Arkadaslar sevgilimle dun birlikte oldugumuzda condom yirtilmis ve farketmeden o icime bosalmisti bugun sabah 12 gibi ertesi gun hapi ictim ve saat aksam 7 de birlikte oldugumuzda icime bosalmadi yuzeye bosaldi ama dikkat et desemde tum spermi vajinama geldi yine... saat 9 Şu an.. hap alabilir miyim hamile kalmak istemiyorum ... 36 saat kadar bekliyipmi alsam ilaci napabiliirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsel iliski sonrasi 2 kez ella
- Konu Sahibi denizej5
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ella ertesi gün hamile
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mart 2019
- 484
- 768
- 18
- 26
Ilk kez duyuyorum emin misiniz ? Cinsel iliski yasadim bosaldi icime ilac ictim sonra tekrar cinsel iliski yasadim tekrar bosaldi 2. Bosalmasinada etmi ediyormu yani ilk aldigim ilacAldığın hap 5 gün etki ediyor diye biliyorum ama
- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 133
- 39
- 5 Mart 2019
- 484
- 768
- 18
- 26
Belli bir doktorum yok ve bugun cumartesi gunu hapi yarin yani oazar gunude almazsam bir etkisi kalmica zaten artik... sizce napiyimHayatınız boyunca yalnız 3 kez kullanılması önerilen ilacı 36 saatte 2 kez kullanmış olacaksınız. Doktora danışmadan böyle bir şey yapmayın bence.
Yarin gunlerden pazar eger ilacin etki etmesini istiyorsam son gunum yani yarin... saglik ocagina gitsem ne yapabilir ? Ben bu ellayi 5 ay once almistim bir kez birde gecen yil bir kez almistim ve dun iste bugunde 4. Olcak ofO hapın yan etkileri çok fazla . Çocuk oyuncağı değil . Kafana göre ikinciyi içmemelisin. Ben hayatımda bir kere içmiştim bütün dengem şaştı . Bir sağlıkocağına falan gitsen daha iyi bence .
Kesinlikle katiliyorum aslinda soruda yazmadim ancak olan mesela sevgilimin iliski sirasinda condomu icimde kaldi nasilcoldu bende bilmiyorum ama icime bosalmis oldu bu sekilde.. 2. Iliskimizdede kondom yirtildiMadem bebek gibi bir düşünceniz yok siz neden korunmuyorsunuz ki ? Böylelikle böyle endişelerinizde olmaz bence nazcizane fikrim
Kondomu sorduysaniz nedeni bu yani.. dogum kontrol hapina neden baslamadiniz dicek olursaniz hep kondoma guvendigim icin daha once mantar enfeksiyonu gecirmis biri olarak dogum kontrol hapinin mantar yaptigini duyunca baslamak istememistim hic ama sanirim baska care yok baslicam ilerdeMadem bebek gibi bir düşünceniz yok siz neden korunmuyorsunuz ki ? Böylelikle böyle endişelerinizde olmaz bence nazcizane fikrim
Yani orda doktora sorun diye dedim . Beni çok sarsmıştı . Tam 18 gün adetim gecikmişti . Ve asla şaşmaz normalde . Başka bir yöntemi vardır belki . Akıl verir doktor .Yarin gunlerden pazar eger ilacin etki etmesini istiyorsam son gunum yani yarin... saglik ocagina gitsem ne yapabilir ? Ben bu ellayi 5 ay once almistim bir kez birde gecen yil bir kez almistim ve dun iste bugunde 4. Olcak of
Kondomu sorduysaniz nedeni bu yani.. dogum kontrol hapina neden baslamadiniz dicek olursaniz hep kondoma guvendigim icin daha once mantar enfeksiyonu gecirmis biri olarak dogum kontrol hapinin mantar yaptigini duyunca baslamak istememistim hic ama sanirim baska care yok baslicam ilerde
Bu kullandığınız hangi kondom?
Durex super ince sanirimBu kullandığınız hangi kondom?
- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 133
- 39
Spiral var iğneler var bir sürü yöntem varKondomu sorduysaniz nedeni bu yani.. dogum kontrol hapina neden baslamadiniz dicek olursaniz hep kondoma guvendigim icin daha once mantar enfeksiyonu gecirmis biri olarak dogum kontrol hapinin mantar yaptigini duyunca baslamak istememistim hic ama sanirim baska care yok baslicam ilerde