Cinsel iliski sirasinda bayan kac kez orgazm olur erkek bosalmadan?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
arkadaslar aslinda bu konuyu cinsellik bölümünde acacaktim fakat orada konu acma yetkim yok buraya aciyim dedim.
Benim sorum olacakti ben evli degbilim nisanliyim o yüzden merak ettigim konu var. Cinsel iliski sirasinda erkek bosalmadan
bayan orgazm oluyor degilmi? Kac kere oluyor? Yada olmayanda vaarmi? Ya bayanlar erkek bosalmasina ragmen orgazm olmuyorlarsa
ne diye cinsel iliskiye girsinlerki? Hic zevk almiyorlarsa eger gerek yok?Sanki esya gibi kullanilip atilmis oluyorlar? Bana anlatirsaniz eger bu konu hakkinda birseyler cok iyi
olur nisanliyim evliligin esigine yaklasiyorum kafama takildi yani tesekkürler simdiden

Eger forumdaki sayfalarda ya da internette de biraz arastirma yaparsan, orgazmin kadinlarin cogunun büyük bi derdi oldugunu görürsün. Hayati boyunca hic olmayani da var, ayda yilda bir olani da, her sevismede olani da.

Tabii birazdan buraya toplanip seni "fakelik" ile suclayacaklar ve bu bizim yani özellikle türk kadinlarinin neden cinsellikle ilgili bu tarz sorunlari, bu kadar sik yasadigimizin en güzel cevabi.

Kadinlar erkeklere göre daha sansli cinsellik konusunda. Her iliskinin sonu orgazm olmasi gerekmiyor. Hic orgazm olmadan da iliskiden tatmin olabiliyorlar / zevk alabiliyorlar.

Önce seni bunlari düsünüp soruyor ve arastiyor oldugun icin cidden tebrik ediyorum ben. Ve bu isin uzmani olmadigim icin, kadin doktoruna hatta belki bi danismana bu konuda danismani öneririm. Cinsellige ilk adim ne kadar bilincli olursa, o kadar saglikli yasanir.

cok tesekkür ederim bu güzl cevabin icin. Bende öyle düsünmüstüm, dügünüme bir kac ay kala gereken önemleri alip kendimi iyice bilgilendirmek istiyorum. Cahilce hareket edip hayatimi zindanda cevirmek istemiyorum. Insallah hersey herkes icin yolunda gider sonucta bu konularda önemli bir bayan icin.

Herseyi yasayaraak ogrenmek en iyisi....ben gerdek gecemde en kucuk bir bilgim dahi yoktu...zamanla hicbirsey eksik kalmiyor merak etme..evliliginin ilk gunleri uzmani olacak halin yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…