cinsel ilişki sırasında vijinal koku:(

maşallah valla her derdınızıde acıkca yazıyorsunuz buraya ben utanırımya

:uhm:neden bi utanç meselesi olsun anlayamadım hayatın herşeyiyle paylaşıldığı bi alan bu amaç sadece kek börek tarifi almak ya da vermek diiil burası o tarz bi portal diiil burda yaşamın her karesini konuşabilmeli anlatabilmeyiz amaç da bu...ama bu tarz olayları dile getirmekten utanmak çok mantıksız ve çağ dışı ben de utanıyorum ama bunları konuşmaktan diiil bu tarz şeyleri konuşmaktan utanan insanlarla aynı portalda olmaktan utanıyorum....lütfen herkes haddini bilsin kimse kimseye terbiye dersi vermeye kalkmasın:enbuyukkk:

Yahu şuraya grip oldum ne yapacağım diye yazmak utanç verici değil de, bu mu utanç verici?
Bu da sağlık, bu da hastalık, ayırım yapmak olur mu hiç?
Aşın arkadaşım bunları artık ya, bu yüzden biz hala yerimizde sayıyoruz bi çok konuda.

tabıkı bu tür hastalıklarda utanc verıcı veya ayıp degıl hepımız bayanız ve hepımızın başına gelebılır ama arkadaşın ben utanırım dedıgı yer bence olayın anlatılış şekli derdını konuyu cok acmadandan söyleyebılırdı hangi pozısyonda zevk aldıgını söylemesıne gerek yok bencede, ayrıca bırısıde ben utanırdım diyerek yorum yapıyorsa kendı fıkrını söyluyordur bu şekılde tepkı vermeyede kımsenın hakkı yok fıkrıne uymuyorsanız acıkca belırtırsınız bizler burda dertlerımızı mutluluklarımı paylaşmak ıcın varız bırbırımızı kırmak ıcın degıl herkese saygılar.........

yazdıklarının her kelimesine sonuna kadar katılıyorum. ve bu tür kırıcı usluplarla daha öncede cok karşılaştım.. herkes fikrini söleyebilir bunlara kırıcı şekilde yaklaşmak banada çok ters.....

ya vala kocaman bravo sizeee...uzun süredir aklımdakilerin tercumanı resmen bu yazınız.dayanamadım tekrar yazıyorum yaa. bu çiceklerde sizea.s.

pardon da neden utanıcam ya hemcinsimle konuşuorum ne var bunda..????

bunada yorum yapmadan geçemiycem kusura bakma cnm.. ok çok güzel hem cinsimle paylaşıyorum diyorsun. ama unutmaki burda sadece bayanlar yokkkk..
bunu sanırım herkeste biliyorr..konular dahi açıldı buradaki erkekler hakkındaki düşünceleriniz diye...
bunu bilmek belki fikrini değiştirmez ama yazma gereği hissettim...

konuyu açan arkadaş bekar olduğu için mi bu kadar tepkilisiniz.evli bayanlar da herşeyini en ince ayrıntısına kadar anlatıyor,kimse ayıplamıyor.

konuyu açan arkadaş bekar olduğu için mi bu kadar tepkilisiniz.evli bayanlar da herşeyini en ince ayrıntısına kadar anlatıyor,kimse ayıplamıyor.

hayır alakası yok yaşadıgı kımseyı ılgılendırmez tabıkı, ben ne yaşadıgına degıl sadece anlatış kısmına tepkı verdım kımsenın zevk aldıgı pozısyonu bılmemıze gerek yok bazı şeyler kişiye özel olmalı evlı veya bekar orası fark etmez benım ıcın yoksa sordugu soru saglık acısından gayet normal tekrar edıyorum ben anlatış tarzına katılmıyorum ve fıkrımıde acıkca söyledım kımseyı eleştırmedım hakarette etmedım

ben elimden geldiği kadar bu tür konulara yorum yazmıyorum.haddimede değil ayıplamak vs...ben sadece arkdaşın yazısı cok hoşuma gitti tşk etme gereği duydum.. ve konuyu açan bayanın hem cinsimle paylaşıyorum ne var bunda demesi üzerinede bildiğim bişeyi paylaştım.konu bundan ibaret sadece.....
yine kendi adıma yazıyorum burada erkeklerin olduğunu düşünürsek bu kadar özellere girilmesinede karşıyım.bekar yada evli...

canım pozisyonu açık açık yazmışsın doktora git pozisyon söylemene gerek yok ama ayrıca başka pozisyonlardada koku oluyor mu canım sadece bu durumda mı

ben size cevap yazmadım.utanırım diyen arkadaşa yazdım.eleştirir gibi yorum yapmış kendisi.

hayatım aynı sorun bendede vardı doktora gittim ve mantar olduğunu söledi insanı çok rahatsız ediyor o koku iğrenç eşimden çekinir olmuştum ama bir fitil kullandım ve harika geldi seninde mantar bence kırem falan kullanma derim ben doktor sana fitil yazar onu kullan hemen kesiyor emin ol sevgiler

canım koku vajinada gerçekleşen bir iltihap sonucunda olur.eminim akıntılarında fazladır.bunun için jinekologa gitmelisin.sana antibiyotik ilaç fitil verecektir sonra bu problem ortadan kalakcak.ve sizde partnerinizde artık sorun yaşamayacaksınız.mutluluklar.

:gitme:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı mirmirmirmirgamyoncuiremsu:roflol:

canım öncelikle geçmiş olsun bencede mantardır önlemini almak için bir jinekologa görünmen iyi olur çünkü tedavi olmazsan ilerde bebek sahibi olmanda zorlaşır zaten tedavisi çok kolay verdiği ilacı kullanırsın 1 hafta sonra herşey düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…