Cinsel İlişki Sırasında Pembe Kanama

cornelia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
27
3
Merhaba kızlar, burada yeniyim sürç-ü lisan edersek affola öncelikle... 29 yasındayım 1 yıl 3 aydır evliyim. 1 yıldır çocuk deniyoruz. Maalesef 5 ay önce sol tarafta subseröz (rahmin içinde değil dış tabakasında miyomum olduğunu ögrendim. Ayrıca sağ yumurtalıgımda 2 adet çikolata kistim var. Özellikle çikolata kisti maalesef gebe kalmamda zorluk çıkarıyor. Dün yani adetime 4 gün kala ilişki sırasında pembe bir kanamam oldugunu ilk olarak eşim farketti. Kısa sürdü ve çok fazla değildi. Bugun peceteye sildikce gelen çok az miktarda kahverengiye döndüğünü farkettim. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Sebeplerine baktığımda bir sürü sebep olabilecegini farkettim ama en çok istediğim bunun bir yerleşme kanaması olması... Aynı durumu yaşayan var mı acaba aranızda? biraz endişeliyim

Bu arada yumurtlama günümde de ilişki yasamıstık bu yüzden yerleşme kanaması olduğuna dair bir umudum var.

Merhaba kızlar, burada yeniyim sürç-ü lisan edersek affola öncelikle... 29 yasındayım 1 yıl 3 aydır evliyim. 1 yıldır çocuk deniyoruz. Maalesef 5 ay önce sol tarafta subseröz (rahmin içinde değil dış tabakasında miyomum olduğunu ögrendim. Ayrıca sağ yumurtalıgımda 2 adet çikolata kistim var. Özellikle çikolata kisti maalesef gebe kalmamda zorluk çıkarıyor. Dün yani adetime 4 gün kala ilişki sırasında pembe bir kanamam oldugunu ilk olarak eşim farketti. Kısa sürdü ve çok fazla değildi. Bugun peceteye sildikce gelen çok az miktarda kahverengiye döndüğünü farkettim. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Sebeplerine baktığımda bir sürü sebep olabilecegini farkettim ama en çok istediğim bunun bir yerleşme kanaması olması... Aynı durumu yaşayan var mı acaba aranızda? biraz endişeb
Hiç kimse yok mu ya yardımcı olabilecek???

Merhaba kızlar, burada yeniyim sürç-ü lisan edersek affola öncelikle... 29 yasındayım 1 yıl 3 aydır evliyim. 1 yıldır çocuk deniyoruz. Maalesef 5 ay önce sol tarafta subseröz (rahmin içinde değil dış tabakasında miyomum olduğunu ögrendim. Ayrıca sağ yumurtalıgımda 2 adet çikolata kistim var. Özellikle çikolata kisti maalesef gebe kalmamda zorluk çıkarıyor. Dün yani adetime 4 gün kala ilişki sırasında pembe bir kanamam oldugunu ilk olarak eşim farketti. Kısa sürdü ve çok fazla değildi. Bugun peceteye sildikce gelen çok az miktarda kahverengiye döndüğünü farkettim. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Sebeplerine baktığımda bir sürü sebep olabilecegini farkettim ama en çok istediğim bunun bir yerleşme kanaması olması... Aynı durumu yaşayan var mı acaba aranızda? biraz endişeliyim
Bende ilk gebeliğim de adetten iki gün önce ilişki sonrası pembe lekeler geldi baloncuk gibi gördük hatta eşim dedi ve hamilelik için test verin

X