elzem88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2012 464 33 68 29 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elzem88 #1 cnm bunun bırcok nedenı olabılır bendede oluyrdu smear testı falan herseyı yaptrmıstım temız cıktı yalnız ben pko rahatsızlıgı vardı yanı kıstlerım oluyrdu bundan kaynaklı olabılıcegını soylemıslerdı enfeksıyonda olabılır cnm her ıhtımale karsı bı doktara gorun derım Son düzenleme: 19 Ağustos 2013
cnm bunun bırcok nedenı olabılır bendede oluyrdu smear testı falan herseyı yaptrmıstım temız cıktı yalnız ben pko rahatsızlıgı vardı yanı kıstlerım oluyrdu bundan kaynaklı olabılıcegını soylemıslerdı enfeksıyonda olabılır cnm her ıhtımale karsı bı doktara gorun derım
bebeklerim Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2010 716 13 46 Bursa 29 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elzem88 #2 cnm bunun bırcok nedenı olabılır bendede oluyrdu smear testı falan herseyı yaptrmıstım temız cıktı yalnız ben pko rahatsızlıgı vardı yanı kıstlerım oluyrdu bundan kaynaklı olabılıcegını soylemıslerdı enfeksıyonda olabılır cnm her ıhtımale karsı bı doktara gorun derım
cnm bunun bırcok nedenı olabılır bendede oluyrdu smear testı falan herseyı yaptrmıstım temız cıktı yalnız ben pko rahatsızlıgı vardı yanı kıstlerım oluyrdu bundan kaynaklı olabılıcegını soylemıslerdı enfeksıyonda olabılır cnm her ıhtımale karsı bı doktara gorun derım