• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki sırasında ağrı:(

NurZeyn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
159
37
13
34
bayanlar ben eşimle birlikte olurken aşırı ağrım oluyo. Dr a gittim mantardan kaynaklı olduğunu söylemişti galiba fitil ilaç falan geçti ama tekrar başladı ne yapmam gerekiyo

bayanlar ben eşimle birlikte olurken aşırı ağrım oluyo. Dr a gittim mantardan kaynaklı olduğunu söylemişti galiba fitil ilaç falan geçti ama tekrar başladı ne yapmam gerekiyo

Ben bi tekrar muayene olun derim belki mantar tekrar etmistir...

:KK43:
Ben bi tekrar muayene olun derim belki mantar tekrar etmistir...
Muhtemelen tekrar etti ama kaç defa aynısı oldu gidiyorum ilaç kullanıyorum geçiyo bir daha başlıyo bitkisel bişe varsa kullanmak istiyorum çok canım acıyo :KK43:

Bağışıklık sisteminin güçlenmesi için takviye alabilirsin

Önereceğim bişe var mı canım

Ari sütü bal polen karisimi olabilir. Eczanelerden vitamin alabilirsin. Beta mega kullanmistim bi ara. Fakat bu uzun vadeli çözüm kisa vadede iyilestirmez

Muhtemelen tekrar etti ama kaç defa aynısı oldu gidiyorum ilaç kullanıyorum geçiyo bir daha başlıyo bitkisel bişe varsa kullanmak istiyorum çok canım acıyo :KK43:

Malesef dönem dönem benim de ağrılarım oluyor özel bi sağlık problemi olmasa da... Kimbilir nedeni nedir :)

Ev yapımı yoğurt tüketin. Bağışıklık sistemi de önemli. Bi de yaz aylarındayız havuzdan uzak durun. Sentetik çamaşır kullanmayın, çamaşırınız nemli kalmasın. Bir de ilişki sırasında yeterince ıslanmanız olmazsa, yani zorlama, tahriş olursa mantar yaşayacak ortam buluyormuş. Jel kullanılabilir böyle bir durum varsa. Ek olarak ben de sık sık enfeksiyon ya da mantar oluyordu, genital bölge için medikal temizleme jeli aldım banyoda kullanıyorsun. Banyo demişken kesinlikle vajene sabun kullanmayın. Bu jeller de zaten içerisi için değil.

Ev yapımı yoğurt tüketin. Bağışıklık sistemi de önemli. Bi de yaz aylarındayız havuzdan uzak durun. Sentetik çamaşır kullanmayın, çamaşırınız nemli kalmasın. Bir de ilişki sırasında yeterince ıslanmanız olmazsa, yani zorlama, tahriş olursa mantar yaşayacak ortam buluyormuş. Jel kullanılabilir böyle bir durum varsa. Ek olarak ben de sık sık enfeksiyon ya da mantar oluyordu, genital bölge için medikal temizleme jeli aldım banyoda kullanıyorsun. Banyo demişken kesinlikle vajene sabun kullanmayın. Bu jeller de zaten içerisi için değil.
Evet havuz olayını bıraktım canım. İç çamaşırı olayını da yapıyorum genital bölge için dr um yıkama jeli vermişti onu Da kullandım ama yine bir süre sonra tekrar oluştu çok canım acıyo eşimle birlikte olurken

Evet havuz olayını bıraktım canım. İç çamaşırı olayını da yapıyorum genital bölge için dr um yıkama jeli vermişti onu Da kullandım ama yine bir süre sonra tekrar oluştu çok canım acıyo eşimle birlikte olurken
Kayganlaştırıcı jeli de bi deneyin.bi de eşiniz de bi süre hijyene dikkat etsin prezervatif kullansın

Zaten hep öyle korunduk ama çocuk düşündüğümüz için kullanmıyoruz
Valla şu mantar işini çözmeniz lazım ama sanki önce.. Doktora bi iyice anlatın durumu bu neden böyle tekrar edip duruyor diye. Stres falan yapmış olmayasın. Malum artık her hastalığın müsebbibi.

Valla şu mantar işini çözmeniz lazım ama sanki önce.. Doktora bi iyice anlatın durumu bu neden böyle tekrar edip duruyor diye. Stres falan yapmış olmayasın. Malum artık her hastalığın müsebbibi.
Evet canım haklısın eğer bu ayda adet olursam dr a gidicem başka bi dr a gitmeyi düşünüyorum

Evet canım haklısın eğer bu ayda adet olursam dr a gidicem başka bi dr a gitmeyi düşünüyorum

Amannn bu mantar belası bi kere yapıştımı sittinsene gitmez :cry:

Merhabalar benimde agrım oluyor sizin gibi
Evli degilim, sevgilim cinsellige cok düskün benide cok seviyor 3 yldr birlikteyiz. Evlilik karari aldk. Onunla böyle tatlisi seyler yasamak hosuma gidiyor ama çok yanmam oluyor. Içimden cıkınca agrim geciyor. Bu durumun farknda ama ondan kactgm icin ve icimden ckmak zorunda kaldgından biraz mutsuz. Son bir kac Aydr boyle seyler yasyoruz. Ben onu mutlu etmek istyorum cok deneyimsiz oldugumu biliyorum buyuzden yardim istyorum. Siz evlisiniz tavsiye verebilir misiniz? Tesekkurler :))

Back