Cinsel ilişki sırasında tatmin olabiliyor musunuz?

Partnerinizden etkilenmiyorsunuzdur. Adam normalde dahi bacağıma, belime dokunsa eriyorum. İlişki sırasında tatminsizlik risklidir. Farklı arayışlara kadar gider. Oyuncaklarla renklendirmeye bakın en iyisi.

Eşinizle de alakalı bir durum. Yeterli ön sevişme ve oral ile sizi yükseltiyor mu? Üstte siz olunca kontrol sizde oluyor, maksimum tahrik olduğunuzda (eşiniz hareketsiz kalsın) siz üstte orgazm olana kadar devam edin. Üstteykende biraz eğikerek klitorisinizi penis köküne sürtmeyi deneyin. Zevk almanın ve boşalmamın ne olduğunu da ancak masturbasyonla öğrenirsiniz. Üstte orgazma alışırsanız bu pozisyondan vazgeçmezsiniz. Hareketleriniz kalça ağırlıklı ve ileri geri olmalı. Kesinlikle zıplamak yok, sağa sola yalpalanmak yok.

Tatmin olamıyorsanız eğer doğru pozisyonlar denemiyorsunuzdur. Önce nasıl tatmin olacağınızı keşfedin, sonra ilişki sırasında partnerinizi yönlendirin
Bu yoruma katılıyorum. Tavsiyem de şu olur; birbirinizi okşayarak keşfedin, birbirinizi diyorum çünkü partnerinize dokundukça siz de yükselirsiniz. Birbirinizi okşayıp keyiflendikten sonra birleşme olursa tatmin de gerçekleşir diye düşünüyorum.

Valla olayın yüzde ellisi kadının beyninde,kendini hazır hissetmesi,akışta olmasıyla ilgili
Kalan yüzde elli de tamamen adamın becerisi.
Adamin performansinda iş yoksa kadın yüz sene de hazır hissetse o is olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…