maşallah valla her derdınızıde acıkca yazıyorsunuz buraya ben utanırımya
tabıkı bu tür hastalıklarda utanc verıcı veya ayıp degıl hepımız bayanız ve hepımızın başına gelebılır ama arkadaşın ben utanırım dedıgı yer bence olayın anlatılış şekli derdını konuyu cok acmadandan söyleyebılırdı hangi pozısyonda zevk aldıgını söylemesıne gerek yok bencede, ayrıca bırısıde ben utanırdım diyerek yorum yapıyorsa kendı fıkrını söyluyordur bu şekılde tepkı vermeyede kımsenın hakkı yok fıkrıne uymuyorsanız acıkca belırtırsınız bizler burda dertlerımızı mutluluklarımı paylaşmak ıcın varız bırbırımızı kırmak ıcın degıl herkese saygılar.........
tabıkı bu tür hastalıklarda utanc verıcı veya ayıp degıl hepımız bayanız ve hepımızın başına gelebılır ama arkadaşın ben utanırım dedıgı yer bence olayın anlatılış şekli derdını konuyu cok acmadandan söyleyebılırdı hangi pozısyonda zevk aldıgını söylemesıne gerek yok bencede, ayrıca bırısıde ben utanırdım diyerek yorum yapıyorsa kendı fıkrını söyluyordur bu şekılde tepkı vermeyede kımsenın hakkı yok fıkrıne uymuyorsanız acıkca belırtırsınız bizler burda dertlerımızı mutluluklarımı paylaşmak ıcın varız bırbırımızı kırmak ıcın degıl herkese saygılar.........
pardon da neden utanıcam ya hemcinsimle konuşuorum ne var bunda..????
konuyu açan arkadaş bekar olduğu için mi bu kadar tepkilisiniz.evli bayanlar da herşeyini en ince ayrıntısına kadar anlatıyor,kimse ayıplamıyor.
konuyu açan arkadaş bekar olduğu için mi bu kadar tepkilisiniz.evli bayanlar da herşeyini en ince ayrıntısına kadar anlatıyor,kimse ayıplamıyor.
ben size cevap yazmadım.utanırım diyen arkadaşa yazdım.eleştirir gibi yorum yapmış kendisi.hayır alakası yok yaşadıgı kımseyı ılgılendırmez tabıkı, ben ne yaşadıgına degıl sadece anlatış kısmına tepkı verdım kımsenın zevk aldıgı pozısyonu bılmemıze gerek yok bazı şeyler kişiye özel olmalı evlı veya bekar orası fark etmez benım ıcın yoksa sordugu soru saglık acısından gayet normal tekrar edıyorum ben anlatış tarzına katılmıyorum ve fıkrımıde acıkca söyledım kımseyı eleştırmedım hakarette etmedım
canım pozisyonu açık açık yazmışsın doktora git pozisyon söylemene gerek yok ama ayrıca başka pozisyonlardada koku oluyor mu canım sadece bu durumda mı[/QUOTEne kadar şakacısınız
canım pozisyonu açık açık yazmışsın doktora git pozisyon söylemene gerek yok ama ayrıca başka pozisyonlardada koku oluyor mu canım sadece bu durumda mı
slm arkadaşlar,
ya benm derdim cinsel ilişki sırasında bi koku gelio ve partnerim inmio aşağı bu yüzdenoysa o aşağıdayken ben büyük keyf alıyodum...e bizim içinde orgazm önemli biliosunuz..partnerimle bu konuyu konuştuk ve kremler olduğunu söledi bu durumla ilgili ama moralim çok bozuldu.... acaba başka bişe olabilirmi diye korkuyorum..yardım edin lütfen
:gitme:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı mirmirmirmirgamyoncuiremsu:roflol:canım vajinal kokulu akıntı iltihap varlığını gösterir jinekoloğa başvurmalısın bence canım... ever bakireysen fitil vermez antibiyotik verir ağızdan alınan ama bakire değilsen vajinal fitil verir akıntında biter kokusuda
Citicanım bence kremden ziyade jinekoloğa başvurman lazım benimde öyleydi vajinal iltihap çıktı çok şükür fitil kullandım geçti muhakkak ki kontrole gitmen gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?