bernailker Aklımı deliricem 👸🏻 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2024 240 134 29 20 Ekim 2024 Konu Sahibi bernailker #1 Reglim bitti beş gün sonra ilişkiye girdikten sonra akıntının içinde kan gibi bir leke gördüm doktora gittik sürtünmeden olmuştur dedi ama ben yinede sormak istedim size belim ağrıyor ve göğüslerimdede hassasiyet var konuşup rahatlamak istedim
Reglim bitti beş gün sonra ilişkiye girdikten sonra akıntının içinde kan gibi bir leke gördüm doktora gittik sürtünmeden olmuştur dedi ama ben yinede sormak istedim size belim ağrıyor ve göğüslerimdede hassasiyet var konuşup rahatlamak istedim
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.602 20.446 20 Ekim 2024 Konu Sahibi bernailker #2 yeterince ıslanamama, zorlama, uzun süren cinsel ilişki sebepli olmuştur doktorun dediği gibi.
bernailker Aklımı deliricem 👸🏻 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2024 240 134 29 20 Ekim 2024 Konu Sahibi bernailker #3 Barta kulesi .!.: yeterince ıslanamama, zorlama, uzun süren cinsel ilişki sebepli olmuştur doktorun dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Barta kulesi .!.: yeterince ıslanamama, zorlama, uzun süren cinsel ilişki sebepli olmuştur doktorun dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim