- 18 Mart 2013
- 3.814
- 12.269
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Vajinismus olsa hiç giremezdi.Ben uzun yillar vajinismusla yasadim, bed alti sene once tedavi gordum ve bu sorunu astim sayilir. En son durum suydu: iliskilerimde aci olmuyordu ve zevk aliyordum. Ancak uzun suredir cinsel hayatim yoktu. Uzun bir aradan sonra tekrar ilk defa iliskiye girdim. Basta her sey guzeldi hic aci duymuyordum. Zevk de cok almadim. Ancak bir on on bes dakika sonra canim acimaya basladi. Sasirdim bu vajinismusun bir belirtisi mi yani kendimi istemsiz kastim mi yine? Yoksa kurulukla mi alakali? Veya karsimdaki kisi cok mu sertti? Boyle bir sey yasayan var mi?
Vajinismus olsa hiç giremezdi.
Kuruluk varsa partneriniz sert davranırsa tabiki acı olur birde kendinizi de kasmayın relaks olun.
Diğer konunuzda ki peyniri yediniz mi :)
Muhtemelen kuruluk yaşamışsınızdır, vajinismus tekrarlamış olsa girişte sıkıntı yaşardınız, konsantrasyonunuz bozulumca ıslaklık da kaybolur bu da acıya sebep olur
O kadar karışık anlatmışsın inanki sorun ne anlamadımBen uzun yillar vajinismusla yasadim, bed alti sene once tedavi gordum ve bu sorunu astim sayilir. En son durum suydu: iliskilerimde aci olmuyordu ve zevk aliyordum. Ancak uzun suredir cinsel hayatim yoktu. Uzun bir aradan sonra tekrar ilk defa iliskiye girdim. Basta her sey guzeldi hic aci duymuyordum. Zevk de cok almadim. Ancak bir on on bes dakika sonra canim acimaya basladi. Sasirdim bu vajinismusun bir belirtisi mi yani kendimi istemsiz kastim mi yine? Yoksa kurulukla mi alakali? Veya karsimdaki kisi cok mu sertti? Boyle bir sey yasayan var mi?
Rica ederim canim peynir için afiyet şeker olsun:)Yedim ya ondan umidi keseli cok oldu. Bu baska biri cok da onemsiz biri aslinda muhtemelen bir daha gorusmeyiz sadece acaba vajinismusum geri mi geldi bu olayin sebebi ne ona takildim. Sag olun cevabiniz icin.
O kadar karışık anlatmışsın inanki sorun ne anlamadım, vaninijmuşsun atlattın uzun süre sonra yine ilişkiye ağrın oldu öyle mi kuruluk falan mı vardı veya o an hazır mı degildin uzun zaman sonra
İdrar yolları enfeksiyonu olabilir...WC sorununuz var mı...
Belkide yenmemissin düzenli ilişkin yokmuşYa evet dogru duzgun anlatamadim. Dediginiz gibi oldu. Vajinismusu yenmistim bes alti sene once. Ama duzenli bir cinsel yasamim olmadigi icin vajinismusu yendikten sonra bile cok sik cinsel iliskiye gormedim. En son iliskimin uzerinden de cok uzun zaman gecmisti. Yakin bir zamanda tekrar deneyince baslarda hic aci olmadi ama sonlara dogru aci hissettim ve devam edemedim. Hazirdim aslinda baslarda iyi gidiyordu ama sanirim konsantrasyonum bozuldu. Ne oldugunu hic anlamadim.
Belkide yenmemissin düzenli ilişkin yokmuş
Yada belkide atlattın ilişkide sonlara doğru konstren bozuldu tatmin olmadın odaklaayip acı çektin
Akışına bırak o zaman canim . Zamanla her şey yoluna girer inşallah.Yok hic sorunum yok agri vs normal zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?