cinsel ilişki sırasında istemsiz bacak titremesi? yardım edin :(

jelibon55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
149
5
21 yaşındayım nişanlımla ilk kez ilişkiye girdim inanılmaz acı duydum . Bacaklarımı açamadım bi türlü onu ittim ama içeriye girdi .Girene kadar herşey normal ama derinlere kadar girince git gel yapınca kasılıyorum acıyor mu acımıyor mu anlayamıyorum bile o an ne yapmam lazım :KK43: 2. kez denedk gene aynı neden zevk alamıyorum:KK43: birde vajinama bakınca anahtar deliği iki duvar var sanki delik göremiyorum herkes de böyle mi :KK43:

ilk kez birleşmede bu tarz bir sıkıntı yaşaman normal zamanla vücut alıştıkça kendini de kasmazsan rahatlarsın ve daha güzel olur emin ol ama yapmış olduğun tanımlamayı inanın hiç anlamadım nasıl birşey tarif etmeye çalıştığınızı

Vajinama baktığım zaman iki duvar sanki çizgi var arada göremiyorum içeriyi .ilşkiden zevk almadım hiç haziranda düğünüm var çok üzgünüm ne yapıcam ben :KK43:

duvar var dediğin vajina dudaklarıdır tahminimce netten anatomik sitelere girerek kadın vajinal yapı diye yazsanız diyagram olarak görseller var oradan bakabilirsiniz ancak o şekilde normal mi değil mi çözebilirsiniz. ilk 3-5 seferde zaten zevk alınmıyor bu arada emin olun filmlerde o ilk seferde öldüm bittim çok güzeldi hikayeleri sıkmayın ve kasmayın ben napcam die psikoza sokarsanız daha kötü olur

duvar var dediğin vajina dudaklarıdır tahminimce netten anatomik sitelere girerek kadın vajinal yapı diye yazsanız diyagram olarak görseller var oradan bakabilirsiniz ancak o şekilde normal mi değil mi çözebilirsiniz. ilk 3-5 seferde zaten zevk alınmıyor bu arada emin olun filmlerde o ilk seferde öldüm bittim çok güzeldi hikayeleri sıkmayın ve kasmayın ben napcam die psikoza sokarsanız daha kötü olur
Vajina dudaklarının ne olduğunu biliyorum vajina girişime baktığımda tamam yuvarlak delik var ama onun için kapalı sanki .s şimdi diceksiniz penis nasıl girdi o zaman ,ben sadece acaba bundann dolayımı acı çekiyorum diye öğrenmeye çalşyrm yoksa baktğnda deliğin içi kapalı mı görünür :KK43:

Vajina dudaklarının ne olduğunu biliyorum vajina girişime baktığımda tamam yuvarlak delik var ama onun için kapalı sanki .s şimdi diceksiniz penis nasıl girdi o zaman ,ben sadece acaba bundann dolayımı acı çekiyorum diye öğrenmeye çalşyrm yoksa baktğnda deliğin içi kapalı mı görünür :KK43:

Vajinaya bakinca o deligi gorememen normal. Acayip olan bunun sorun olacagini dusunmen bence. Kendini kasmasan acimaz, titremezsin.

X