- Konu Sahibi sumukyesili
-
Merhaba, yasim 18'den kucuk oldugu icin doktora gitmeye cekiniyorum. Sorunum cinsel iliski sirasinda kan gelmesi. Ilk cinsel iliskimden sonra hic bir sorun yoktu fakat 3. Kez iliskiye girerken hafif bir aci hissettim ve daha sonra kan geldi. Ustunden 20 gun gectikten sonra tekrar iliskiye girdim ve giriste tekrar acidi az miktarda kan geldi. Internette arastirdigimda rahim agzi kanseri gibi bulgulara rastladim ve bu bende buyuk bir korkuya yol acti ne yapmaliyim?
yavrucum yaparken çekinmiyorsun da doktordan mı çekiniyorsun?doktora git biz sana burdan ne desek boş zaten hergün böyle konular açılıyor hepimiz bıktık usandık hadi küçüğüm hadi canım
hamile oldugun için kan geliyo
bende ilk kim hamile diyecek acaba diyordum
helede 3. ilişkide kan geliyosa kesin hamile
i
Cekiniyorum derken doktora gitmek istemiyorum kotu bir sey cikar diye
ilişkisiz bile hamile kalınabiliyor zaten :18::18: zar patladı bence
patladı falan diyipde ürkütmeyelim kücük anneyi
Merhaba, yasim 18'den kucuk oldugu icin doktora gitmeye cekiniyorum. Sorunum cinsel iliski sirasinda kan gelmesi. Ilk cinsel iliskimden sonra hic bir sorun yoktu fakat 3. Kez iliskiye girerken hafif bir aci hissettim ve daha sonra kan geldi. Ustunden 20 gun gectikten sonra tekrar iliskiye girdim ve giriste tekrar acidi az miktarda kan geldi. Internette arastirdigimda rahim agzi kanseri gibi bulgulara rastladim ve bu bende buyuk bir korkuya yol acti ne yapmaliyim?
ilişkisiz bile hamile kalınabiliyor zaten :18::18: zar patladı bence
Şunun tarifini bize de verin ayol
ay dün biri dedi bunu çok güldüm zarı patlamış bummmmevet annecik korkmasın sakın yok öyle birşey patlama falan yalan işte bunlar hep bekaret
annecik sen korkmaaaa cocuguna bişi olur mazallahhh
sebebi biz olmuyalım
size iyi kanamalı ilişkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?