• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel iliski sonrasi 2 kez ella

denizej5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
40
4
86
Diğer
Arkadaslar sevgilimle dun birlikte oldugumuzda condom yirtilmis ve farketmeden o icime bosalmisti bugun sabah 12 gibi ertesi gun hapi ictim ve saat aksam 7 de birlikte oldugumuzda icime bosalmadi yuzeye bosaldi ama dikkat et desemde tum spermi vajinama geldi yine... saat 9 Şu an.. hap alabilir miyim hamile kalmak istemiyorum ... 36 saat kadar bekliyipmi alsam ilaci napabiliirim

Hayatınız boyunca yalnız 3 kez kullanılması önerilen ilacı 36 saatte 2 kez kullanmış olacaksınız. Doktora danışmadan böyle bir şey yapmayın bence.

Madem bebek gibi bir düşünceniz yok siz neden korunmuyorsunuz ki ? Böylelikle böyle endişelerinizde olmaz bence nazcizane fikrim 🤗

Bz ilk evlendgmzde kullanmıştık iki sene oldu bn öyle hatırlıyorum ama yine de internet ten bak canim

O hapın yan etkileri çok fazla . Çocuk oyuncağı değil . Kafana göre ikinciyi içmemelisin. Ben hayatımda bir kere içmiştim bütün dengem şaştı . Bir sağlıkocağına falan gitsen daha iyi bence .

Hayatınız boyunca yalnız 3 kez kullanılması önerilen ilacı 36 saatte 2 kez kullanmış olacaksınız. Doktora danışmadan böyle bir şey yapmayın bence.
Belli bir doktorum yok ve bugun cumartesi gunu hapi yarin yani oazar gunude almazsam bir etkisi kalmica zaten artik... sizce napiyim

O hapın yan etkileri çok fazla . Çocuk oyuncağı değil . Kafana göre ikinciyi içmemelisin. Ben hayatımda bir kere içmiştim bütün dengem şaştı . Bir sağlıkocağına falan gitsen daha iyi bence .
Yarin gunlerden pazar eger ilacin etki etmesini istiyorsam son gunum yani yarin... saglik ocagina gitsem ne yapabilir ? Ben bu ellayi 5 ay once almistim bir kez birde gecen yil bir kez almistim ve dun iste bugunde 4. Olcak of

Madem bebek gibi bir düşünceniz yok siz neden korunmuyorsunuz ki ? Böylelikle böyle endişelerinizde olmaz bence nazcizane fikrim 🤗
Kesinlikle katiliyorum aslinda soruda yazmadim ancak olan mesela sevgilimin iliski sirasinda condomu icimde kaldi nasilcoldu bende bilmiyorum ama icime bosalmis oldu bu sekilde.. 2. Iliskimizdede kondom yirtildi

Kondomu sorduysaniz nedeni bu yani.. dogum kontrol hapina neden baslamadiniz dicek olursaniz hep kondoma guvendigim icin daha once mantar enfeksiyonu gecirmis biri olarak dogum kontrol hapinin mantar yaptigini duyunca baslamak istememistim hic ama sanirim baska care yok baslicam ilerde

Yarin gunlerden pazar eger ilacin etki etmesini istiyorsam son gunum yani yarin... saglik ocagina gitsem ne yapabilir ? Ben bu ellayi 5 ay once almistim bir kez birde gecen yil bir kez almistim ve dun iste bugunde 4. Olcak of
Yani orda doktora sorun diye dedim . Beni çok sarsmıştı . Tam 18 gün adetim gecikmişti . Ve asla şaşmaz normalde . Başka bir yöntemi vardır belki . Akıl verir doktor .

Kondomu sorduysaniz nedeni bu yani.. dogum kontrol hapina neden baslamadiniz dicek olursaniz hep kondoma guvendigim icin daha once mantar enfeksiyonu gecirmis biri olarak dogum kontrol hapinin mantar yaptigini duyunca baslamak istememistim hic ama sanirim baska care yok baslicam ilerde

Bu kullandığınız hangi kondom?

Spiral var iğneler var bir sürü yöntem var

Back