. Benim son 1 senedir düzensiz regl'm vardı. İlk 1 ay gecikme sonra 2 bçk şmdi ise 4 ay gecikme yaşadım 1 sene içerisinde hala olmadım... inşallah düzenime kavuşursam rahatlıcam. Çok zor şey.. Belki senin regl dönemine yaklaştığı içinde olabilir. Bi kere oldu diyosun ve ağrın yok.. Korkma o zaman ama yine bi görün.. Bu bahane ile kontrol olmuş olur. İçin rahatlar :)
Bilgilendirme icin cok tesekkur ederim icini rahatlattiginiz icinde dikkat edecegim regl donemin ardindan bir kontrolden gececegim cok sagolun :)6 ay aradan sonra oldugu icin olabilirmi alkol boyle seylere etki edebiliyor diye biliyorum o sırada kendini kastıgın icinde belki zorlanmayla kan gelmiştir..ilişki sonrasında da hemen tuvaletinizi yapın diyor uzmanlar bunlara dikkat etmeye calıs idrar yolları iltihabıda enfeksiyon kaptıgın icin olabilir bence korkulcak birsey yoktur ama yinede kontrol altında tut tabi
Doktorun demesi sadece kist dedi önemli değil o kadar dedi artik bende şairdir. Bu sabah dahiliye te çıkıp endokrinolojiye gecicem dayanamadım artik 10nunda normalde :) bakalım neler olacak su hormanlar düzeltsin reglm düzene girsin yeter. Yengenede acil şifalar diliyorum. Allah yeni evlenecek çiçeği burnunda gelinleri mutlu etsin inşallah eh bizide hayırlısı olsun tatlım:)Anladim allah mutlu etsin insallah :) hayirlida olsun bende yakin zamanda evleniyorum hayirlisiyla. Insallahh doktora gittiginda olumlu guzel haberler alirsin cok zor bi durumdur tahmin edebiliyorum sikma canini ama duzelir. Kistin disimi peki? Cikolata kistimi ? Yengemde ayni sorunlari yasiyor o yuzden sormak istedim canim. Evet regl donememim suan bittiginde hemen gitmeyi dusunuyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?