Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar ben eşimle birlikte olurken aşırı ağrım oluyo. Dr a gittim mantardan kaynaklı olduğunu söylemişti galiba fitil ilaç falan geçti ama tekrar başladı ne yapmam gerekiyo
Muhtemelen tekrar etti ama kaç defa aynısı oldu gidiyorum ilaç kullanıyorum geçiyo bir daha başlıyo bitkisel bişe varsa kullanmak istiyorum çok canım acıyoBen bi tekrar muayene olun derim belki mantar tekrar etmistir...
Önereceğim bişe var mı canımBağışıklık sisteminin güçlenmesi için takviye alabilirsin
Önereceğim bişe var mı canım
Muhtemelen tekrar etti ama kaç defa aynısı oldu gidiyorum ilaç kullanıyorum geçiyo bir daha başlıyo bitkisel bişe varsa kullanmak istiyorum çok canım acıyo![]()
Ev yapımı yoğurt tüketin. Bağışıklık sistemi de önemli. Bi de yaz aylarındayız havuzdan uzak durun. Sentetik çamaşır kullanmayın, çamaşırınız nemli kalmasın. Bir de ilişki sırasında yeterince ıslanmanız olmazsa, yani zorlama, tahriş olursa mantar yaşayacak ortam buluyormuş. Jel kullanılabilir böyle bir durum varsa. Ek olarak ben de sık sık enfeksiyon ya da mantar oluyordu, genital bölge için medikal temizleme jeli aldım banyoda kullanıyorsun. Banyo demişken kesinlikle vajene sabun kullanmayın. Bu jeller de zaten içerisi için değil.
Muhtemelen tekrar etti ama kaç defa aynısı oldu gidiyorum ilaç kullanıyorum geçiyo bir daha başlıyo bitkisel bişe varsa kullanmak istiyorum çok canım acıyo![]()
Evet havuz olayını bıraktım canım. İç çamaşırı olayını da yapıyorum genital bölge için dr um yıkama jeli vermişti onu Da kullandım ama yine bir süre sonra tekrar oluştu çok canım acıyo eşimle birlikte olurkenEv yapımı yoğurt tüketin. Bağışıklık sistemi de önemli. Bi de yaz aylarındayız havuzdan uzak durun. Sentetik çamaşır kullanmayın, çamaşırınız nemli kalmasın. Bir de ilişki sırasında yeterince ıslanmanız olmazsa, yani zorlama, tahriş olursa mantar yaşayacak ortam buluyormuş. Jel kullanılabilir böyle bir durum varsa. Ek olarak ben de sık sık enfeksiyon ya da mantar oluyordu, genital bölge için medikal temizleme jeli aldım banyoda kullanıyorsun. Banyo demişken kesinlikle vajene sabun kullanmayın. Bu jeller de zaten içerisi için değil.
adete yakın olduğunda olabilir seninki canımMalesef dönem dönem benim de ağrılarım oluyor özel bi sağlık problemi olmasa da... Kimbilir nedeni nedir :)
Kayganlaştırıcı jeli de bi deneyin.bi de eşiniz de bi süre hijyene dikkat etsin prezervatif kullansınEvet havuz olayını bıraktım canım. İç çamaşırı olayını da yapıyorum genital bölge için dr um yıkama jeli vermişti onu Da kullandım ama yine bir süre sonra tekrar oluştu çok canım acıyo eşimle birlikte olurken
Zaten hep öyle korunduk ama çocuk düşündüğümüz için kullanmıyoruzKayganlaştırıcı jeli de bi deneyin.bi de eşiniz de bi süre hijyene dikkat etsin prezervatif kullansın
Valla şu mantar işini çözmeniz lazım ama sanki önce.. Doktora bi iyice anlatın durumu bu neden böyle tekrar edip duruyor diye. Stres falan yapmış olmayasın. Malum artık her hastalığın müsebbibi.Zaten hep öyle korunduk ama çocuk düşündüğümüz için kullanmıyoruz
Evet canım haklısın eğer bu ayda adet olursam dr a gidicem başka bi dr a gitmeyi düşünüyorumValla şu mantar işini çözmeniz lazım ama sanki önce.. Doktora bi iyice anlatın durumu bu neden böyle tekrar edip duruyor diye. Stres falan yapmış olmayasın. Malum artık her hastalığın müsebbibi.
Evet canım haklısın eğer bu ayda adet olursam dr a gidicem başka bi dr a gitmeyi düşünüyorumValla şu mantar işini çözmeniz lazım ama sanki önce.. Doktora bi iyice anlatın durumu bu neden böyle tekrar edip duruyor diye. Stres falan yapmış olmayasın. Malum artık her hastalığın müsebbibi.
YaaaaAmannn bu mantar belası bi kere yapıştımı sittinsene gitmez![]()