cinsel ilişki sırasında ağrı

halagenc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
39
0
86
İzmir
Bayanlar merhaba benim bir problemim var. 1,5 yıllık evliyim. son üç aydır cinsel ilişki sırasında ağrım oluyor. Bunun yanında tuvaletimde geliyor. bu yüzden idrar torbam mı sarkmış diye düşünüyorum ama nette araştırdığım kadarıyla bu tarz problemler ileriki yaşlarda ortaya çıkıyormuş daha 25 yaşındayım ve doğum da yapmadım. Sizce ağrının nedeni ne olabilir.

valla canım benimde ağrı oluyodu ben 2 normal doğum yaptım ve aynada bakmıştım sarkma vardı bende rahim sarkması zannedip doktora gittim doktor yok dedi idrar torban sarkmış problem olmaz dedi iice sarkarsa kaldırız demişti yani demem oki idrar torban sarkmış olamaz çünkü benim ilişki srasında falan tuvaltim gelmiyo ve ağrı duymuyorum doktora görün bencede

canım aynı şeeyleri bende yaşıyorum rahimağzı yarası sebebiyle.bi doktora görün bencede gecmiş olsun.....

Bende yaşıyorum 2 yıldır aynı problemi inanılmaz agrım oluyo cinsel hayatımız nerdeyse bitti gibi bu nedenle..Rahim filmi çekildim benim nedenim tüplerin biri tıkalı çıktı ve rahimde yapışıklık çıktı bencede doktora görün ..

aynı sorunu bizde yaşıyoruz daha 1 senelik evliyiz ama çok acım oluyo normal dogum yapmadanda geçmez demişlerdi bana.birde vajinam çok dar benim acaba omu ağrıya sebeb oluyo bılmıyorum doktora gitmiştım acaba iltihap varda oda yapabilirmi diye yok demişti doktor şimdi hamıleyım hamilelikte biraz daha rahat ilişkiye girebildik büyüyormu açılıyormu bılmem

bende de aynı problemler var. sistit olduğumun farkındaydım ama doktora gitmeyi hep erteledim. derken geçen hafta idrarla beraber yoğun bi kan akışı olmaya başladı ve canım o kadar acıyodu ki kendimi doktora zor attım. tahlil yaptı ultrason çekti ve bi de sistoskopi ile baktı. ALLAH'a şükür temiz çıktı. ama halen hem wc ye sık çıkıyorum. hem de ilişkide canım yanıyor.

bence sende ihmal etme. çünkü doktor tümör olabileceğini belirtilerimin onu gösterdiğini söyledi.
neyseki temiz çıktı. ama sen ihmal etme. mutlaka doktora git.

mrb. Cinsel ilişki esnasında ağrı duyulması nispeten sık yaşanan bir durumdur. Özellikle cinsel yaşamın başlangıcının ilk aylarında kadınların çoğu az veya çok bu ağrıyı duyar ilk ilişkiden bu yana 1,5 yıl geçsede Özellikle kadının yeterince hazır olmadığı bir zamanda ilişkide bulunulması ağrının oldukça rahatsızlık verici boyutlara ulaşmasını sağlayabilir anlattığım durum cinsel ilişkide ağrının en sık görülen nedenidir.

Tıpta ilk cinsel deneyimden beri var olan ağrı birincil disparoni sonradan ortaya çıkmış ağrı ikincil disparoni olarak adlandırılır. siz yinede uzman dr ,a görünmeyi ihmal etmeyin. geçmiş olsun

aynı problemlerı bende yasıyorum kızlar.çok gecmıs olsun gercekten.bende agrı sıkayetıyle doktora gıttıgımde kıst oldugunu ogrendım ıkı tane.herkkeste aynı sonuclanmaz tabı ama benmde cok sık ıdrarım gelıyo ve kasıklarımdakı agrıdan dolayı bende cok korkar oldum ılıskıden.ıhmal etmeye gelmez bu tarxz sıkıntılar.acılen doktora gorunmelısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…